Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Opilec vs. zhulenec
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Host
Host

Upozornění Opilec vs. zhulenec Příspěvek č. 1

čest:::zrovna mě napadla myšlenka když jsem díval na opilého člověka a zhuleného jak se chovají>>>>opilec:je agresivní,ničí,vulgarní chování
>>>>zhulenec:v klidu si sedí, baví se s lidma, nikoho nebuzeruje(když není magor),pije si drink a až na zjizvený ksicht skunkem:-) vypadá jako pohodovej člověk............tak by mě jen zajímalo proč se tak řeší tráva a na alkohol se zapomíná!!!!tráva zakázaná:alkohol povolen...nezdá se vám to trochu přitažený za vlasy.....toť můj názor...THX za odpovědi

Old Post 05-09-2007 v 18:56 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hooligan
Stálý Člen

Karma uživatele Hooligan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Můj názor je, že u trávy nejsou zjistěný všechny účinky, alkohol už se přece jenom užívá od středověku.Tráva samozřejmě taky není novinka posledních let, ale alkohol to je masová záležitost..

Můžu mluvit sprostě, poslouchat rock'n'roll, pro mě už není místo v ráji..

Old Post 05-09-2007 v 19:00 PM
Hooligan je offline   Profil uživatele Hooligan   Find more posts by Hooligan   Foto galerie člena Hooligan   Click here to Send Hooligan a Private Message   Add Hooligan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hooligan
Stálý Člen

Karma uživatele Hooligan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

citace:
Původní příspěvek od DannyBoy

Ty vole Brko už hulily Mayové a myslím že je o brku zjištěno téměř vše .

Alkohol a Brko srovnávat nemůžeš dvě diametrálně odlišné věci .

Jo to je pravda, ale chtěl jsem tím říct, že náhled majoritní společnosti na marihuanu je jinný jako na alkohol.I v bibli si přečteš, že ježíš pil (nejen) při své poslední večeři víno a nikde se nepíše že si dal pořádný brko..

Můžu mluvit sprostě, poslouchat rock'n'roll, pro mě už není místo v ráji..

Old Post 05-09-2007 v 19:16 PM
Hooligan je offline   Profil uživatele Hooligan   Find more posts by Hooligan   Foto galerie člena Hooligan   Click here to Send Hooligan a Private Message   Add Hooligan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 4

nesrovnávám materiální věc(alkohol , hulení) , ale poukazuji na chování lidí při těchto drogách....přečíst pořádně pak odpovědět THX

Old Post 05-09-2007 v 19:18 PM
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 5

Největší zásluhy na tom má pár lidí z historie, např.: pan Anslinger a Hearst, tito a další američtí lidé postavení na vysokých postech jak v politice, tak i v novinách se podíleli v období nástupu kouření marihuany širším publikem na tom, aby byla marihuana ilegální a v tom je potom následovalo několik dalších a dalších zemí. Jejich nenávist k černé populaci, jazzu a marihuaně došla tak daleko, že se přehlížely veškeré alkoholové násilnosti, krádeže a znásilnění. Stačil jeden nalezený nedopalek od jointu a věděla o tom hned celá amerika, že mladík otrávený touto vražednou, příšernou drogou havaroval v automobilu a vycházelo mnoho podobných článků o zbhulené mládeži jako o těch nejhorších lidech. Proto je marihuana nelegální a tolik pronásledovaná až dodnes i když už tolik lidí zná její dokonalé, všestranné a blahodárné využití

Old Post 05-09-2007 v 19:26 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
barnie
Nový Člen

Karma uživatele barnie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

tak todle srovnání mám možnost pozorovat skoro při každé akci..páč jeden z mých kamarádů se asi před 2 lety rozhodl přestat hulit..no a od té doby se z něho stal na pařbách docela opruz..VŽDYCKY se najebe jako první a to NEJVÍC ze všech..přičemž každého vehementně objímá a pořvává jací sme všichni jeho dobří kámoši..a to v 10 při 3 nebo 4 pivku ostatní moc neberou..po půlnoci POKAŽDÉ upadá do deliria..blije..chčije(občas)..a ráno se diví..

Old Post 05-09-2007 v 19:26 PM
barnie je offline   Profil uživatele barnie   Find more posts by barnie   Foto galerie člena barnie   Click here to Send barnie a Private Message   Add barnie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Příspěvek č. 7

Jo a podobnejch témat je tady hromada!

Old Post 05-09-2007 v 19:28 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HighToDeath
Stálý Člen

Karma uživatele HighToDeath - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Tak nad tímhle přemýšlím často. Když si to vezmete takhle:
měkké drogy - káva, tabák, KONOPÍ ... (aspoň sa mně zdá že to tak je, ve škole sme kdysi měli protidrogovou přednášku ),
a tvrdé - heroin, kokain, pervitin, ALKOHOL...
A teď si vemte, co je legální . Je to trochu nelogické, aspoň pro mě .

Naposledy upravil HighToDeath 05-09-2007 v 19:34 PM

Old Post 05-09-2007 v 19:29 PM
HighToDeath je offline   Profil uživatele HighToDeath   Find more posts by HighToDeath   Foto galerie člena HighToDeath   Click here to Send HighToDeath a Private Message   Add HighToDeath to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Příspěvek č. 9

Alkohol je tvrdá droga?

Old Post 05-09-2007 v 19:39 PM
Lux
Stálý Člen

Karma uživatele Lux - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

podle mě je to tim že se většina řídí tim co je zakázaný to je špatný a udělaj si ten názor aniž by někoho takovýho co hulí líp znali nebo sami to zkusili....přijde mi to trochu jako manipulace

Old Post 05-09-2007 v 19:40 PM
Lux je offline   Profil uživatele Lux   Find more posts by Lux   Foto galerie člena Lux   Click here to Send Lux a Private Message   Add Lux to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 11

Zedy :
ano, je to tvrda droga pokud pristoupis na takovy zpusob zjednodusovani.
da se s nim relativne snadno predavkovat, pri dlouhodobe aplikaci poskozuje organy, zpusobuje silnou psychyckou zavislost.
Nenavratne nici mozkove bunky, muze vyvolat agresi a stupnovat nektere psych. problemy.
Ale ja na takove deleni moc nejsem.

PS: tim nechci rict ze marijanka je bez chyby

Old Post 05-09-2007 v 19:51 PM
Zedy
Vidlák Hlínomil

Příspěvek č. 12

citace:
Původní příspěvek od praxer
Zedy :
ano, je to tvrda droga pokud pristoupis na takovy zpusob zjednodusovani.
da se s nim relativne snadno predavkovat, pri dlouhodobe aplikaci poskozuje organy, zpusobuje silnou psychyckou zavislost.
Nenavratne nici mozkove bunky, muze vyvolat agresi a stupnovat nektere psych. problemy.
Ale ja na takove deleni moc nejsem.

PS: tim nechci rict ze marijanka je bez chyby

Tak to mám sakra nedostatky kolem chlastu vím že je to svinstvo, ale že je v tom rozdělení na měkký a tvrdý drogy srovnávaný s takovejma peklama jako peří atd. to čumím.

Old Post 05-09-2007 v 19:54 PM
Host
Host

Příspěvek č. 13

citace:
Původní příspěvek od Zedy

Tak to mám sakra nedostatky kolem chlastu vím že je to svinstvo, ale že je v tom rozdělení na měkký a tvrdý drogy srovnávaný s takovejma peklama jako peří atd. to čumím.

ono to rozdelovani zase tak moc k cemu neni, dela se to mnoha zpusoby, podle spousty faktoru, ale lepsi je mit o kazde droze vlastni podrobne overene info nebo ji neuzit.
g

Old Post 05-09-2007 v 20:03 PM
Zedy
Vidlák Hlínomil

Příspěvek č. 14

citace:
Původní příspěvek od praxer

ono to rozdelovani zase tak moc k cemu neni, dela se to mnoha zpusoby, podle spousty faktoru, ale lepsi je mit o kazde droze vlastni podrobne overene info nebo ji neuzit.
g

Podle těch faktorů co si vypsal ty by se dal alkohol zařadit do tvrdých, ale jen u každodenních a extrémních uživatelů, u těch příležitostních bych zase řadil do měkkých, jak píšeš víc způsobů rozdělování podel různejch pohledů a faktorů.

Old Post 05-09-2007 v 20:10 PM
DarkLight
Stálý Člen

Karma uživatele DarkLight - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

ZeeGun: Neslysels to protoze pri tom jake mnozstvi THC na tebe jiz pusobi vuci smrtelne davce je nesrovnatelne, inhalaci vstrebat smrtelnou davku THC ani normalne nejde, a kdo si bude thc strilet nejakym zpusobem nitrozilne

Mno ale zpet k tematu - je to castokrat (nejen zde) omilana vec, a plne souhlasim s tim ze alkohol je mnohem nebezpecnejsi jak ganja, ovsem politici sou dementi... Nezbyva nez pestovat, hulit a drzet jazyk za zuby.

-Got blunt?
-Got weed?
(c) How high

Old Post 05-09-2007 v 20:20 PM
DarkLight je offline   Profil uživatele DarkLight   Find more posts by DarkLight   Foto galerie člena DarkLight   Click here to Send DarkLight a Private Message   Add DarkLight to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mirosk
Stálý Člen

Karma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

OT:
Na nete som niekde čítal, asi 2 roky dozadu, že iba jeden človek sa predávkoval THC, bol to nejaký vedec alebo niečo také. Skonzumoval (zožral!) okolo 30 g hashu, chcel vedieť aká veľká je smrtelná dávka THC. No a asi predstav že by si mal vyfajčit cca 30 gramov hashu, veď to nejde.

Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASK DÓZABONG

Old Post 05-09-2007 v 20:32 PM
mirosk je offline   Profil uživatele mirosk   Find more posts by mirosk   Foto galerie člena mirosk   Click here to Send mirosk a Private Message   Add mirosk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:55 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás