Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny na groweru.cz pestuju 2 roky,tenhle rok jsem se rozhodl ze zalozim thread,aby ste mi s tim trochu pomohli.
Takze modelyut blue berry-3krat
in blue berry-2krat
pure power plants-3krat
euforia-2krat
jack horror-2krat
no name-1krat
Hlina je normal zahradnicky substrat+perlit
Hnojivo:plagron alga grow na rust a na kvet si chci dokoupit plagron green sensation.
Tenhle rok chci vyskouset scrog udzet kytku nizkou zapomoci mesicku a scrogu.
Postupem casu jak kytky budou rust budu posilat fotky zatim muzete komentovat co by ste doporucovali za hnojiva atd.
čus..No..Green sensation kup jestli na něj máš,ale v první řadě bych pořídil plagron alga-bloom...Velice kvalitní hnojivo..ještě mi zbylo na tudle sezonu.
a ještě bych se zeptal..pojedeš asi v nějakých nádobách,že?kbelíky nebo kvetníky?objem?díky..
Tak tedka jsem prisel s koupaliste a mam tu pro vas jeste par fotek.
+rizecky ktere jsem samozrejme presadil do 10l kvetinacu pekne roste a pryskirice stoupá
Dnes jsem udelal záštip na všech kytickach kromě ppp kterej uz je zastrihlej déle a ted se mu delaj dvě krásné větvičky.
Dnes vecer holky dostanou dalsi davku alga grow.