Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Prijemny cajovny!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Hydroponie Příspěvek č. 1

V cajovnach si libuju uz nejakej ten rok a za tu dobu jsem jich i dost navstivil. Treba v:
HRADCI KRALOVE maji vybornou sklepni cajovnu Poutnik (u Masarykova nam.), dost dobra je v tom samym meste i Slunecni cajovna (na Velkym namesti).
Naprosto nadherna sklepni cajovna Setkani je i v PODEBRADECH, na namesti Jiriho v pasazi, vedle kone (jak nazev napovida, je super pro pratelsky setkani ). Jedna z nejlepsich cajoven, v ktery jsem kdy byl je v KARLOVYCH VARECH (Dobra cajovna), pobliz nadrazi Terminal. V PRAZE pak muzu doporucit RUZOVOU CAJOVNU (ulice Ruzova, naproti hlavaku), i kdyz je hodne draha a navic prostredi neni az zas tak utulny. DOBRA CAJOVNA dole na Vaclavaku jakbysmet. Cajovna na Borsove se mi nejak moc nezdala - hned vedle byl drop-in a tak je i trvale zamcena a musis zvonit, aby te vubec vpustili dovnitr.... Ted nevim presny nazev, ale myslim ze to byla cajovna U kohouta ci tak nejak, v Michelsky ulici, kousek od Staromaku je taky docela dobra - co chvili pred vchodem skupina lidi huli speka - akorat by mohla byt trosku vic udrzovana (loupe se vevnitr omitka apod.). Ted jsem objevil na Zizkove cajovnu Nad okem (vedle je hospoda U vystrelenyho voka) u Tachovskyho namesti, ale ma denne otevreno az od 16hod, tak jsem ji zevnitr nevidel - divny mi prislo jen misto, kde je situovana - vchod ma asi 5metru od hlavni zeleznicni trate. Vylozene nesedela mi cajovna Na palete v PARDUBICICH (byla ladena spis do stylu hippies... divny). Hezkou cajovnu Dzaku meli i v JICINE - uz je zrusena. V NYMBURCE pak maji v ulici Na Valech (u takovy ricky, spis stoky) nic moc cajovnu - kdyz pijes caj, tak Ti kolemjdouci lidi (v cajovne nejsou moc zatazeny okna) cumej do salku...

Old Post 25-02-2002 v 17:38 PM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
malasorte
Stálý Člen

Karma uživatele malasorte - 0% Pěstitelská

Nápad Cajirna Nad Okem Příspěvek č. 2

Tahle cajovna je spis Chill-out ty hospody U vystrelenyho oka, co je o poschodi niz tzn. kdyz to dole prezenes, vylezes to vydejchat nahoru. Ale je tam celkem prijemne, muzes se tam valet, i kdyz atmosfera neni uplne 100 procentni. Vyborna je cajovna Romantinka, je nekde v Kobylisich, bohuzel nevim adresu, ale jsou tam moc hodny lidi, pokecaji s tebou, reknou neco o caji atd....

Old Post 25-02-2002 v 18:25 PM
malasorte je offline   Profil uživatele malasorte   Find more posts by malasorte   Foto galerie člena malasorte   Click here to Send malasorte a Private Message   Add malasorte to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pablo Honej
B I O T O X í k

Karma uživatele Pablo Honej - 1% PěstitelskáKarma uživatele Pablo Honej - 1% Pěstitelská

Skleněnka Příspěvek č. 3

Nejlepší čajovna v Brně je na Skleněné louce (alespoň teda dle meho nazoru). Je tam pohodicka ... pravda obsluze sem tam neco dost trva, ale jeste nikdy jsem se tam nenudil. Navic je tam dostatek velmi zajimave literatury a tak je tam vlastne vzdycky co delat.
Cajovna na sklenene louce ma taky tu vyhodu, ze kdyz Vas to omrzi tak staci sejit patro a jste v normalni "hospě" a když sejdete až do sklepa tak jste v docela undergroundovem prostredi. Ani nemluve o nejskvelejsi hospode v Brne patro nad cajovnou (ona to neni ani moc hospa - kofola tam frci rozhodne vic nez pivo, cim to asi bude ... ? )

ENCYKLOPEDIE PSYCHOTROPNÍCH ROSTLIN

Old Post 25-02-2002 v 22:19 PM
Pablo Honej je offline   Profil uživatele Pablo Honej   Find more posts by Pablo Honej   Foto galerie člena Pablo Honej   Click here to Send Pablo Honej a Private Message   Add Pablo Honej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Pablo Honej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Cajovny a huleni Příspěvek č. 4

Mozna bude leckomu cennou pripominkou moje zjisteni, na ktery jsem kdysi prisel - totiz ve vetsine cajoven vas za napad "narvat huleni do sisy(vodni dymky)" zrovna nepochvalej... pri nejlepsim vam to huleni z ni vysypou... zjistej to snadno, protoze to mnohem vic cadi, nez treba suseny jablko, ktery hulite ). Takze primo v cajovne si obvykle moc nezahulite, jinaci je to ale uz pred branou cajovny, kde se obvykle huli o 106 .
Co se tyce caje, velmi doporucuju si dat napr. Matte Rancho (ci Matte Amigo, ci Matte Pampero), ktery se obvykle podavaji v kalabase (duta tykev, z ktery se caj pije specialnim brckem) - jednak vas to zhuleny uplne "vymrsti" a navic se z tykve nemuzete polejt )).

Old Post 26-02-2002 v 02:11 AM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
reefer
Stálý Člen

Karma uživatele reefer - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

mam rada cajovnu co je za rohem od Jiraskovo nam. Myslim, ze se to jmenuje Armana nebo neco takoveho. Od 12 je mozne si dat polevku, jidlo (ryze nebo jahle nebo kuskus nebo testoviny se zeleninou), salat, desert a nekdy i kolac. Je to pohodovej obed.

Old Post 26-02-2002 v 14:10 PM
reefer je offline   Profil uživatele reefer   Find more posts by reefer   Foto galerie člena reefer   Click here to Send reefer a Private Message   Add reefer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pablo Honej
B I O T O X í k

Karma uživatele Pablo Honej - 1% PěstitelskáKarma uživatele Pablo Honej - 1% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Ad 4C3:
Jo, jo, to s tou vodarnou je pravda. Co ja osobne znam cajovny, tak je rozhodne nehodnotim podle toho jestli tam vodarny maji nebo ne. Na sklenence treba vubec vodarny nejsou a presto je to tam silne v poho. Naopak znam spoustu čajoven ve kterych jsou vodarny, ale pripadne mi to tam casto "snobske". Samozřejmě každá čajovna je jiná, ale každopádně ve většině se hulit nehodí. No a co se tyče Mate rancha tak je to i muj oblibeny napoj - obsah kofeinu je dost dobrý a tak to docela člověka vzpruží. No zaslouzis si karmu (hl. za tu připomínku k hulení v čajovnách).

Ad reefer:
Jo, a který je to město? Myslím, že sem chodí dost lidí z různých měst a tak by nám to pomohlo v orientaci.

Čajovnám zdar !

Old Post 26-02-2002 v 14:49 PM
Pablo Honej je offline   Profil uživatele Pablo Honej   Find more posts by Pablo Honej   Foto galerie člena Pablo Honej   Click here to Send Pablo Honej a Private Message   Add Pablo Honej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Pablo Honej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Zdraví Pamatka zesnulym... Příspěvek č. 7

Jo,
tuhle pamatku bych chtel venovat Jicinsky cajovne Dzaku, ktera pro me dost znamenala a z nepochopitelnych duvodu, se rozplynula v kour v nedozitem jednom roce svoji existence....

Old Post 26-02-2002 v 16:59 PM
4C3
Stálý Člen

Neslusni cajovnici... Příspěvek č. 8

Jo, dejte si pozor na "neslusny cajovniky", ktery vam jsou klidne schopny nechat luhovat caj v maskovanym sitku v konvicce, aniz by vas pri predavani caje upozornili na to, ze si mate smes po urcity dobe vyndat.... To se mi kdysi stalo v Ruzovy cajovne, kde tak pro me veskery zazitek z vychutnani cennyho Darjeelingu byl ten tam...

Old Post 26-02-2002 v 17:02 PM
Zippi
Stálý Člen

Karma uživatele Zippi - 57% Pěstitelská

Čus čajovníci Příspěvek č. 9

U nás v Hradci Králové je čajovna U Poutníka jednoznačně nejlepší vřele můžu doporučit. Není nad
vychytanou atmosféru v čajovnách, kde máte pocit relaxace, uvolnění, uklidnění a jste totálně izolováni od
vedlejšího světa (pokud chcete) a to nemluvím o spoustě skvělích lidí, které tam můžete potkat.
Dobrý vkus, jihoamerické čaje Matte jsou také jedny z
mých nejoblíbenějších obzvlášťe Matte Carnival a Matte
Explosion.(za chybné názvy se omlouvám) Když je takhle zkonbinujete s nějakuou dobrou šišou a k tomu
dáte dobrý model(venku samozřejmě ) to je panečku pak nádherný pocit

Zippi

Old Post 26-02-2002 v 18:45 PM
Zippi je offline   Profil uživatele Zippi   Find more posts by Zippi   Foto galerie člena Zippi   Click here to Send Zippi a Private Message   Add Zippi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THeCed
Stálý Člen

Karma uživatele THeCed - 60% PěstitelskáKarma uživatele THeCed - 60% PěstitelskáKarma uživatele THeCed - 60% Pěstitelská

Good TeaRoom Příspěvek č. 10

2 Pablo & 4C3 :
Fakt to není dobrej nápad cpat do šiše šiše zelený (bílý lepivý). Jednou sme s kamošem dávali šišu v Tureckým salonku v Dobré a on tam spiklenecky nacpal 2 malý šištičky, ale festovně potentní a ve dvou sme to stáhli. Výborný pošušňáníčko, samozřejmě nás to vystřelilo do vesmíru. Potom přišel "čajovník" a ptal se jestli tu náhodou nekouříme marihuanu, já sem se tvářil nevině a kamoš hned s přivřenýma očima vychrlil : "Né, my - né" a on "Já jenom že je to tady hodně cítit, tak nevím jestli od vás ..." a kamoš "No možná že to je zvenku..." a on ať teda příště dem ven, ale nevím přesně už ten závěr, pak prej že otevře okno (hmm-paradox-asi sme to přehnali)...
Prostě divoká akce. Pak tam přišlo asi 17 lidí na nejakou oslavu narozenin a asi moc z nich eště nebylo v čajovně, jedna slečna se ptala co prý je to "čaj šiša"...já sem tam pak málem nechal hodinky...no prostě úlet.

Podle mě by čajovníci možná měli salonky pro smokers, ale u nás (se stávající legislativou) bohužel ne. Určitě to není fajn jim to dělat, mohli by z toho mít hafo problémů a to my přece takovým krásným oázám v urbanistické mase kolemdokola vážně dělat nechceme.

Jinak Dobrá čajovna na Římským náměstí je dobrá, vodárný mají fajn v Nefertiti a pak ještě bych chtěl posedět v Chajovně (skoro vedle Livingstonu), moc se mi tam líbilo prostředí ale zrovna tam bylo plno.

Jestli někdy pojedete přes Vyškov tak se stavte v Modré čajovně.

Kvalita je někdy více - třebas - celý balkon v energitce.

Old Post 26-02-2002 v 21:57 PM
THeCed je offline   Profil uživatele THeCed   Find more posts by THeCed   Foto galerie člena THeCed   Click here to Send THeCed a Private Message   Add THeCed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
reefer
Stálý Člen

Karma uživatele reefer - 23% Pěstitelská

Sorry Příspěvek č. 11

Moc se omlouvam Pablo, Praha to je - uplne mi to vypadlo. Vim ze tu jsou hodne lidi z cech a moravy (mimo Prahy) ale to uz je asi nemoc z bydleni tady. Moc sorry.

Old Post 27-02-2002 v 11:34 AM
reefer je offline   Profil uživatele reefer   Find more posts by reefer   Foto galerie člena reefer   Click here to Send reefer a Private Message   Add reefer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pablo Honej
B I O T O X í k

Příspěvek č. 12

2 Reefer
To je v poho, vubec se nemusis omlouvat, hlavne ze jsi specifikovala oblast ... aby jsme vedeli . Dík.

2 THeCed:
Jestli tím druhým odstavcem myslíš Brno*, tak v Chajovně jsem byl už dvakrát a pokaždé tam bylo plno. Vůbec mám občas takový dojem, že je u nás dost málo čajoven (a nebo je jen ve všech čajovnách strašně narváno?).

* nějak si to tam nenapsal - jestli jsem to teda nepřehlidl. No nechci tady nijak prudit a zavadět nějake zvyky (jako psat k čajovnam jmena měst), ale občas je to fakt dobry. To Brno jsem si nějak odvětil od Livingstone a že je tam kousek od tama čajovna (jejíž názvem si sám nejsem jist, ale asi to bude Chajovna), ale nevím jestli náhodou obdobná kombinace není i někde jinde

Jo, salonky by byly fakt good, ale ta legislativa. I když kdyby se třeba udělal v čajovně část s dýmkama a bez dýmek, tak by se v té části s dýmkama snad dalo přivřít oko (a otevřít okno ).

Old Post 27-02-2002 v 17:14 PM
4C3
Stálý Člen

2Zippy: Příspěvek č. 13

Pozdravuj cajovnu Poutnik, je to vazne jedinecna cajovnam navic v d0st d0brym miste (i kdyz ta na Velkym namesti je mozna jeste na lepsim), kousek od krasnyho nabrezi. Jeden vas cajovnik (takovej velkej a mel tusim trochu delsi vlasy), kdyz zjistil, ze tam mame ty palice tak sice nejdrive zacal zhurta "Tak panove, marihuanu nam tu kourit nebudete!To je ilegalni!", ale pak zklidnil hormon a pri odchodu dokonce popral peknej den, celkem pohodovej manik .
--
Jinak, jeste jsem tam sice nebyl, ale slychavam od lidi ze hodne dobra je Dobra cajovna ve fajn meste Ceskym Krumlove.
--
Tuhle jsem zase na Zizkove v jednom hnusnym pavlacovym baraku narazil na zastrcenou cajovnu - Duhova cajovna. Mela zrovna zavreno, ale meli tam uvedenou webovou adresu, tak jsem se pak juknul.... A SAKRA... "Prvni cajovna pro gaye a lesbicky v CR" ). No nic, asi dam prednost jiny...

Jo, mile me prekvapilo zjisteni, ze nejaka Pulnocni cajovna ma otevreno dost pozde (proc cajovny jako Ruzova, Dobra, U zlateho kohouta maji vsechny otevreno JEN do 21:30???). Min mily uz bylo ale zjisteni, ze je ta cajovna v Karline , coz, jak kazdy vi, neni zrovna idylicka "cajovnicka" ctvrt ).

Old Post 27-02-2002 v 18:54 PM
Zippi
Stálý Člen

Karma uživatele Zippi - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

re: 4C3 jo jo budu pozdravovat , ten čajovník byl možná Milan, hustej típek ten si zažil určitě sví(indie,holand) před takovejma lidma jedině s úctou. Všichni jsou tam v naprostým klídku, vevnitř se sice hulit nesmí ,ale na schodišti za dveřma se hulí o 106.

Zippi

Old Post 28-02-2002 v 17:35 PM
Zippi je offline   Profil uživatele Zippi   Find more posts by Zippi   Foto galerie člena Zippi   Click here to Send Zippi a Private Message   Add Zippi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kukin thc
Nový Člen

Karma uživatele kukin thc - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

vostrave jich par je,ale uz ve vetsine mame zakazany vstup.je to sice hnus ale obcas jsme si "omylem" vymenili vzorky ve vodarnach a trochu jsme si uzili.bylo to fakt super ale uz nas tam fakt nechteli poustet tak ted susime hubu.urcite si v budoucnu musim koupit s piosem nejakou tu vodarnicku.uz jsme o tom hodne nakecali tak tam zajdem asi tento tyden.

hmmm. fakt asi jo

Old Post 04-03-2002 v 09:14 AM
kukin thc je offline   Profil uživatele kukin thc   Find more posts by kukin thc   Foto galerie člena kukin thc   Click here to Send kukin thc a Private Message   Add kukin thc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

2Zippy Příspěvek č. 16

Hele, a neznas se nahodou s Lukasem Cepelkou? Je to taky "stalej zakaznik" Poutnika a kamos.

Old Post 07-03-2002 v 01:08 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:54 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás