Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj kolegové Groweři. Zajímalo by mě jak dlouho pěstujete, který rok byste označili za nejlepší ,jaký naopak za nejslabší, kolikrát jste úspěšně sklidili a kolikrát to někdo sklidil za vás.
Prosím, ignorujte veškeré pravopisné chyby v tomto příspěvku. Děkuji Vám.
Naposledy upravil Don PEDROS 27-01-2008 v 18:13 PM
absolutní zbytečnost tohoto threadu podtrhuje fakt, že to jak dlouho kdo pěstuje jak -in nebo -out má zpravidla uvedeno ve svém profilu, stejně tak jako Don Pedros, pokud ho tam někdo nemá, tak nemá potřebu to zveřejňovat.
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
jested: jasný, ale tak nějak se mi nechtělo (a myslím že ani ostatním členům které to zajímá) koukat na profil těm cca. 20 000 uživatelům. takhle se to zjistí aspoň zhruba
Prosím, ignorujte veškeré pravopisné chyby v tomto příspěvku. Děkuji Vám.
tento rok to bude uz 3. ale zatial som nemal velku urodu, ta prva sa opelila tu druhu CORKLI a potom som mal ete IN- a to boli zaciatky....takze zatial nist moc...dufam ze sa to tento rok zmeni, objednavam DURBAN Poisson z Nirvany
custe tak kutim si do toho zhruba tech 6 let nejlepsi sklizen byla pred 2 roky a ta nejhorsi byla 07 vybral sem si na venek spatny model teda podle mne aspon slo o s.a.g.e. vyrostl pekne ale ne s peknyma hmotama spise vetve s palicemi jen na koncich nebyla husta a tak i s dalsimi 5 to vypadalo stejne jedine co mne za ty roky tesi je to ze mi jeste nikdo nic nesklidil tak at se letos dari vic nez loni viva la sun