Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím osazenstvo,
tak jsem konečně rozjel svůj dlouho planovany grow.
Box: stará skříňka co se válela doma š 55,h 42,v 107 cm
Osvětlení: 125w nurturelite purple( jestli se brnku tak koupim ještě 125w RED)
homemade stinitko z bočnice k pc
Ventilace: pritah 80mm xilence pc fan
odtah 120 mm xilence pc fan
ofuk 60 mm sunon
Hnojiva: Kristalon start
Bat Guano powder do hlíny
nakonec bude Final solution
Kytiz:Hollands Hope (thx orignalTHC*)
Super Skunk (thx too)
Hashberry (mandala seeds)
13.2. jsem dal semínka klíčit do RW
21.2. hlína (substrát pro výsev+perlit+guano)
27.2. u SS a HH jsem zkusil fim,ale moc vysoko a nic z toho nebylo,takže další patro jsem zastřihnul normálně
teplota 27°C
Budu rád za rady a připomínky
Naposledy upravil kickdashit 06-03-2007 v 15:36 PM
JO khamo mas to hezky a je to zajimavy pod tou fialovou ae nechas ji tam celou dobu bo je budes menit ? a dyz je budes meni tak tam das SODIK bo neco jinciho ?? Tak cest :jump:
moc hezkej setup..
hnojils už tu Hashberry? To guano stačit asi nebude, tak jaký hnojivo plánuješ na květ? jinak K+ za první foto v 2. příspěvku a samo za celou skříňku!! Cest Proyx
diky,všechny holky sem hnojil před dvěma dny krystalonem, a guano maji pořád v hlíně...no ale na ten květ jsem nic neplanoval, guano ma hodně fosforu, ale možna něco koupim...peace
co je lepší guano v hlíně nebo formou zálivky?
každopádně kristalon neni asi ta nejlepší volba, po přečtení pár threadů, to uznávám
ale myslim že jednou jim to neuškodilo
->super skunk (hlavně ať to není samec)
edit:málem bych zapoměl- ustřihnul sem ty dva velky listy co zastiňovali vršky
No pekny, na nurturelite sem moooc zvedavej, uvazuju o matkarne a na to by byla asi ideal, jak moc to topi? Nurturelitka v naky primitivni cooltube by byla machrovinka, muzes napsat rozmery i s objimkou, pls?
40 x 9 (delka x výška)
netopi to skoro vubec pc vetraky v klidu staci.Myslim ze cooltuba nema vubec smysl, ja mam tedka ty kytiz tak 3 cm pod lampou a jak se jim to líbí
Na matkarnu bych volil BLUE, ale to je asi jasny.
::: Kickdashit - vypadá to zajímavě, woow se nahoře ptal jestli budeš na květ měnit na sodík nebo na red. Tak jak to je? Mě by docela zajímalo jak to pod tou lampou dojede až do konce...K+
Jo a 250ml Alga-bloom za 200,- tě asi nezabije a holky se ti za to odvděčej ...určitě víc než za krystalon.... tfuj
::: Mr. Knorr - jasně naturelite netopí, nespálí listy ani když se kratší dobu dotýkají lampy.
to CREAM: na květ budu asi nejspíš když všechno půjde podle plánu přidávat 125w envirolite RED (a je to tady napsany nekolikrat)
ty hnojky ještě nějaký objednám
Všem moc díky za karmičku bo mi přinesla další kostičku