Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Odpovedel sis spravne, proc ne... Ja peroxid pouzivam a jsem s nim navysost spokojen... Davkování je vyssi ale nejedu bubbler... pouzivam 1ml/1L
Okyslizuje ti koreny, ale nevim jak dlouho vydrzi v bubleru v nejaky znatelny koncentraci..
T.
Dočetl jsem se:
5ml peroxidu na 10 litrů nového roztoku s živinami a pak se přidává třikrát týdně 2 ml peroxidu na 10 litrů roztoku k udržení hladiny peroxidu v zálivce.
2: Cannabidiol
Používám 30% roztok.
Hodnoty který ses dočet sem našel taky, ale pro jistotu sem je pro bubbler vydělil 3 stejně jako koncntraci hnojiva. wm
Přidávám pokaždý když dolejvám vodu.
Jinak na nic jinýho a ani mě nenapadá na co. Snad na hadičky od vzduchování, ale ty já mam celkem čistý.
2: Tommy
Právě konzoltuju problém jak dlouho ten peroxid vydrží s dvěma krásnejma studentkama chemie (už celkem pokročilejma) a nějak mi nedokažou odpovědět. Ale třeba to někdy holki vydedukujou. wm
nekde jsem se tady docet ze pouzivate pro dezinfekci bublaku peroxid vodiku, a tak se chci zeptat.
jakej peroxid používate? jestli ten lékařskej nebo technickej (cca30%)
To ho lejete primo do zivnyho roztoku?
Jaké množství? Dik za odpovědi...
Technický 30%, já to vyplách při výměně-víko s kytkou sem šoup stranou (do vody), bubbler vylil nalil pár l vody a od oka peroxidu (meze se nekladou), vyčistil a vyplách čistou vodou, naředil hnojivo nalil zapouzdřil a znova bublal, z lékárny je strašně drahej-ten jen na fajnový věcičky-moje ručičky
Einbischen offtopic: Ten z lékárny mám doma, je na něm cenovka 22,50kč a má 3%, vřele ho doporučuju jako "doplněk stravy" zejména pro klony. Dávkování od oka, po trochách přidávat a uvidíš ten mazec. Jako desinfekci vůbec nevím, proto je to offtopic.
Attack government which have broken 'The basic human laws' sign! High grow, higher harvest, highest High! ->
Seli
Přesně tak někdy se peroxid přilejvá do vody-jednak může napravit neplechu v bubbleru (hlavně řasy), ale zároveň dodáváš kořenům kyslík, ale řek bych, že to je jen vedlejšák-mě osobně pomoh oddálit smrt, když mi uhnívaly kořeny (měl sem ho outdoor a byla zima), ale stejně chcapla, ale pak opatrně ať to nepřeženeš