Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny Growers
Konečně se sen stal realitou a já rozjíždím svůj 2. indoor, ale tentokrát je to 600W.
Jestě mi nepřišly semínka, ale měly by tady bejt v pondělí. Vzal sem 20 Skunk Special od Female Seeds. CHtěl sem vzít řízky, ale spěchal sem, tak sem objednal feminizovaný semena. Snad se zadaří.
Takže tady vám zatím popíšu svoji skřín:
- rozměry(120x100x180)
- odtah rourou s PC větrákem, přítah PC větrák. Cirkulace vzduchu v bedně zajistí klipsnovej dvourychlostní větrák. Jinak v místnosti je poměrně zima, takze s teplotou nebude problem.
- na stěnách je fólie z growshopu( Odrazivost 90%)
- květníků mám 20 (objem 6,5l)
- lampa philps 600W son-T
Tak to je tak zhruba všechno. Doufám, že to do příštího tejdne bude valit jak hodinky...Jinak posílám pár fotek, ale chybí tam dodělat ještě dost věcí. Tak doufám, že po neděli Vám to ukážu v plný parádě.
testoval jsi už ten PC větrák na tý rouře ? profoukne to ? jaký máš rozměry větráku ?
Druid-Keltský výraz pro "velmi moudrého". Druidové tvořili za dob Caesarových předurčenou skupinu,
která byla osvobozena od vojenské služby a daní. Opatrovali nejen náboženská tajemství,
nýbrž v jejich rukou byla i výchova mladých lidí, soudní moc, věštění, upozorňování a obětování.
jo testoval a dost me to prekvapilo. Vali to dobre jak svin. Vubec sem to necekal. Jinak ta roura ma jen 100mm a vetrak je normalni 12V k PC. A jede to solidne...
hele tech kvetniku nepotrebujes dvacet ja si myslim ze toli z toho ani nebude.....neni to zaruceny ze vsechny seminka vykvetou.......
jinak tenhle grow rad budu prohlizet protoze me zajima jestli ta hlina je dobra ja si ji chci taky pak jednou skusit.....
hodne stesti s tema seminkama...
no ja nevim...tie PC vetraky na 600W...to radsej nejake EURO...a v miestnosti je pomerne zima..no tak to aby si pri vypnutej vybojke prikuroval... no a na tu cirkulaciu by som dal tiez silnejsi vetrak... d;o) ..ale sak uvidis sam...
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave
Z toho, ze nevyklicej vsechny mam taky trochu strach, ale vzal sem jich 20, protoze na dalsi stabu budu objednavat 20 rizku a pak bych ty kvetniky musel stejne dokoupit. Jinak female seeds tam pisou, ze klicivost je 95% a pocet samic je 99,9%. Tak snad to vyjde. Trochu hrozi, ze tam budou nejaky hermafroditi, ale kdyz nic neposeru, tak by to melo dopadnout dobre...
2 cru_ci_fix : Ten vetrak na cirkulaci je dostatecnej. VIm to uz od znamejch, ktery to jeli podobne...Jinak v mistnosti je pernamentne okolo 10C. Myslim, ze v noci nebude problem, protoze sem tam takhle jel 200W zarivku a kytky vylily stejne...
Mam jeste jeden zalozni 80W. Ale to se mi nechce, jednak kvuli elektrice a taky kvuli tomu, ze to je uz moc silnej ofuk. Ten klipsnovej co mam, ma prumer 22cm a 20W a to si myslim dostacuje. Ale celou skrin otestuju az na zacatku pristiho tejdne, takze ted jeste poradne nevim, jak to dopadne
Mejte se a piste pripominky...
Původní příspěvek od dejwa
Takže tady vám zatím popíšu svoji skřín:
- rozměry(120x100x180)
- odtah rourou s PC větrákem, přítah PC větrák. Cirkulace vzduchu v bedně zajistí klipsnovej dvourychlostní větrák. Jinak v místnosti je poměrně zima, takze s teplotou nebude problem.
ahoj
doporučoval bych poslechnout kolegy výše a posílit vzduchotechniku, páč výkon té tvé je - sorry - směšný.
je třeba si uvědomit, že jestli ty pc ventíky teď jakžtakž táhnou, tak až kytky povyrostou, budou bez účinku (statický tlak). nepomůže jim ani ten klipsňák, kterých bys měl mít na tu plochu a wattáž aspoň ze3.
a jestli si myslíš, že nebudeš mít problémy s teplotou, tak "ve dne" se ti díky nedostatečnému odtahu nakumuluje příliž vysoko a "přes noc" spadne na oněch stabilních 10°C.
raději ani nemluvě o vlhkosti, kterou prostě nemáš jak odtáhnout, což je ještě v poho v růstu, ale v květu..
citace:
Původní příspěvek od dejwa
Jinak female seeds tam pisou, ze klicivost je 95% a pocet samic je 99,9%. Tak snad to vyjde. Trochu hrozi, ze tam budou nejaky hermafroditi, ale kdyz nic neposeru, tak by to melo dopadnout dobre...
Skunk Special je dobrá volba. klíčivosti bych se i přes nevalný(nezralý) vzhled semen nebál a co se těch hermáčů týče, tak buď taky v klidu. měl jsem tu čest a můžu potvrdit, že i přes několik samčích banánků, které se vyskytnou na 4 rostlinách z 5, nemusíš mít strach z opylení.
..a když nic neposereš tak by to mělo dopadnout hodně dobře, protože to je opravdu hodně vigórní genetika.
dejwa: jasne...vzdy je lepsie tu ventilaciu predymenzovat...a potom doregulovat regulatorom...ako ju mat nedostacujucu...vyhnes sa tak problemom, ked uz budes mat rastlinky v kvete...
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave
PC wětraček na odtah šesti kilaheh počítej s tim, že se ti v ty pěstírně nevymění vzduch tolikrát kolik je potřeba, nehledě na to, že to ani neuchladíš..., jinak kdyby si jel z řizků bylo by to určo lepší, ale neva, a narvat tam 20 řezů v 6,5l květníkach je i na ten prostor trochu moc, páč i s tydennim růstem by to nakonec byla hrozná bush, takže bych ještě popřemejšlel...