Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar, rád bych se pochlubil svojí skříní s 6ti kytičkama. Sadba proběhla 8.1. Všechny řízky se rozjeli celkem v pohodě, i když měli svilušky. Kámoš mi na ně dal nějaký sráč a stačil jeden postřik a už se neobjevily. Hnojím to jednou za 5 dní růstovým hnojivem od plagronu a ještě to jednou týdně stříkám pythaminem. Teplota ve skříni je 20-26°C. Na větrání používám větrák 150m3/h, který fouká skrz výbojku ven a dalších 5 větráku z kompu na proud vzduchu ve skříni.
30.1 - 23. den
Zdá se mi, že je něco v nepořádku s listama. Jsou ohnuté a trochu povadlé. Víte někdo čm by to mohlo být? Zalívám jednou za dva dny do misky pod květináčem.
Vlhkost je podle mě nesmysl.Pokud sní neměl problem ze začátku,tak asi těžko ted.Navíc ted si už udělají celkem schopnou samy.Tvůj problém bych viděl v přesvícení,zvlášt v te CT.Dej ji víš a čekej do týdne už ti porostou zase novy nezkrouceny listy
Machoman: a čim to teda podle tebe je???měl sem ten samej problém a vim na 100% že to vlhkostí je!kdyby tam bylo křoví půl metru vysoký a zabíralo celou plochu tak bych věřil, že si vystačí samy ale takhle určitě ne....
kuchi: jestli máš čim tak to schválně změř kolik tam máš...
If you don´t like rock´n´roll you are not my friend!
Skatere vlhkost tam je určitě malá o tom žádná,ventilace je taky podceněná.Když se podíváš na začátek tak problemy neměl a kytky rostly v pohodě.No a jak jsou větší a zaroven si dokážou vytvořit vlhkosti víc samy,tak se seknou-to nedává smysl.
Kuchi snižoval jsi pár dnů předtím než to začlo dělat výbojku ke kytkám?
Tou vlhokostí by to klidně být mohlo, ale bohužel nemám čím ji změřit. Zkusím tam dát mokrý hadr. Lampu sem níž nedával naopak sem ji teď trochu zvedl. Květináče mají průměr 18 cm a objem tak 3,5 litru. Ještě mi kámoš poradil ať tam dám trochu hnojiva, že se možná vzchopí, ale moc to nepomohlo.