Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak tohle už jsem tu někde viděl,ale
zajímalo by mě jak a co je u vás kyselý.
Podle toho vašeho by to teda bylo někde kolem 5?nebo snad ještě kyselejší?Já se teda takle nízko nikdy nedostanu,takže mi tohle nebezpečí nehrozí.
Jak to teda děláte,že se toho bojíte?
dneska sem dal naklicit seminka Northern Lights Ale ten typ, od kteryho je mam, rikal, ze mu to dopada tak 2:3 pro samce a ze je to taq u všech kytekk; da se neco proti tomu udelat jeste pred zasazenim nebo je to v genetickym kodu seminka? pomohla by zasaditejsi puda? (ted mam tak pH6) budu mit 3 kytky a nechtel bych samy samce:-& .........
Strobe, urcite zvysuj PH na cca 7. Dej jim dost svetla a hlavne postupne pridavej hodiny. Na zacatku nastavuju sviceni na 18/6 a cca ve dvou mesicich postupne po ctvrthodince pridavam na 21/3, ktery udrzuju cca 14 dni. A pak postupne zase v prubehu 14 dni snizuju svetlo na 12/12. Sice ti nektery dokvetou driv a nektery pozdejc (tzn. musis znat tu odrudu), ale me se takhle dari ze seminek vypestit samice x samci 3x1. Pohoda...
diky za radu, to zni zajimave, nikdy sem o tom neslyšel, ale zkusim to; trochu sem to v ty pěstírně stěsnil (5x polarka + 2xganja), snad bude samcu minimum
Stejne jako nikdy nevis, jestli se Ti narodi holka nebo kluk, nemuzes vedet,m jestli kytka bude male nebo female. Jde to ale ovlivnit. Pomer je ZARUCENE 1:1.
myslel jsem,že lepší je to udržovat na 6
nevim už kde jsem na to přišel,ale myslel jsem že je to tak normální.Docela mě překvapuje těch 7,slyšim to asi poprvý.Tak jak to teda je?
Carlos:jak je to stim ideálem?
Používam na hydro PH 5.9-6.1,neni vtom snad trochu rozdíl hydro-hlína?Něco jsem slyšel,že roztoky se připravujou o něco slabší tak kolem 6,tak jak je to?
Dík
Jak je to s vlivem pH na poměr samců, nebo nedejbože na hermafrodity, to nevím. Myslím, že to je předmětem nějakýho vědeckýho zkoumání. Určitě to nějaký vliv má.
Každopádně do hydro je nejlepší pH 5,8. Širší rozmezí je 5,5 - 6,0. Speciálně holanďani používají ve svých systémech spíše nižší.
Pokud si koupíš kvalitní hlínu (ne kyselou rašelinu), nemělo by být potřeba upravovat pH. Pravděpodobně již obsahuje dolomitický vápenec, který pH zvyšuje na přijatelnou mez. Pokud se rozhodnete měnit pH držte se hodnoty kolem 6,5. Širší meze jsou 6,0 - 7,0.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
čau,
nedávno sem to přepnul a zatim to vypadá dobře: podle prvních odhadů 1 samec a 8 samic (4 northern lights + náká ganja) - přidával sem ty hodiny (čtvrtku jednou za 2-3dny a asi to opravdu fachá
některý kytky sice vytáhly hrozně vysoko (vejš než lampa - maj málo světla a táhnou jestě víc, ale to je jen ta ganja a nebudu kuli ní zvedat polárce světlo...
Já každotejdně sleduju růst kytek na holandským serveru Advanced hydroponics a tam s jejich hnojivama udržujou ph= 5.8-6.3
Nemyslím si, že bych jim neměl věřit. Mají to určitě vyzkoušený.
A kytky jim rostou jako z vody(hydra).
[Edited by breeder on 04-05-2001 at 08:00 AM]
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
Yo, vidis, to jsem nerekl... Ale vyplyva to z toho, ze kazda kytka reaguje v tomhle systemku trochu jinak. Nektere se snazi na posledni chvili vytahnout, nekterym se to fuckt povede. Ale ja mam dost vysokou skrin (240), tak to neresim ;-) Hodne stesti...
No... já bych to vytahování celkem řešil. Ta česká ganja bude asi nějaká sativa, takže se fakt hodně vytahuje (narozdíl o NL, což je hybrid). Příště bych to nekombinoval, potřebuješ aby všechny dostávaly rovnoměrně světlo. Obzvlášť důležité, když jedeš pod stopadesátkou, která má účinný dosah tak max. 35 cm.
Pokud jde o poměr samci:samice nepočítej s tím, že ho ovlivníš nějakým postupným zvyšováním či snižováním periody... Prostě růst 18/6 a květ 12/12. Hotovo. Samozřejmě nevyvracím, že životní podmínky nemají vliv na pohlaví, ale tohle je trochu moc .
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy