Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím
zajímal by mě váš názor na tuhle seedbanku která nabízí modely s lukrativním rodokmenem, např G13×C99 F5 jako Killa Queen, a další libůstky (křížené pG13, Romulan, NYC Diesel, ...), všechny za 20€ (10-15 semen, podle modelu).
nevím jestli je to jenom ojeb nebo kvalitní genetika za lidovou cenu
nemáte někdo zkušenosti?
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
2FlickerBird: projed si na alienu forum - poslední sekci. najdes tam ohlasy i s fotama.
dle me(zkousim herijuanu) to je kvalitni genetika za rozumnej peniz.
skoda jen, ze to jsou vetsinou crossy pro medicinsky ucely. imho pro me jako milovnika sativ to bude asi kruta zkusenost
Pokud chcete něco od Motarebela, tak nakupujte rychle.Před nedávnem ho zadržela policie a odebraly mu všechny rostliny i semena.Takže momentální stock na GSA může být poslední.Pokud jde o kvalitu, sám Mota se označoval jako král polyhybridních crossů, takže přílišnou stabilitu (až na několik vyjímek) nelze čekat.Ale vždy vybírá luxusní rodiče, takže výsledný produkt by neměl zklamat.
2C.H.T.: typnul bych, ze z GSA fora/sekce motarebel. imho to ucite jde i po jinejch forech.
btw nad tim paklem po 5 seeds sem taky premyslel, ale asi zvitezi killa queen V2
není za co děkovat. je krása koukat na tvoje kytky .
zrovna na toho špinavýho harryho jsem u sannieho zálibně koukal. prosím hoď jsem jeho grow/smokereport s ním. moc mě to zajímá. díky.
imho ten smokereport asi bude jasnej neb mé zkušenosti s herijuanou od moty byly vskutku medicínské povahy
2Pepiik: OT. nic ve zlým, ale když ji C.H.T. vypěstoval, tak s ní asi nějaký zkušenosti ma
btw grower není středobod pěstování. stačí google, správně to napsat a k tomu trocha angliny