Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
juhuuu zdarec eso!
koukám že tvý lampy si moc neoddychnou
ci se zeptat co to máš za shivu? myslim seedbank.
a druhá otázka se týče boxu - jak je tam prosimtě řešený zavěšování lampy a vůbec ten "strop" mě zajímá.. moh bys to blejsknout nějak zespod abych se mrknul?
dík
zatim
dl.
Cuss Eso hej kamo stejny problem jako ty Ph si dela co chce mam to v sudu a za jeden den mi stoupne Ph na 7 jak tobe, ted se to trochu zlepsilo jak jsem hodil vzduchovani na hodiny s cerpadlem ale porad je to na p... . Kutil jsem nad tim ze by se tam dalo normalni cerpadlo ktere by jen rozvirilo vodu ale zase kdyby v tom jelo jestli nahodou nevytvori zbytecne moc tepla asi budu muset vyzkouset pak dam vedet. Zatim to vypada vyborne at se dari caues
ciwe a neznehodnotils tu kyselinu nejakou nestastnou chem reakci?tohle mi hlava nebere napada mne jen znehodnocena kyselina nebo novej supermetr... doufam ze to bude kyselina
edit>ale kytix vypadaji zdrave a krasne zelenaj takze bych rekl zes jen moc blaznil s kyselinou bo ph metr asi meri dobre...