Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jsem tu novy tak musim neco udelat, mam nutkani. Daruju sikovnemu pestitele prebytecny klon Hedgehoga to je (Matanuska thunderfuck x blueberry -blue thunder-) x (BOG sour bubble x tom hill cripple creek)
Mam to od kamose z overgrow, CSC a HG420. Dostal jsem 3 seminka a mam 2 samice a mutant (to se stava s clone only).
Neni to vrhac pylu ale mistr slechtitel. Kdo ji chce PM a bezpecnou adresu prvnimu s trochu skusenosti.. jde o potencialni matku hosi. Mozna jedina v evrope..
klon ted v hline http://i88.photobucket.com/albums/k178/pindulinka/IMGP9508.jpg
no mam duvod si postavit bubble cloner v tom pripade...
P.
P.s. sorry ale uz je pryc.. poof, jak jsem rikal mam duvod si postavit cloner, ted se mi klonuje (rockwool pcha) G13 x R17 ktery mi prisel z thunder bay ontaria. ale svine nechce prestat kvect(?) a nedava korinky.. Bubble.
WoW, sorry za OT, ale koukam ze to rozjizdis da se rici ve velkem >], az to tu bude jednou legalizovany tak si muzes zaridit prvni ceskou oficialni seedbanku ,
Doufam ze zalozis i nejaky thread v galerii o tom jak se dari i s fotodokumentaci, fakt by me to zajimalo. A pokud nekdy v budoucnu budes mit nejaky klon ci seminko navic, tak bych mel urcite zajem. Jinak hodne stesti a at se dari!!!
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.
No nekecej, zije. To je bomba... budu muset se zamyslet nad tim baleni. priste poslu v perlitu, to bude aspon cistsi.
Mel jsi videt v jakem zubozenem stavu mi prisel UK cheese.. ten promptne umrel. Asi budu muset tam zajet, nebo se nekym setkat na pul cesty v amsterdamu
Hedgehog vypada prekvapive dobre na 8 dni! ten to zmakne.. urcite
P.
Takze sklizen a mam jeste 2 klony z hedgehog.. ty budou matky... doufam ze nezdegradujou LOL.
Jen se koukni do jakeho monstra ten HH dorostl, Hlavo, to je tmaminka tveho klonu taky. vynikajici kour a chut, dokonala trava v hodne ohledech,
Tak , jelikoz sem to prubezne smazal , tak tady je doplnujici report ..
Prcek prisel po osmi dnech na pošte , díky pošto , no vypadal dost zbědovane ale sem si rikal ze se probere no ted na konci kwetu je to docela pekne osypany , vuně zatim nic moc ale pockam az to uschne a pak budu hodnotit , v kazdem pripade dekuji kolegovi Pindulinka za poslani teto genetiky , děkuji Hlava
Brzy budou dlsi klony. Pichnu je sem, minuly rok jsem hloupe nemyslel na ostatni a za to mi prez zimu zmrzly matky, ach ta karma.. Catpiss, herijuana, SSH, grape ape, querkle.. vsechno v pr&eli.
Letos jedu Vortex, gordy spice 18, NL5xAkdsd v.2 od foe20, Blue kronic od moty a twisted fruit x catpiss od frogmana.. klony snad budou.
P.