Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hi(gh) all,
lidi, mám problém:
mám jednu skříň, v ní jednu rostlinku a kolem ní mi poletuje jedna muška. Taková maličká okřídlená potvora. Co dělat aby zmizela?
Já vím, že bych ji mohl prostě zamáčknout, ale jde mi spíš o princip, co dělat, aby se neobjevily další? A když už se objeví, co dělat, aby zmizely???
dík za moudré odpovědi
To je hnus..ty mušky s těma larvama to se mi stalo minulej rok u rajčátek chudáci to neudejchali a umřeli mi a ty co neumřely se z nich stali zakrslíci..takoví 20cm chudáčci,ale to tam nemáš teda doufej že ne to bych ti nepřál sou to fakt sviňky já na ně pořádal lovi vždycky sem tam hodinu seděl a placal sem je a další den jich tam bylo zase jednou tolik..když sem je pak přemístil na balkon tak se ztratily..to už ale bylo teplo...
Já měl v pěstírně zhruba tak 3-10 mušek po celou dobu pěstění a neřekl bych, že by to kytkám nějak vadilo, asi to byly nějaký jiný mušky: Asi nějakej parazit tam budevždycky, ale když to nepřekročí určitou mez tak si myslím že je tam nechat.
Zalezi co to je zac. Treba smutnice se lihnou v zemi,
takze nejednodusi je koupit takovy zluty lepici
desky (pokud uz nejsou premnozeny), pokud je jich
moc, pak se da zem prolejt nejakym pripravkem
na jejich vyhubeni.
Jelikož mám taky problém se smutnicema (i když mi připadají hoooodně veselé...),zkusil jsem ten česnek,ale nejen že začal klíčit-to jsem ho ještě rozpůlil!- ale už za dva dny byly kytky cejtit tím jeho parfémem.
Takže babičkovskej recept je to dobrý, ale je třeba si uvědomit, kolik babiček pěstovalo marihuanu.
Doporučuji nezkoušet a zkusit to s tím VAZTAKem, jak psal Dr. Smokalot-tomu je radno důvěřovat!
Pro lehci rozpoznani svilusky muzte nahlidnout sem: Svilusky- http://www.vuzt.cz/458mal.htm .Je to ta potvora co dela na spodni strane listu pavucinky.
SVILUŠKA OVOCNÁ
1. Větvička švestková se zimními vajíčky svilušky ovocné (2x zvětšeno).
2. Silně zvětšená zimní vajíčka svilušky ovocné.
3. Dvě vajíčka po vylíhnutí larev.
4. Larvy svilušky ovocné na rozvitých listech švestky.
5. Larva prvního stupně- nymfochrysalis.
6. Druhý stupeň larvy- nymfochrysalis.
7. Třetí stupeň larvy- deutonymfa.
8. Samička
9. sameček svilušky ovocné.
10. Chodidlo s drápky a hřebínkem svilušky.
11. Větvička švestky s listy zaschlými po sání svilušek
obr.2-10. Silně zvětšeny.
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
Zdravim,
mam podobnej problem. Nejsou to svilusky ale SPIDER MATES Tetranychidae. Pouziva se na ne keltan (kelthane) a malateon (malatheon). Postrikem opakovane kazde 4 dny po dobu 2 tydnu.
Breeder? koukals na ty kytky pod mikroskopem?
Mam na kytce stejny fleky jako ty dal sem to pod mikroskop a je to SPIDER MATE.