Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hnojivo plagron alga grow , bloom,phyt-amin,zatial nehnojim rastlinky mam vzemi len 2 tyzne .
vzduchotechnika rk-356 s regulatorom rychlosti .privod 120mm pc vetrak so 127 sonoflex rurou doceja tiche vsetko co som potreboval som zohnal na .... okrem klonov tie mam z viedne dost slusne
vytvoril som thead aby som sa svami podelil o svoje skusenosti ale hlavne aby ste ma kritizovali a radili. upozornujem mam vplane pestovat cisty a neprehnojeni material. 100% bio podla tabuliel plagron.
Ty fotky maj nejspíš nějakou časovou posloupnost, že? pže koukam na ty fotky ze začátklu a tam si jako obal skříně ( misto folie) měl nějakej papir a alobal? :X bo wtf.. a dole zas vidím diamant. folii Esli chapu
flash ta skrina ma 2 poschodia v jednej mam 35W usporku plus 2X 18W ziarivky a hore je biela folia a dole diamant to leskle je sonoflex . medzi timi foto je tyzden rozdiel. po prineseni klonou som ich este zastryhoval tak som ich nechal tyzden na 18-6. teraz su tyzden na 12-12
trosku neskoro ale predsa. tak ako som uz pisal hnojim podla navodu plagron takze 1x tyzden 5ML na liter alga bloom potm 1x tyzden postrek phyt-amin 5ml na liter. polievam kazdy druhy den. teplota 28max den noc 24C .zatial bez vaznejsich problemou pokracujem dalej . zatim cus
nazdar vseci tak skoro mesiac od posledneho prispevku. stale pokacujem podla planu a posielam nejake foto. nejaky koment potesi cau. poradie ak47, chronick, a dokopi aj s MC
Nemas to nejak pobledly? Presne u konce listu...asi to bude chtit prihnojit ale na mi rady nedej ja sem jeste nezkusenej ruku do ohne bych za to nedal...