Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže pojedu 250W Philips,od seminek
Rozměry: Vyška 165cm Šířka 125cm Hloubka 56cm
Vylepene černobilou folii
Větrani:2x pasivni přítah(70x70) 1x odtah(120x120) a ještě ofukovy ventilator,ktery musim sehnat.
Hnojiva budu použivat AH.
Osazenstvo:2xNotherl light 2xCalifornia Orange Bud 2xHash Plant x Love Potion 2x Jock Horor a chci ještě přidat 2xBig Bud 2x AK-48 2x White Russian 2x Snow White 2x KC.36
Chci ještě přikoupit Zvlhčovačku at ty moje lasky rostou
Naskytl se mi PROBLEM Když sviti lampa,pak vypne(podle časovače)tak někdy se stane,že nesepne,a předřadnik začne tak divně bzučet a nerosviti se,jen někdy se stane že po chvili se to sepne.Newite někdo co by stim mohlo bejt???
To je tím že se pokoušíš výbojku zapnout ještě než vychladne to se nemá... musíš ji vždy nechat trochu vychladnout, jinak se znovu nerozsvítí... nepokoušej to...
to právě ten startér tak vrčí a nic se neděje, pač se nenaindukuje takové napětí aby zjonizoval plyn ve výbojce a opět ji žažehl. kabel až takový vliv nemá, když teda není nějak extra dlouhý... myslím si, že to bude ta velká kapacita co zůstane v kondíku která ovlivní indukčnost...
chlapi ja to dnes zapl dal tam kytky,18/6 zitra se zajdu podivat jestli to sepnulo,a uvidim.A stinidlo tam je dnes sem dal ventilator na ofuk,a teplota se drzi na 25-26 stupnu.ještě bude potřeba asi zvlhčovačka,a bude vše ok.Jen se chci zeptat,kamoš pořad stresuje že ten předřadnik moc topi,ale myslim že to tak ma bejt ne?
A přidam ještě dnešni fotku jak to zatim vypada,přidam ještě nejake osazenstvo určitě.Když tak napište sve nazory,a co by se dalo ještě zlepšit...PeAcE
vypadá to tak že si kytky budou hovět ve velkém prostůrku.
díky growmaniacovi za vysvětlení .-)
předřadník mi také topil. myslím že to je způsobené tlumivkou, která se 100x za sekundu přepóluje tak v důsledku fukoltových proudů se to ohřívá, je ot tak že?