Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Pokus INDOOR
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
bossfic
Stálý Člen

Karma uživatele bossfic - 90% PěstitelskáKarma uživatele bossfic - 90% Pěstitelská

Obecné Pokus INDOOR Příspěvek č. 1

Tak bych chtel se pochlubyt mím indoorem. Začalo to tím jako většině komunitě co je tady, jedu v outdooru ale jednoho dne vlastně zjistím, když jdu na pole že tam vlastně už nic není protože nějké kurwy mi to pole vlastně vybrali... toto je můj příběh z prázdnin.... Opravdu jsem se nasral al řekl jsem si že se na to můžu vysrat.... Rozhodl jsem se tedy a Intdoor chtělo to se opravdu jednoho dne odvážit a dát se do toho trvalo mi to až do ledna. jsem dal do hromady skříň a semena jsem sehnal, řizky pojedu až na druhy... No a pokud bude te mít zájem postupně sledovat, můj skleník budu jen rád...

Old Post 22-02-2007 v 12:58 PM
bossfic je offline   Profil uživatele bossfic   Find more posts by bossfic   Foto galerie člena bossfic   Click here to Send bossfic a Private Message   Add bossfic to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bossfic! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bossfic
Stálý Člen

Karma uživatele bossfic - 90% PěstitelskáKarma uživatele bossfic - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

První foto

Old Post 22-02-2007 v 12:59 PM
bossfic je offline   Profil uživatele bossfic   Find more posts by bossfic   Foto galerie člena bossfic   Click here to Send bossfic a Private Message   Add bossfic to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bossfic! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rkcz
Stálý Člen

Karma uživatele rkcz - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Tak co nakonec budem sledovat? Skrin nebo ten sklenik jak o nem pises v posledni vete? Pestovani ve skleniku a indoor pestovani se preci jen trochu lisi ;o)

world aware :: free party is not a crime

Old Post 22-02-2007 v 13:02 PM
rkcz je offline   Profil uživatele rkcz   Find more posts by rkcz   Foto galerie člena rkcz   Click here to Send rkcz a Private Message   Add rkcz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bossfic
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

Je to skřín... Kamoší jak to viděli tomu hned říkají skleník...

Old Post 22-02-2007 v 13:04 PM
rkcz
Stálý Člen

Karma uživatele rkcz - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Tak zkus vysvetlit kamosum rozdil mezi pestovanim indoor a sklenikem Jinak hodne stesti v pesteni. Popis trosku skrin, odrudu co jedes atak, ten uvod co si napsal lidi moc nezajima, nerejpu jen ti chci poradit aby to vubec lidi sledovali

world aware :: free party is not a crime

Old Post 22-02-2007 v 13:16 PM
rkcz je offline   Profil uživatele rkcz   Find more posts by rkcz   Foto galerie člena rkcz   Click here to Send rkcz a Private Message   Add rkcz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bossfic
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Na třetí foto to bylo přesazeno proto to bylo přelité(abych zalil půdu a pořádně to nasáklo)

1. Skřín má rozměry 6Odel X 40 šiř X 60 vys
Je to asi docela dost malé ale je to můj první Indoorek tak jsem zvědav
2. O osvětlení se stará 150W sodík docela mě to překvapilo ale u nás ve městě jsem ho koupil z velkoskladu s tlumivkou i startérem a objímku za 900. jsme čekal že to bude dražší...
3. Osazenstvo...
První 4 rostlinky jsou INDIE (aspon to bylo tak říkal kámoš) přesné znění nevím... Další 2 zbylé dvě co jsou na cestě jsou NoName ale dobré kvality... jsem zkoušel a krute...

Old Post 22-02-2007 v 16:42 PM
bossfic
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

A Ještě nějaký uploadek fotek...

Old Post 22-02-2007 v 16:44 PM
bossfic
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

Jen bych chtěl vědět jestli jsem dobře zastřihl na první fotce... Udělal jsem pokus jedna kyti zastřižená a druhu roste normálně...

Old Post 22-02-2007 v 16:49 PM
PAKYN
Stálý Člen

Karma uživatele PAKYN - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

ja si myslim ze to nemas zastrizeny ani normalne ani FIM technikou,,,vypada to jako kdyby si ustrihl jenom nove vyrůstajíci listy,,,

92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature.
<---Každý může být sám sebou--->

Old Post 23-02-2007 v 12:51 PM
PAKYN je offline   Profil uživatele PAKYN   Find more posts by PAKYN   Foto galerie člena PAKYN   Click here to Send PAKYN a Private Message   Add PAKYN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bossfic
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

mmm Asi to tak opravdu bude... zkousel jsem to... jsem to smikl kdyz tam byli vyhonky a vyrostly z toho akorat polovicni listy to mam smiknout cely vrsek???

Old Post 23-02-2007 v 21:13 PM
PAKYN
Stálý Člen

Karma uživatele PAKYN - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

mrkni do FaQ tam mas i techniku FIM(až 6 nových výhonků) jinak klasicky to ustrihni celý to nově vyrostlý

92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature.
<---Každý může být sám sebou--->

Old Post 23-02-2007 v 21:32 PM
PAKYN je offline   Profil uživatele PAKYN   Find more posts by PAKYN   Foto galerie člena PAKYN   Click here to Send PAKYN a Private Message   Add PAKYN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bossfic
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

tak jo riznuti jsem vyresil...
ale mam dalsi problem nevim co je kytice...

Old Post 23-02-2007 v 23:02 PM
WooW
Stálý Člen

Karma uživatele WooW - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

JO khaaamo me se zda ze mas ty kvetinace nejaky mali ae ty kytiii so taky malii. Ja si teda myslim ze by to mohlo byt kvuli nedostatku mista pro koreny. ty listy se kroutej a pomalu usichaj ne ?

Old Post 24-02-2007 v 08:03 AM
WooW je offline   Profil uživatele WooW   Find more posts by WooW   Foto galerie člena WooW   Click here to Send WooW a Private Message   Add WooW to your buddy list     Navštiv homepage uživatele WooW! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bossfic
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

no jen ale ty spodni... kterym uz stejne stimi ty vrchni...

Old Post 24-02-2007 v 12:14 PM
bossfic
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

jak tak přemýšlím asi to tím bude protože když jsem přesazoval tak jsem kytku dal co nejhloběji to šlo... bude to fakt tiM???

Old Post 24-02-2007 v 18:15 PM
lazydog
Nový Člen

Karma uživatele lazydog - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Taky mi zloutnou spodni listy, zatím to neresim ale kazda rada bude fajn.

Old Post 24-02-2007 v 19:59 PM
lazydog je offline   Profil uživatele lazydog   Find more posts by lazydog   Foto galerie člena lazydog   Click here to Send lazydog a Private Message   Add lazydog to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:49 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-04-2017 - 1st Indoor - 133 odpovědí
01-06-2015 - 1 pokus indoor :D - 14 odpovědí
30-05-2015 - První indoorek - 37 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás