Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prosim te, neresis pritah vzduchu do roomu?. Mam taky odtah kominem, ale nestiha mi to pri 400w, tak jsem musel do komina vrazit jeste vetrak a uz mam klid..
Nejdriv jsem nepotreboval pritah, mel jsem pasivni, ale po tom co jsem ho udela aktivnim, mi teplota v mistnosti klesla o 3 stupne a vlhkost razantne stoupla..
ty kelimky se mi libi, dej tam nejaky ty, ktery maji objem 30ml , jdu do toho s vama
Jinak preji tvejm krasnejm slecnam vitalitu a krasu, jaka je doprovazela do ted.. K+ samozrejmosti moc se mi to libi.. Peace
Ofuk je umístěn v místě kde je končí plachta( dveře, vstup.. jak chcete ) a fouká na kytky dost chladnej vduch..., až bude potřeba snížit vlhkost tak do komína půjde UFO ... a o ty 3-5° to klesne... počítám s tím abych mohl dát stínidlo blíž k vrcholkům
Jinak panák s řezem tam půjde taky... , Warl0cku můžeš nalinkovat soutěž ze zahraničí? Jak to jde našim kolegům ze světa...
Zdravím, nastal malí problém , na kytkách se objevil škůdce kterého neznám ... proto vás zkušené kolegy žádám o pomoc s identifikací a vyhubením nežádoucího tvora. Rozsah napadení není velký, naštěstí jsem si toho včas všiml.
Něco o něm: velikost 0,5-1mm, barva žlutá až zelená podle velikosti..., možno je vidět na stonkách a ve vrcholcích od poloviny kytek nahoru, na listech se moc nevyskytují... viz foto.
Kua co to může být za svinstvo? Válelo se mi tu Omite tak jsem to stříknul kdyby to na ně náhodou zabralo... ale i po hodině se hýbali . . . Taky jsem je začal hubit klasika rozmáčknutím .. jde to lehce. Tak já jdu hledat... Hlavně rychle
ahoj chlapci,sou to na 100% mšice..nic jinýho tag nevypadá..ještě že Kaspars umí fotit makra hele nebyly to náhodou řízky z venku?měl jsem to samý a pomohl mi na to Biool
HI: jsem tady sice trochu OT ( ty vis proc ) ale jen tak pro doplneni
Omite na ty mrchy funguje respektive postupne mizi z infikovanych mist ale nejsem presvedcen ze v te jugli neprezije cela generace, a jelikoz dalsi generace tech mrch prezije s imunitou proti omite .
PS: koupil sme u Nora a dredaře PIRIMOR za 190kc pripravek specialne urcen na msice kdyz to nepomuze tak si necham objednat berusky
Zdravim, Kaspars, máš pěkný enefté Krása pohledět.. Takovej menší prales
No a k těm škůdcům, jasně, jsou to mšice.. Sám sem je předevčírem našel na OUTu.. Votrhal sem ty 3-4 hodně napadený listy, a zatim je to v pohodě
Měj se a K+ za křoví
Čáu, tak jsem dobojoval , jeden den jsem se těma mrchma seznámil a druhý dej jsem je vyhubil... , Použil jsem na ně Mospilan, účinná látka: acetamiprin 20%, 0,5g/L. A kytky kvetou vesele dál.
EC 1,4-1,5
romaniak: když to nepomůže tak se stav... něco jim namícháme
Rhino: Díky za chválu prales to být musí... jde přece o výhonky ...
unq: Čus :-) a ty se máš jak? (PM) Box je zkutěnej em....mno zkutěnej je to stejná konstrukce jako u chronica (pod čarou) a k tomu sme s Cornelem udělali takovou zastřešenou terásku, v rohu se to podepřelo... a je to. No z některých fotek později to bude jasnější...
Jinak mi tu přebývá pár řezů WR, doufám že se nebudu muset opakovat...PM PM PM PM PM PM PM PM. Veškeré info PM !!!
tak mám pro vás fotky...
1 - 17 den
2 - 19 den
3 - 19 den (tohle množství na 1,5/L a je po mšicích)
4 - 19 den
5 - 19 den
6 - 20 den
7 - 22 den
8 - 23 den