Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěkná čistá pěstírna! Konečně něco pořádnýho v Galerii . Zajímalo by mě pár věcí
- Kolik byla počáteční investice?
- Rozměry a osvětlení?
- Osobně preferuješ radši RW rohože v truhlících?
- Hnojíš Advanced Hydroponics? Co dávkování?
- Do jaký výšky rosteš před přepnutím na 12/12?
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
S vyvoláváním jsem si hlavu nikdy nedělal, ani moje rodiče (když mi fotili úrodu na balkoně).
Teď používám digitál Olympus a nemusim se bát, že to něgdo uvidí. A v práci si vytisknu co potřebuju.
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
rozměr skříně: 2,0 x 1,2 x 2,9 m
pěstební plocha: 1,2 x 1,2 m
původní osvětlení: na první slizeň výbojka SHC 400W
stávající osvětlení: výbojka osram HPS 600W planta-t
hnojivo: advanced hydroponics
dávkování: 2 až 6x denně cca 50-100ml/1 kytka,1 dávka - záleží na vzrůstu
investice: (přibližná)
konstrukce skříně (sádrokarton, záruběň, dveře) 4.300,-
vybavení (truhlíky, rockwool, ventilátory, čerpadlo, lampa, rozvody, hnojiva,...) 12.500,-
měřáky 5.000,-
práci ani nepočítám, vše si dělám sám
Už dvakrát jsem měl kytky v rockwoolových rohožích, teď jedu květníky s kokosem. Já osobně už zůstanu u kokosu.
Rockwool nechci ve skříni už ani vidět!
výška po přepnutí:
1.sklizeň - přerostlo to
2.sklizeň - nedorostlo
3.sklizeň - ta už vypadá dost dobře, 41 dní růstu a 17 dní květu - v= 45-64 cm
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu