Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to jsou nebezpečný kytky Karmu jsem zase rozdával jak vzteklej, ale neboj, mám tě poznamenanýho -tady a ještě za pejska .
Nezvážil jsi náhodou tu pěknou úrodičku?
Je to fakt nadhera,ale hodil by se popis,kolikatku mas lampu,doba kveteni,rustu a kolik jsi z toho vytezil.Jo a kolik je v tom kytek?Je to fakt pekny.Ja taky zacinam ale takhle mi to neroste.Pa a mejse.
Takže,na vyžádání nějaký informace:
místnost 1,2x1,4m, využito 1,2.1,1m, jedná se o panelákovej kumbál, kde je stovková flexi Al roura tažená z kumbálu až do vzduchotecnickýho potrubí pro digestoře, cca 5 m(společný pro všechny byty,ale bydlím až nahoře, takže to jde ven bez keců sousedů),žádnej filtr. Vše je vedeno těsně u stropu a tak jsem musel zbudovat novej sádrokartonovej strop v předsíni a rockwoolem odhlučnit(zateplit)Mimo to jsem ještě kangem prorážel 2 zdi. Měl jsem u sebe plno návštěv a nikdo nic ani netuší.Takže perfektní utajení.
místnost vymalována bíílou barvou o světlosti 96%- drahá jako svině
výbojka son T+ 400W
větrák na odsávání do potrubí 110m3/hod, napojenej na termostat o rozsahu 20-50°C ,hysteréze 3°C,při teplotě nad 29°C přepne na 2.stupeň.
ultrazvukovej zvlhčovač fakír (7.500,-)
větrák na pohyb kytek Solak ,2 stupně (nejlevnější)
teploměry 2x
vlhkoměr 1x (100 Kč,-)!!!!!!! a funguje velice dobře
pěstební nádoby:starý přepravky od mlíka (2 kiti na 1 přepravku)
1xbubler- motorek 260lit/hod 400Kč,-!!!!
1xkokos
3xhlína (3 zahradnický lopatky substrátu B, 2 lopatky biokompostu,1 písku , jedna polévková lžíce kostní moučky, jedna polévkové lžíce mletýho dolomitu) tak pořád dokola a míchat, až je pěstební nádoba plná.
1x malej květináč na bonzai ganju dekoraci.
doba růstu: dostal jsem už kvetoucí řízky a tak 1.týden 24:0, pak 10 dní 18:6
doba kvetení: 42 dnů 12:12, 4 dny 10:12 a 5 dnů 8:16
hnojivo pro růst: jakýkoliv hnojivo s vyžším obsahen dusíku (NPK 8-2-2) na květ víc draslíku a fosforu (NPK 2-10-10)
na květ se mi nejvíc osvědčilo OBM a Wuxal super , jsem zásadně proti rejžování Groww shopů. Spočítal jsem si hodnoty NPK u renomovaných growerských hnojiv a převedl do českých podmínek,výsledek je 1/10 ceny!!!
hnojit co to snese, zhruba 1x za 2 dny až dvojnásobek doporučenýho dávkování.Pozor, nespálit na začátku.
mokrej zisk 2,2kg a asi 15 hrachovejch lusků, trochu kopru.
suchej zisk 721g
a to je asi vše
Zhuluje, až mi skoro zhaslo
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....