Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
výsledek mýho letošního skleníkovýho snažení
mám tam 8 noname venkovek (výsledek uplynulýho snažení kámošů) a 5 kytek swazi, což jsou řízky od kámoše z pod lampy
všechno to bylo zasazený někdy v půlce června, kvůli velikosti - i teď mám problém s místem
-nejdřív jsem to hnojil kristalonem start
-pak jsem použil tekutý hnojivo universal
-a na květ to zalejvam tekutým hnojivem Plantella
+postřik stimulátorem Atonik
musim teda říct, že ten skleník "voní" na hodně daleko, skoro začínam mít strach
jenom sorry za kvalitu fotek, nemám momentálně pořádnej foťák a fotim to přes kameru
no, tady je ten problém, že v tom skleníku neni jenom ganja, ale i okurky, rajčata a papriky, atakže místa fakt neni nazbyt...letošní pěstování bylo stejně jenom na zkoušku a příští rok si to rozvrhnu pořádně
report ze skleníku:
včera jsem kyti postříkal tim Atonikem...stříkam je s tim od tý doby co začaly kvést, ale nevim jestli to má nějakej vliv, protože to nemůžu s ničim srovnat. Swazi jsem trošku ostříhal a ze záštipků nadělal řízky, ty půjdou pod lampu (původně ta kytka byla pěstovaná u kámoše pod lampou - klony do skleníku; jenže tu kytku brutálně spálil a mě to přežívá ve skleníku. Takže to chci dát ke kámošovi pod lampu, snad se to chytne).
Jinak už začínam mít docela strach protože skleník je cejtit na hony daleko!!!
-ramon out
jo a ještě dotaz:
má cenu se ve skleníku pokoušet o scrog?
strih: ten atonik je to nějakej univerzální zahradnickej postřik...až se dostanu domů tak to popíšu podborbnějš
edit:
tak tady je popis toho Atoniku
Atonik je rostlinný stimlátor ve formě s vodou mísitelného kapalného koncentrátu určený ke zvýšení výnosu a kvality rostlinných produktů.
Atonik ovlivňuje pohyb plasmy v buňkách rostlin, což se projevuje lepším zakořeňováním, lepším příjmem živin a intenzivnějším růstem. Aplikace před květem výrazně ovlivňuje klíčení pylových zrn, má pozitivní vliv na násad plodů, semen a jejich lepšívyrávání. Atonik výrazně pomáhá rostlinám překonávat stres (např po negativním působení některých pesticidů, po poškození rostlin mrazem, krupobitím, přesazení, aj)
složení
4-nitrofenolát sodný
2-nitrofenolát sodný
5-nitroguajakolát sodný
Kytky v květu bych nepostřikoval, bacha ať nechytnou plíseň .Jinak jak si psal že si udělal z té Swazi řízky, tak je rovnou můžeš zase vyhodit, budou to samci . A dělat scrog ve skleníku mi přijde zbytečné .
Jinak kýtí hezké, K+...
Já bych se taky bál plísně od sousedních rajčat - jakmile ji dostanou (což se stává často - hlavně ke konci jejich života), tak tím ten skleník bude zamořenej.
no, děda to něčim stříkal a rajčata tam (pokud dobře pamatuju) neměly plíseň nikdy...teda asi to stříká pořád, páč na listech je pokaždý když tam přídu takovej mléčnej povlak (jako od nečeho co z těch listů steklo a zaschlo to tam)