Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím
Chtěl bych vám představit svůj první indoor, kterým se pomalu zabývám od začátku prázdnin... takže jdeme na to:
1.SKŘÍŇ
- rozměry: VxŠxD - 96x35x52
- byl to nějaký nástavec normální obývákové skříně
- zevnitř ji pravděpodobně vylepím alobalem nebo černobílou reflexní folií.
viz http://www.greenhome.cz/katalog/48200x
2.SVĚTLO
- 150W HPS
- víc o něm zatím nevím, dal jsem kámošovi elektrikářovi za ůkol ať mi to složí :-)
3.VĚTRÁNÍ
- bude asi složeno z 4 PC větráčků, jeden bude nahoře ofukovat lampu, jeden bude nahoře vycucávat vzduch ze skříně, a dva budou dole foukat na kytky
- zde bych i potřeboval poradit, jestli se tyto hnojiva k sobě hodí... :-)
6.ROSTLINKY
- budou ze semínek z Nirvány, model Skunk Special
- uvažuju, že zasadím 2 semínka, šoupnu je pod lampu, počkám až trochu vyrostou, pak je na chvíli přepnu na 12/12, počkám až ukážou pohlaví, pak je zase zapnu na 18/6, udělám 4 řízky a ty pak už pojedou na ostro.
7. ZPŮSOB PĚSTOVÁNÍ
- Scrog
Takže to by asi tak bylo všechno.... Ještě bych chtěl poděkovat členovi Svahadji, že mi pomohl objednat ty semínka.
Fotky skříně budou asi později, protože momentálně nevlastním žádný digi foťák a asi ani v nejbližší době vlastnit nebudu.
Semínka by mi mělyy přijít každým dnem, dneska je to přesně týden, co jsem je objednával...
Takže co myslíte, může to tak být??? :-)
EDIT: zjistil jsem, že ty linky nejdou. Musíte je označit a vložit do adresy. Nevím jak to??!!
Naposledy upravil Cecylcompany 17-07-2006 v 13:35 PM
nazdarek,zatim docela zajmavy,ale stema rizkama bych to udelal jinak:neprepinej celou kytku na 12\12 ale udelej si rizek a ten prepni na 12\12,nebo kdybys pak zase svitil dil cele kytce tak by to nebylo moc dobre,jinak se tesim na foto!!
No,ak máš len jednu skriňu,tak to budeš musieť prepnúť,ale lepšie by bolo to zakrývať(teda časť rastlinky).
S tými hnojkami Ti neporadím,neviem.A čo vôňa?Bývaš sám?Ak bude potrebný pacháč,tak na PC vetráčky zabudni .Nech to vyjde a máš samé samičky
A ak môžem poradiť so substrátom,mám dobré skúsenosti so "Substrátom na kaktusy a sukulenty" zmiešaný s perlitom.
jojo,musim potvrdit,taky mam dobre skusenosti se substratem na kaktusy,me stacil nestezoval jsem si!zNekde jsem cetl ze to staci zakryt papirovim pytlikem,ale nevim kdistak me nekdo opravte
Tak s tou vůní problém nebude. Nikomu to doma vadit nebude.
Horší už je, že nemám kde sehnat ani ty PC větráčky:-)
A dostal jsem další informace o té lampě od kámoše:
- bude to rozebrané pouliční osvětlení, z toho vybere tlumivku, kondík.... zkrátka všechno potřebné, akorát výbojku si asi koupím novou, protže nevím jak dlouho svítila v tom pouličním...
Jinak mám docela stach, že mi ty semínka nepříjdou:-((
Ale doufám že jo
Původní příspěvek od Cecylcompany Tak s tou vůní problém nebude. Nikomu to doma vadit nebude.
Horší už je, že nemám kde sehnat ani ty PC větráčky:-)
A dostal jsem další informace o té lampě od kámoše:
- bude to rozebrané pouliční osvětlení, z toho vybere tlumivku, kondík.... zkrátka všechno potřebné, akorát výbojku si asi koupím novou, protže nevím jak dlouho svítila v tom pouličním...
Jinak mám docela stach, že mi ty semínka nepříjdou:-((
Ale doufám že jo
Zdarec lidi. Hele Cecylcompany jestli ti můžu poradit, tak se na ten alobal vykašli a hod do toho tu reflexku. Je 100procentně lepší!! Doporučuji taky nejdřív zjistit typ startéru a tlumivky. Tušim že v těch vysokých pouličních světlech sou 250ky a komponenty k tomu přizpůsobený!!! Mohl bys taky ve skříni zažít takovou maličkou hyrošimu Ale jestli máš známího eletricmana, tak bys měl bejt vpoho..
2 b779: no podle mě byly semínka starý tudíž polovina popraskanejch a klíčivost taky nic moc!
2 Cecylcompany : Já mam černo-bílou a nemůžu si ji vynachválit a ty agro reflexivní jsou drahý jako svině! Jo a ještě ti držim palce až ji budeš vylepovat, páč já to dělal dva dny
Jinak ty semínka už mi přišly.... byly zabalené v rukavicích
Celá skříň už je hotova!!!! jenom zasadit a.... sklízet!!
Jenom se chci zeptat, jestli je normální, že mi předřadník žhaví jak prase.... nejde na něm udržet ruka!? to mě seere..