Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » co takhle policko v rakosu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
noger
Nový Člen

Karma uživatele noger - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

tak lidicky prisla doba vybirat policka.Ja uz mam vybrano je to rakos a proto bych privital jakekoliv rady .Treba kolem te vlhkosti piste piste prace jsou v plnem proudu.

do pohody

Old Post 28-04-2002 v 22:45 PM
noger je offline   Profil uživatele noger   Find more posts by noger   Foto galerie člena noger   Click here to Send noger a Private Message   Add noger to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Uhlobaron
Nový Člen

Karma uživatele Uhlobaron - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

sám s tím nemám zkušenost,ale co dávali kamoši loni do rákosu,(aby to vůůbec nikdo nenašel),tak kvůli vlhku pěstovali každou květinu v pytli s připravenou a ošetřenou hlinou.Pytel měl samozřejmě díry,aby nehnily kořeny a aby mohli kořeny nabírat vlhkost z okolí.Rákos je výborná schovávaná,nemusíš to moc zalívat,ale má i svoje zápory a to je větší práce okolo,ale přiznejme si to,tato práce nás těší a z výsledků jsme vždy nadšeni.

Uhlobaron

Old Post 28-04-2002 v 23:40 PM
Uhlobaron je offline   Profil uživatele Uhlobaron   Find more posts by Uhlobaron   Foto galerie člena Uhlobaron   Click here to Send Uhlobaron a Private Message   Add Uhlobaron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
noger
Nový Člen

letos to vyjde Příspěvek č. 3

ja chci sadit primo do hliny v rakosu .Nemam moznost nosit hlinu v pytli .ja chci kolem fleku vykopat prikop a vykopanou hlinu nahazet na policko nechat proschnout a zasadit co myslite poroste to .Je to jediny flek ale rakosove pole ma 2x2 km a muj flicek ma 5x5m.........................................................uz se tesim .

do pohody

Old Post 01-05-2002 v 20:31 PM
noger je offline   Profil uživatele noger   Find more posts by noger   Foto galerie člena noger   Click here to Send noger a Private Message   Add noger to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shiva
Stálý Člen

Karma uživatele Shiva - 23% Pěstitelská

Obecné Rákos je pohoda Příspěvek č. 4

Loni jsem hodil pár sazeniček do rákosu, jenom tak z prdele, nevěřil jsem tomu, vůbec jsem tam nechodil, protože jsem si myslel, že to stejně chcíplo. Ale o to větší bylo moje překvapení, když jsem tam na podzim přišel a zjevily se mi 3 megasamice obtěžkaný šťavnatejma palicema, pocukrovanýma jako od Dr. Otkera ) Takže si s tím nelam hlavu a klidně tam nasaď...

Shiva ))

Old Post 02-05-2002 v 08:25 AM
Shiva je offline   Profil uživatele Shiva   Find more posts by Shiva   Foto galerie člena Shiva   Click here to Send Shiva a Private Message   Add Shiva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
noger
Nový Člen

Pohodička vonavy kiticky Příspěvek č. 5

uz to bude davam jim jeste tyden a dou do sveta .uz se na to tesim vonavy kytičky...............

do pohody

Old Post 05-05-2002 v 01:29 AM
Guest
Host

Příspěvek č. 6

Caute, jojo rakos je dobrej. Minulej rok sme v nem pestovali a celkem uspesne. Akorat je to silena prace si to pole pripravit, protoze kdyz do tej hliny zaboris ryc, tak cejtis jak ten rakos ma fakt hodne hluboky a tvrdy koreny, a nakonec ti tam stejne potvora prorusta znova, ale o hodne min a je to o.ki.. Jo a jeste, jedna-li se o hustsi rakos, tak se napr. v zari k tomu svymu poli dostanes jedine s macetou ..

Old Post 05-05-2002 v 11:17 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Nápad Příspěvek č. 7

tendel rok sme sazeli na brehu rybnika s rakosem a tak, nepripada wam ta puda prilis wlhka? newa di to? s

Old Post 05-05-2002 v 18:01 PM
Jokerrr
Stálý Člen

Karma uživatele Jokerrr - 66% PěstitelskáKarma uživatele Jokerrr - 66% PěstitelskáKarma uživatele Jokerrr - 66% PěstitelskáKarma uživatele Jokerrr - 66% PěstitelskáKarma uživatele Jokerrr - 66% PěstitelskáKarma uživatele Jokerrr - 66% PěstitelskáKarma uživatele Jokerrr - 66% PěstitelskáKarma uživatele Jokerrr - 66% Pěstitelská

Upozornění kákos.. nooooo ano i ne Příspěvek č. 8

JA jsem sazel minulej rok taky v rakosu.. nooooo silena prace.... ale vubec jsem si neuvedomil ze ten rakos taky roste a nejen on 8-( je tam spoustu kopriv a jine te haveti. Je docela umeni najit po 14dnech to prave misto kam jsme zasadili :-( navic jsem tam mel takovou mensi pevnustku proti zviratum a slimakum... mnooo odolavala jen chvilku. Nejaky zajici si tam najdou cestu a vyhrejvaj se tam a pochutnavaj si na kytííííí.....

JA osobne nedoporucuju .. nemam s tim dobre zkusenosti.

Joooo a to jsem tam mel taky vykopanou diru a v ni celej 50litrovej pitel zeminy a nejakej pisek aby se tam nedrzela ty vlhkost az prilis....

Odstranit problemky se zveri a s dostupností pole.... pak mozna.....

Jokerrr

Old Post 06-05-2002 v 20:45 PM
Jokerrr je offline   Profil uživatele Jokerrr   Find more posts by Jokerrr   Foto galerie člena Jokerrr   Click here to Send Jokerrr a Private Message   Add Jokerrr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
noger
Nový Člen

Obecné jo Příspěvek č. 9

no jo kralici to mne nenapadlo .Mate nekdo radu jak to vyresit :myslim si ze Rakos je jedine misto kde muzu sklidit protoze tady u nas sou obrovske rakosove pole a sem tam nejaky ostruvek na kterem fici stromy a mezi nimi je imoje policko tak lidicky poradte dame neco dokupy ........................................................dik a piste dobra rada nad zlato iiiiiiiiiiiiiii

do pohody

Old Post 08-05-2002 v 14:34 PM
noger
Nový Člen

tak uz to fici Příspěvek č. 10

lidicky povim vam zatim je to mazec z 10cm flancku uz sou 30cm keriky .takze zatim zadna zrada hlina co sem kopal ten drenazni kanal tak uz proschla vybral jsem z toho ty trubky teda ty koreny a ukazalo se ze ta hlina je celkem v pohode . Tak lidi nemnejte strach jestli mi neverite tak na podzim bude foto i s detaily.

do pohody

Old Post 16-05-2002 v 20:43 PM
noger
Nový Člen

halo Příspěvek č. 11

helou laky boy ......

do pohody

Old Post 30-05-2002 v 21:53 PM
hajtra
Nový Člen

Karma uživatele hajtra - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

aha,takza kralici....nu to sem zvedava jak to dopadne dyz to tam tedkoms soupnu

Old Post 23-05-2003 v 07:53 AM
hajtra je offline   Profil uživatele hajtra   Find more posts by hajtra   Foto galerie člena hajtra   Click here to Send hajtra a Private Message   Add hajtra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
leto
Nový Člen

Karma uživatele leto - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

ja si myslim, ze rakosie je v pohode. nemusis casto na flek chodit, aby to nebolo podozrive a o vsetko je tam postarane. a najlepsie sa mi to vidi medzi zihlavou a rakosim. prave tam som mal palice okolo 2m s neskutocne prekvapivym efektom

Old Post 23-05-2003 v 13:53 PM
leto je offline   Profil uživatele leto   Find more posts by leto   Foto galerie člena leto   Click here to Send leto a Private Message   Add leto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fermin
Nový Člen

Karma uživatele fermin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

proti zviřátkům,co mají rádi kyti se dá ubránit tím,že se rozhodí v okolí políčka pár kusů nějakýho masa a ty zviřatka na to nepudou.

fermin

Old Post 25-05-2003 v 10:53 AM
fermin je offline   Profil uživatele fermin   Find more posts by fermin   Foto galerie člena fermin   Click here to Send fermin a Private Message   Add fermin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Grga Pitic
Host

Pohodička Příspěvek č. 15

Daj Bacha na slimaky lebo to bude prenich raj napr. daj do rohov koli a okolo nich natiahni igelit /co sa pouziva na palety/ a bez mulčovania tam mozes chodit dvakrát za týzden lebo ten rakos sa potesi porylovanemu fleku a vystreli jak divy a tvoje planty budu vprdeli haha a to nehovorím ked to najdu divocaci ty sa odstastia poserú nanich je dobre sa nazrat bravcového tucne to tam obsrat alebo naplnit platene pytliky vlasmi a rozvesat ich naokolo aby citili ludsky pach vele stastia :-)

Old Post 26-05-2003 v 10:13 AM
rodriguez2
Nový Člen

Karma uživatele rodriguez2 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

BTW:tam gde roste rakos bejva dost kysela puda, coz zeli moc nesvedci, ale koukam, ze to asi nebude tak horky......

a na slimaky jsou prece repelenty, ne?? (napr.Vanish nebo Schneckenkorn )

Old Post 27-05-2003 v 23:39 PM
rodriguez2 je offline   Profil uživatele rodriguez2   Find more posts by rodriguez2   Foto galerie člena rodriguez2   Click here to Send rodriguez2 a Private Message   Add rodriguez2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:00 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás