Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » filmecek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Charles
Stálý Člen

Karma uživatele Charles - 10% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 1

Ahoj lidicky,
nevim jestli se toto tema hodi do kurarny a vubec do celeho Groweru, ale kdyz uz tady resite i Einsteina, tak ja bych tady pro Vas mel taky jeden namet na debatu...
Otazka zni:
videl jste nekdo film od Davida Lynche " Mulholland drive" ?
Film jsem videl celkem dvakrat z toho poprve strizlivy a nechapal jsem vubec nic. Tak jsem to zkousel zhuleny a vysledek byl o neco lepsi, nejake ty stripky jsem dal dohromady, ale z globalniho hlediska tomu vubec nerozumim.
Byl bych rad, kdyby jste mi v reseni tohoto problemu nekdo pomohl. Vim, ze tento film se neda vysvetlit tremi vetami, ale diskuse by mozna byla na miste.
Dik Ch.

Old Post 10-04-2002 v 22:05 PM
Charles je offline   Profil uživatele Charles   Find more posts by Charles   Foto galerie člena Charles   Click here to Send Charles a Private Message   Add Charles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Karma uživatele Maggie - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

No, chtít vysvětlit Lynche je jako chtít vysvětlit teorii relativity a navíc bez matiky...:-)) Je to suprovej filmeček, ale jak jsem se tak bavila s kámošema - co člověk, to jiný vysvětlení a tak jsme se shodili akorát na tom, že je to nářez. Jinak od pondělka dávaj zase Twin Peaks, KONEČNĚ! :-)

Old Post 11-04-2002 v 08:49 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

Ne ne, Mulholland Drive je jeho novej film, kterej se konečně teď dostal i do našich kin. Jinak Mazací hlava spolu s Babičkou jsou jeho prvotiny a ty tu (snad až na takový ty akce pro fajnšmekry) v kinech vůbec neběžely...

Old Post 11-04-2002 v 11:03 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kjegel
Stálý Člen

Karma uživatele kjegel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Mazaci hlava je v originalu Erasehead, z roku 1977. Tezko ji nekde davaj. Mozna jedine v Aeru.

Old Post 11-04-2002 v 11:11 AM
kjegel je offline   Profil uživatele kjegel   Find more posts by kjegel   Foto galerie člena kjegel   Click here to Send kjegel a Private Message   Add kjegel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kjegel
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

chybicka... je to Eraserhead

Old Post 11-04-2002 v 11:14 AM
kjegel je offline   Profil uživatele kjegel   Find more posts by kjegel   Foto galerie člena kjegel   Click here to Send kjegel a Private Message   Add kjegel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kjegel
Stálý Člen

Mazaci hlava Příspěvek č. 6

nahodicka, koukal jsem na program Aera :
patek 12.dubna 23:15 Mazaci hlava

Old Post 11-04-2002 v 11:16 AM
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Mazací hlavu teď občas dávaj i v kině Praha na Václaváku, možná i v dalších klubových kinech týhle sítě (teď nevím, jestli je to Broadway). V lednu jsem ji po třech letech znovu viděl a musím zodpovědně prohlásit, že David Lynch je divnej brouk!

Maggie: Poprvé jsem viděl Mazací hlavu před několika lety v olomouckým Metropolu (největším kině ve městě). Sice to bylo v rámci Projektu 100, ale bylo tam dost lidí a promítalo se na hodně velkým plátně.

BTW: V sobotu je v Aeru docela vražedný promítání: 18:00 - Monty Python a Svatý grál, 20:30 - Smysl života a ve 23:00 - Život Briana. Už si na to s kámošema brousíme zuby, teď jenom doufat, že to rozdejchá bránice

Milujte se a množte se!

Old Post 11-04-2002 v 12:41 PM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

Greatar: no vždyť jsem psala..."krom akcí pro fajnšmekry".... :-)))

Old Post 11-04-2002 v 12:43 PM
Maggie
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Na ČT2 a to v pondělí 15.4.02 od 21.30 a v úterý 16.4.02 od 21.30 tamtéž a pak každé úterý...

Old Post 11-04-2002 v 14:14 PM
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Musím říct, že jsem docela frajer. Eraserheada jsem teď viděl asi popátý a první polovinu filmu už se docela chytám Pak mu nacpou hlavu do tužkostroje, zazpívají "In Heaven everything is right", ze stropu začnou padat ty fujtajbly a... jsem tam kde jsem byl...
Nemá to člověk v tom dnešním světě vůbec lehký...

Milujte se a množte se!

Old Post 11-04-2002 v 14:17 PM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

Maggie: Pravda, v multiplexu to ještě asi dlouho nepoběží
A propos - Cronenberg je další blázen. Viděl jste teď někdo eXistenZ? Je to docela vostrý...

Milujte se a množte se!

Old Post 11-04-2002 v 14:21 PM
Maggie
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Viděla jsem, ale přišlo mi to jako shit....

Old Post 11-04-2002 v 14:25 PM
Graetar
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

Mně se to docela páčilo - hlavně scéna s místní fujtajblovou specialitkou, ze které se dala poskládat docela obskurní pistole...

Milujte se a množte se!

Old Post 11-04-2002 v 14:45 PM
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

hm, samí lahůdky, na Twin Peaks seriál už se dost těšim, protože když běžel poprvý, tak jsem z toho ještě neměl rozum a filmeček se mi dost líbil...

Teď jsem si vzpoměl na jeden taky výbornej filmeček od Stanley Kubricka - Mechanickej pomeranč - hodně velká drsňárna, teď je na videu v původnim znění

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 11-04-2002 v 17:01 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Srooga
Grower Kuchtík

Karma uživatele Srooga - 76% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 15

Mulholland drive je fat moooc dobrej film.
Film, kterej když zkouknete tak pak nemůžete usnout...
Takovejch je málo a Lynch je naštěstí dělá.
A ještě k tomu dobře...

Jinak eXistenz jsem viděl a neříkám tak, ani tak...
Dobrej nápad se cení.

Ať žije Lynch!!!

Srga!

Old Post 11-04-2002 v 17:16 PM
Srooga je offline   Profil uživatele Srooga   Find more posts by Srooga   Foto galerie člena Srooga   Click here to Send Srooga a Private Message   Add Srooga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šebík
Stálý Člen

Karma uživatele Šebík - 15% PěstitelskáKarma uživatele Šebík - 15% Pěstitelská

Palec nahoru Lynch je magor Příspěvek č. 16

( v tom nejlepším slova smyslu )

Mam rád jeho filmy. Ostatně jsem si u maturity povidal s Japem o Lost Highway, že jo.

ale Kámoš měl u Mulhollandu dobrej postřeh, že ty ženský, jak se tam střídaj, nejsou čtyry, ale jen tři....

... a ten modrej klíč v tý kabelce je navíc. Tam maj bejt jen ty prachy. A celý to řídí ten vostrej chlápek za rohem. Tak čus....schízaři

....šajni tuna prima zoncna...

Old Post 11-04-2002 v 18:13 PM
Šebík je offline   Profil uživatele Šebík   Find more posts by Šebík   Foto galerie člena Šebík   Click here to Send Šebík a Private Message   Add Šebík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:33 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
30-11-2004 - letacek - 13 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás