Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus growery
Tak sa nám začal ďalší pestovací rok a tak som sa rozhodol,že sa budem s vamy deliť o svoju radosť,prípadne smútok z mojich rastlín.
Posledné dva roky outu mi moc nevysli,pretože som do toho nevkladal
veľké nádeje,ani moc penazí.Ale tento rok som sa rozhodol,že dám pre to všetko aby som mal
čo najvačšiu úrodu,lebo nemám zbytočné peniaze aby som stále kupoval od dílerov gress.
Ale aj pre to,že ma veľmy bavý pestovať rastlinky.
To by bolo k úvodu asi všetko ..
ZEMINA : Zemina z kauflandu,nemám ju odskúšanú,ale snáď lepšia,než je niekde v lese (na pár rastlín dávam zeminu na pelargónie).Keď vyjdem s peniazmy(s čím nerátam) tak kúpim aj perlit,alebo zariadím piesok
HNOJKY : Na rast som sa rozhodol Bio Bizz grow .Na plod pravdepodobne Bio Bizz bloom,rozmýšlal som aj o Plagron grow,bloom.
MIESTO: Miesto budem mať bohužial iba jedno,v mojom okolí je to biedne,auto nemám,takže smola
Veľmy sa bojím,že mi to niekto ukradne,nájde zlikviduje.Plac je vybavený na 12 rastlín... Neni tam ani moc svetla,takže keď bude aspoň na jointa,bude dobre!
+ neaké rezervné políčko na 3-4 rastlinky ..
..Prajem všetkým nech je tento rok ten najúspešnejší
R3dm4n: pocuj ty mas presne take plany ako ja az nato ze ja nezacnem vo february! ale foliovnicek hnojky mozna i miestecko je to iste takze pekny grow a good luck!
caka ta vela rozdelovania, mam osvedceny tip, chod do najblizsej drogerky a kup si jednorazove plastove poldecaky, imho vhodne na prve dni zivota tvojich rastliniek
Realita je plná pesimizmu, preto žijem mimo nej ...
doporučuju nemít společný prostory ke kytkám (sežer hodně jogurtů a hodně kopej ) + sem zvědavej jak ti to bude vycházet s tim foliovníkem - přece jen prostor 40x30 a 140 semen (reálně tak 100) a čas a to divný počasí co je poslední roky...mě se to moc nezdá ale to neznamená že to nemusí vyjít
přeju hodně štěstí at ti jich dokvete co nejvíc a jestli ti všechny naklíčený přežijou tak u mě máš takový káčko že nebudeš muset dělat nadosmrti nic
si vzpomínám jaxem měl nasbíranejch asi 80 semen noname skunku + seeds z minulý sezony a chtěl sem to rozjet ve velkym byl to hned druhej grow. nevyšlo nic :-(/)
=======> kdo chce moc nemá nic
každopádně se toho z takovýho množství hodně naučíš
ajoo ty nemůžeš doma. tak tos trochu uspěchal!!!
ty semínka který si nedal klíčit si nech na duben, květen kdy chceš ale dřív než v dubnu ne!
anebo si prostě sežen pár zářivek a někde u kamaráda či co si vykut skřínku nemusí bejt moc velká a tam vyselektuj
Čús!
Vďaka za pozitívne,aj negatívne názory.
Ja si myslím že neni skoro na predpestovanie 4 rastlín
v polovici februára a už vobec ne,keď mám ešte 150 semien
Založil som tento tread ,lebo sa už nemožem dočkať jary.
Teším sa jak malé decko,tak sa namna prosím nehnevajte.Ináč rastlinky mám zatial doma na okne,fotorvci nič nehovoria ,takže zatial v pohode.Pridávam foto zo včera
cau mam 2 priblizne stejne velike mozna este starsi....1 kterou sem nezastipl uz tam ma pestiky tagze bych rekl ze ti to nakvete...mozna j mozna ne.....ale mozna to newadi ..casem prepne z5 do rustu radil bych zastrihavat ¨jestli chces aby ti to nenakvetlo