Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » jaka mate mista na sazeni?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
lord
Nový Člen

Karma uživatele lord - 28% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 1

nazdar groweri,
tak sem se sel dneska podivat po okoli a nasel misto ktery je maximalne skryto.dostane te se tam jenom pokud prolezete bodlavy sipky a potom se brodit v holinkach po pas protoze je tam 60cm vodni prikop a zanim jdete jeste asi 15m rakosi a jste tam. v tom rakosi jsem to pokacel.jo v tom rakosi je asi pul metru vody, tak sem tam napichal sest kulu o prumeru 12cm a na to sem dal dvere na to stejne velkej polistyren a donej diry abych tam mohl dat 6 kyblu s upravenou hlinou a v patek tam nasadime moje predpestovany boubelky. najit to muzou snad jen vrtulnici nebo ptaci.je tam celej den slunce.ja sem mel totiz na mistecka velkou smulu ale tenhle rok se mi to vynahradilo. Mate taky nejaky skveli mistecko?no cus

Lord

Old Post 08-05-2002 v 11:26 AM
lord je offline   Profil uživatele lord   Find more posts by lord   Foto galerie člena lord     Add lord to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
noger
Nový Člen

Karma uživatele noger - 16% Pěstitelská

Dotaz jo jo Příspěvek č. 2

rakos je mazec mazec mas to dobre vychitany presne to same si pristi rok chci udelat.Letos mam zasazene primo v zemi v rakosu byla to sichta vysekat poryt mam depku jenom jestli to v te zemi poroste snad to nezhnije .........................................tak se mnej at se ti dari.A napis jak ti to roste a nejake rady.........

do pohody

Old Post 08-05-2002 v 14:42 PM
noger je offline   Profil uživatele noger   Find more posts by noger   Foto galerie člena noger   Click here to Send noger a Private Message   Add noger to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hydrantek
Stálý Člen

Karma uživatele hydrantek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Nereknu! Prisne Tajne

Kde bil debyl dyz tu nebil?

Old Post 08-05-2002 v 15:40 PM
hydrantek je offline   Profil uživatele hydrantek   Find more posts by hydrantek   Foto galerie člena hydrantek   Click here to Send hydrantek a Private Message   Add hydrantek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seedsmacek
Nový Člen

Karma uživatele seedsmacek - 80% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 4

to noger: hele jsi si jisty že ti to v to rakosí nezhnije??
mně to připada dost ulitle.

Ganja je koření života

Old Post 10-05-2002 v 18:22 PM
seedsmacek je offline   Profil uživatele seedsmacek   Find more posts by seedsmacek   Foto galerie člena seedsmacek   Click here to Send seedsmacek a Private Message   Add seedsmacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Total kapor
Stálý Člen

Karma uživatele Total kapor - 3% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Rakosi je v pohode, tiez som si podobne miesto vyhliadol, teraz uz len cakam kedy rastlinky za oknom dorastu do presadzacej velkosti.

Old Post 10-05-2002 v 18:30 PM
Total kapor je offline   Profil uživatele Total kapor   Find more posts by Total kapor   Foto galerie člena Total kapor   Click here to Send Total kapor a Private Message   Add Total kapor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
restart
Nový Člen

Karma uživatele restart - 16% Pěstitelská

slimaci Příspěvek č. 6

[Edited by restart on 31-05-2002 at 07:12 PM]

Old Post 10-05-2002 v 20:04 PM
restart je offline   Profil uživatele restart   Find more posts by restart   Foto galerie člena restart   Click here to Send restart a Private Message   Add restart to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OK
Stálý Člen

Karma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 7

to je easy

navod: z naseho mesta pojedete smer **** ***, vyjedete na kopec a uvidite odbocku kolmu (skoro kolmo ) dolu, dorazite vlastne na ********* no a kdyz sjedete dolu a dojedete az na konec cesty...

no je to trosku delsi

-( OK )-
the fractal designed person

Old Post 10-05-2002 v 20:12 PM
OK je offline   Profil uživatele OK   Find more posts by OK   Foto galerie člena OK   Click here to Send OK a Private Message   Add OK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mios
Stálý Člen

Karma uživatele Mios - 70% PěstitelskáKarma uživatele Mios - 70% Pěstitelská

Obecné AJ ja Příspěvek č. 8

Takže sadnem na bicykel idem dole kopcom, zabočim, potom idem rovno, potom zniva zaboči, potom idem znova rovno, a potm pridem ku krasnemu močiaru kde je strašne vela krikov rakosia a nikto tam nechodi.

Hlavne nech je pohoda!

Old Post 11-05-2002 v 09:24 AM
Mios je offline   Profil uživatele Mios   Find more posts by Mios   Foto galerie člena Mios   Click here to Send Mios a Private Message   Add Mios to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

no to by me taky zajimalo,kde mam policko ,dal jsem jednoho spicka pred setbou a tuhle otazku si sobe budu muset taky polozit takze za prispevky,kde vyroste tech mych 200 afghanskych seminek budu jenom rad hledejte kyti nad 3 m .

Old Post 11-05-2002 v 19:10 PM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LeTman
Stálý Člen

Karma uživatele LeTman - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

kdybych rek souradnice, tak se sklizne nedockam

" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "

Gardens in the sky... a ta nadpozemská chut

Old Post 12-05-2002 v 09:23 AM
LeTman je offline   Profil uživatele LeTman   Find more posts by LeTman   Foto galerie člena LeTman   Click here to Send LeTman a Private Message   Add LeTman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
manton
Stálý Člen

Karma uživatele manton - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

to noger:
v tom rákosí se mi to nezdá.... měl bych obavy, že mi to shnije.......

to lord:
proč si to nedal do silnej igelitovejch pytlů. funguje to skvěle a je to ideální řešení do rákosí. do jednoho pytle dáš tak 60cm hlíny nějaká ta díra na přebytečnou vodu, posadíš to tam a bez problémů. rozhodně menší práce než kůly, dveře, atd.... výsledek je totožnej.
dávám do jednoho pytle tak tři kytky.

Old Post 16-05-2002 v 11:33 AM
manton je offline   Profil uživatele manton   Find more posts by manton   Foto galerie člena manton   Click here to Send manton a Private Message   Add manton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Charles
Stálý Člen

Karma uživatele Charles - 10% Pěstitelská

to Noger,to Manton Příspěvek č. 12

podle me ma manton pravdu,do toho rakosi bych to asi nedal,
ta puda je tam hrozne vlhka,tezka,jilovita a s malo zivinama.Kytka potrebuje kyprou pudu snadno propoustejici vodu a kyslik.

Old Post 16-05-2002 v 20:22 PM
Charles je offline   Profil uživatele Charles   Find more posts by Charles   Foto galerie člena Charles   Click here to Send Charles a Private Message   Add Charles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
noger
Nový Člen

uz se z toho pomalu kouri Příspěvek č. 13

Nest 70l pytle nejakych 10 km je pro mne tezsi nez ryč a piti.No ja uz tezko ted stim neco udelam mam to cele uz zasazene .Zatim to vypada dobre vyrostli z 10cm na nejakych 30 cisel ,tu hlinu jsem povapnil pridal pisek a ted hodne hnojim .Jestli to vyjde tak na podzim tu mate fotky aji s detaily tak zatim lidicky ..................................................................................................tak at to doutna ty jointiky

do pohody

Old Post 16-05-2002 v 20:36 PM
noger je offline   Profil uživatele noger   Find more posts by noger   Foto galerie člena noger   Click here to Send noger a Private Message   Add noger to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jugador
Stálý Člen

Karma uživatele jugador - 69% Pěstitelská

Palec nahoru souhlaas Příspěvek č. 14

kamarad letos taky sadil do rakosu a zati mse me snazi presvedcit ze ze stejnejch semen bude mít lepší sklizen nevěřím tomu ale říká že jedou jak v bubbleru!

(... co já vím jak jedou v bubbleru?!?) ...(teda jemu??)

Old Post 16-05-2002 v 21:31 PM
jugador je offline   Profil uživatele jugador   Find more posts by jugador   Foto galerie člena jugador   Click here to Send jugador a Private Message   Add jugador to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Charles
Stálý Člen

Karma uživatele Charles - 10% Pěstitelská

to noger Příspěvek č. 15

jo,myslim,ze jsi udelal vse co jsi mel,
tak at ti to roste

Old Post 17-05-2002 v 13:43 PM
Charles je offline   Profil uživatele Charles   Find more posts by Charles   Foto galerie člena Charles   Click here to Send Charles a Private Message   Add Charles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
noger
Nový Člen

to je fičak Příspěvek č. 16

Ja si taky myslim ze to bude v pohode je treba se tam jednou za cas podivat a prokouknout co tomu chibi.Ale stejne nejkrasnejsi na tom vsem je ze se v tom rakosu de krasne stratit z dohledu vsech zvedavcu.Nejlepsi jsou soustavy chovnych rybniku kde nejsou rybari a kdyz te chyti kdyz tam krouzis tak tedy ja aspon jsem si poridil na ockovani lišek takove nejake maso a na obalu je to napsane dost durazne a kazdy z myslivcu nebo hlidacu rybaru to zna.Uz se mi to stalo ukazal jsem jim to a ktomu jsem jim dodal ze mne tu poslal deda at to tu rozhazu.A ktomu jsem mnel vsechen svuj kitickovy vercajk u sebe a jeste ktomu jsem ziskal spoustu cennych informaci o stavech vody v rybniku atd.No jeste aby to rostlo tak jak to roste a bude to tak jak to ma byt....................................no ne.

do pohody

Old Post 17-05-2002 v 20:27 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:04 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás