Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny GROWERY.
Po delších úvahách sem se rozhodl založit svůj 1. thread o mé 2. outdoor sezoně.
Takže ve zkratce:
genetika: 2x řízky GWSxWR
semena: 3x No name, 1x G13xMatanuska Thunderfuck
hnojiva: slepičince,kopřivy,krystalon start, BioBizz Grow a Blum
Něco o políčku: Flek mám ukrytý v lesní mýtině prakticky hned za barákem,takže moje holky můžu kdykoliv kontrolovat.Vykopal sem pár menších dír a jednu větší,kde se kamarádí 2 kytky.Hlínu sem si musel přinést vzhledem k tomu,že půda z lesa je prakticky k ničemu.
Začal sem asi kolem 10.5.08. Protože nemám vlastní foťák,udělám takové foto shrnutí,co se všechno za ty 2 měsíce stalo..
Vlastně sem začal klíčit semínka okolo 10.5.08(to je tam taky zmíněno).Možná sem začal o trošičku později než by se mělo,ale to mě vůbec netlačí.Teď mám kytky celkem velké a daří se jim dobře.Zítra přidám ten zmiňovaný fotoupdate.
tak to by byly asi všechny fotky z minulosti,takže budou nastupovat už jenom aktuální fotky
Jinak sem měl celkem 7 kytek,ale ze 2 se mi vyklubali samci.. 1 kytka je hermáč,ale toho sem se rozhodl nakonec ušetřit.Poctivě ho chodím každý den obírat od koulí,ale je mi jasné,že všechno neuhlídám.Aspoň budou semínka na příští rok
G13xM a všechny No name mi začaly kvést zhruba před 2 týdny.Na GWSxWR pořád čekám,ale bylo mi řečeno,že kytičky včas dokvetou,takže nestihuju
hele to otrhavani kouli se vazne moc ohlidat neda, a nechat to opichat hermacem je celkem k nicemu, zvlast jestli mas opravdu ty modely co pises bylo by to uplny znehodnoceni, radeji ho vyrvy a udelej mliko
Čus
Neudělej chybu jako já (Viz. Balkdoor 08) a sekni ho. Já to neudělal a mam naprclou půlku balkónu Myslel jsem, že to ohlídám ale... Na pár dní vypadneš a je to. Ty samčí květy zrajou fakt rychle a během dvou dnů co nebudeš doma to máš namrskaný. Buď ho někam daleko přemísti a nebo svař v mlíce. Toť má rada
Nemusíš nic mazat,sem vďečný za všechny rady.Jak vidím,tak drtivá většina z vás zastává názor,ať si z něho radši uvařím kakao než abych pak obíral semínka.Co nejdříve ho setnu!!
Zdravím.Tak dneska sem konečně vykoval rozsudek smrti nad hermáčem a teď se pěkně suší ve stodole a čeká,až se z něho udělá mlíko .Zároveň sem zastříhnul a ostříhal pár listů u G13.Jestli nebude žádný problém tak ostříhám více listí.
Asi před měsícem se ve spodní části rostliny vyskytla nemoc nebo jiná špatnost. Listy žloutly,dělaly se na nich hnědé fleky a postupně odpadávaly.Z toho,co sem zpozoroval z obrázků na tomto skvělém threadu ( http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1 ) sem došel k závěru,že nejblíže to má k nedostatku vápníku.. Divné na tom je,že je napadena jen 1 GWSka a 2. zůstala neposkvrněná..A to rostou asi 40 cm od sebe.Teď už se ale kytka celkem rychle vzpamatovává a je postiženo už jen pár listů.
Chtěl bych vás tímto požádat,aby ste mi pomohli určit,v čem se stala chyba. "Nemoc" je zobrazena na fotce číslo 1