Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
caky mam hroznej problem a nevim cim to je...tyka se to hydro .... kdyz mam maly prcky v perlitu tak jsou ok, ale jakmile je presadim do hydro truhliku s keramzitem , tak zacnou listy se kroutit, zloutnout a odumira cela rostlina... ph tam je ok prosim o poooomoc
parada jses moooc hodnej , ze se me venujes...dekuju mam 8 kbeliku a micham vse najednou takze 80L. kdyz jsem si je dovezl domu a nechal je 7 dni v perlitu tak jsou okale jak jsem je presadil do bublaku tak to vzdy zacne... ph davam 5.8 ale na druhy den tam je trba 6.2... EC je 1.4 az 1.5 takze ok teplota je podle pocasi mam velke okno pres den porad otevrene takze max 35 a mim 24
popisu presneji ten problem... celej problem zacina az po presazeni do tech truhliku v perlitu jsou ok... listy zacnou od kraju zloutnout az vysichat a kroutit se listy dovnitr, cela kytka je hrozne svetle zelena....a jak kdyby se zasekl rust....
no vipada to podobne ale myslim ze to bude necim jinym... zkusim dat mensi ec kolik doporucujes??? a nemuze to byt tim keramzitem???? urco jsem ho dobre proplachl, ale jestli nenasakl vodu nebo tak neco?