Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tento thread zakládám za účelem poskytování informací ze selekce této odrůdy, která je výsledkem složení se několika členů (čili hlavně informace pro účastníky - průběh atd..-, v konečné fázi samozřejmě pro všechny, jinak by to tu bylo nanic, že).
Dostalo se mi do rukou pět semen z deseti (zbylých pět má františekzelený).
Ve středu 6.2. jsem dal semena klíčit. První dva dny se k ničemu neměly, ale v pátek navečír došlo k převratu a krásně vyklíčily. V sobotu jsem je přemístil do grow mixu od plagronu a dnes už čtyři vyčuhovaly ze substrátu (viz foto).
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
cau,ja jsem mel klicivost take na 100%,ale u jedne kyticky se objevily mutace a zasekla se v rustu.Tak jsem ji zkusil riznout,uvidime jestli se rozjede.foto-1,2,3
spolecne foto odrezku nachystanych na test pohlavi-foto 4
Rostlinky ze semen prihodim posleze.
Mno, tři si jedou pěkně, ale dvě jsou divné, mutují, strádají.. Nenašel jsem nic, co by jim nějakým způsobem mohlo vadit, a kdyby, tak by se to projevilo zřejmě na všech WW. :rocketman:
Zatím nehnojeno, pouze kořeňák.
PS: ve zkutečnosti tak světlé nejsou, může za to blesk v kontrastu se světlem (bez blesku jsou fotku naprosto nanic).
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
Tak se u mne, pánové, zatím objevily dvě samičky, ale trochu mutujou. Navíc mám obavy, že se objeví nějaká Hermiona Jinak u dvou z 5ti prozatím pohlaví neznám, ale to by se mělo v dohledné době změnit.
Takže, u mne to je též v počtu tří samic. Prozatím žádný náznak hermatění, ale zatím jsem je měl jen jako testovací klony na pohlaví, plnohodnotný květ tak za měsíc.