Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » 150w SkSp :-)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Cecylcompany
Stálý Člen

Karma uživatele Cecylcompany - 0% Pěstitelská

Obecné 150w SkSp :-) Příspěvek č. 1

Zdravím
Chtěl bych vám představit svůj první indoor, kterým se pomalu zabývám od začátku prázdnin... takže jdeme na to:

1.SKŘÍŇ
- rozměry: VxŠxD - 96x35x52
- byl to nějaký nástavec normální obývákové skříně
- zevnitř ji pravděpodobně vylepím alobalem nebo černobílou reflexní folií.
viz http://www.greenhome.cz/katalog/48200x

2.SVĚTLO
- 150W HPS
- víc o něm zatím nevím, dal jsem kámošovi elektrikářovi za ůkol ať mi to složí :-)

3.VĚTRÁNÍ
- bude asi složeno z 4 PC větráčků, jeden bude nahoře ofukovat lampu, jeden bude nahoře vycucávat vzduch ze skříně, a dva budou dole foukat na kytky

4.SUBSTRÁT
- nějaký obyčejný zahradnický + perlit + písek + dolomitský vápenec

5. HNOJIVA
- na růst Biobizz ALG-A-MIC viz: http://eshop.klecka.cz/product_info.php/cPath/51/products_id/553

- na květ Biobizz Bio Bloom viz: http://eshop.klecka.cz/product_info.php/cPath/51/products_id/544

- na konec Final Solution viz: http://eshop.klecka.cz/product_info.php/products_id/462

- zde bych i potřeboval poradit, jestli se tyto hnojiva k sobě hodí... :-)

6.ROSTLINKY
- budou ze semínek z Nirvány, model Skunk Special
- uvažuju, že zasadím 2 semínka, šoupnu je pod lampu, počkám až trochu vyrostou, pak je na chvíli přepnu na 12/12, počkám až ukážou pohlaví, pak je zase zapnu na 18/6, udělám 4 řízky a ty pak už pojedou na ostro.

7. ZPŮSOB PĚSTOVÁNÍ
- Scrog

Takže to by asi tak bylo všechno.... Ještě bych chtěl poděkovat členovi Svahadji, že mi pomohl objednat ty semínka.

Fotky skříně budou asi později, protože momentálně nevlastním žádný digi foťák a asi ani v nejbližší době vlastnit nebudu.

Semínka by mi mělyy přijít každým dnem, dneska je to přesně týden, co jsem je objednával...

Takže co myslíte, může to tak být??? :-)

EDIT: zjistil jsem, že ty linky nejdou. Musíte je označit a vložit do adresy. Nevím jak to??!!

Naposledy upravil Cecylcompany 17-07-2006 v 13:35 PM

Old Post 17-07-2006 v 10:32 AM
Cecylcompany je offline   Profil uživatele Cecylcompany   Find more posts by Cecylcompany   Foto galerie člena Cecylcompany   Click here to Send Cecylcompany a Private Message   Add Cecylcompany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koumles
Stálý Člen

Karma uživatele Koumles - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

nazdarek,zatim docela zajmavy,ale stema rizkama bych to udelal jinak:neprepinej celou kytku na 12\12 ale udelej si rizek a ten prepni na 12\12,nebo kdybys pak zase svitil dil cele kytce tak by to nebylo moc dobre,jinak se tesim na foto!!

Old Post 17-07-2006 v 10:43 AM
Koumles je offline   Profil uživatele Koumles   Find more posts by Koumles   Foto galerie člena Koumles   Click here to Send Koumles a Private Message   Add Koumles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

No,ak máš len jednu skriňu,tak to budeš musieť prepnúť,ale lepšie by bolo to zakrývať(teda časť rastlinky).
S tými hnojkami Ti neporadím,neviem.A čo vôňa?Bývaš sám?Ak bude potrebný pacháč,tak na PC vetráčky zabudni .Nech to vyjde a máš samé samičky
A ak môžem poradiť so substrátom,mám dobré skúsenosti so "Substrátom na kaktusy a sukulenty" zmiešaný s perlitom.

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Old Post 17-07-2006 v 11:29 AM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koumles
Stálý Člen

Karma uživatele Koumles - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

jojo,musim potvrdit,taky mam dobre skusenosti se substratem na kaktusy,me stacil nestezoval jsem si!zNekde jsem cetl ze to staci zakryt papirovim pytlikem,ale nevim kdistak me nekdo opravte

Old Post 17-07-2006 v 11:56 AM
Koumles je offline   Profil uživatele Koumles   Find more posts by Koumles   Foto galerie člena Koumles   Click here to Send Koumles a Private Message   Add Koumles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cecylcompany
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

Tak s tou vůní problém nebude. Nikomu to doma vadit nebude.
Horší už je, že nemám kde sehnat ani ty PC větráčky:-)
A dostal jsem další informace o té lampě od kámoše:
- bude to rozebrané pouliční osvětlení, z toho vybere tlumivku, kondík.... zkrátka všechno potřebné, akorát výbojku si asi koupím novou, protže nevím jak dlouho svítila v tom pouličním...

Jinak mám docela stach, že mi ty semínka nepříjdou:-((
Ale doufám že jo

zatím se mějte.....

Old Post 17-07-2006 v 13:41 PM
Cecylcompany je offline   Profil uživatele Cecylcompany   Find more posts by Cecylcompany   Foto galerie člena Cecylcompany   Click here to Send Cecylcompany a Private Message   Add Cecylcompany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

citace:
Původní příspěvek od Cecylcompany
Tak s tou vůní problém nebude. Nikomu to doma vadit nebude.
Horší už je, že nemám kde sehnat ani ty PC větráčky:-)
A dostal jsem další informace o té lampě od kámoše:
- bude to rozebrané pouliční osvětlení, z toho vybere tlumivku, kondík.... zkrátka všechno potřebné, akorát výbojku si asi koupím novou, protže nevím jak dlouho svítila v tom pouličním...

Jinak mám docela stach, že mi ty semínka nepříjdou:-((
Ale doufám že jo

zatím se mějte.....

Trpezlivosť semienka prináša

Jak na houbičky
Nová skriňa 150W HPS

Old Post 17-07-2006 v 13:49 PM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 7

Čau, no mě semínka přišli asi za 18 dní(dutch-seeds.com) tak se neboj, já sem taky myslel, že nepřijdou a přišly, i když byly na hovno

Old Post 17-07-2006 v 14:50 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
b779
Stálý Člen

Karma uživatele b779 - 93% PěstitelskáKarma uživatele b779 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Sory za OT,ale v čem na hovno Bobku?

Partizánská výroba ice-o-latoru-icebagu za 85KČ!

Old Post 17-07-2006 v 15:38 PM
b779 je offline   Profil uživatele b779   Find more posts by b779   Foto galerie člena b779   Click here to Send b779 a Private Message   Add b779 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zemi
Stálý Člen

Karma uživatele zemi - 89% PěstitelskáKarma uživatele zemi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Zdarec lidi. Hele Cecylcompany jestli ti můžu poradit, tak se na ten alobal vykašli a hod do toho tu reflexku. Je 100procentně lepší!! Doporučuji taky nejdřív zjistit typ startéru a tlumivky. Tušim že v těch vysokých pouličních světlech sou 250ky a komponenty k tomu přizpůsobený!!! Mohl bys taky ve skříni zažít takovou maličkou hyrošimu Ale jestli máš známího eletricmana, tak bys měl bejt vpoho..

Old Post 17-07-2006 v 18:17 PM
zemi je offline   Profil uživatele zemi   Find more posts by zemi   Foto galerie člena zemi   Click here to Send zemi a Private Message   Add zemi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cecylcompany
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

To zemi:
Já jsem tomu kámošovi dával seznam komponentů z nějakého threadu a ještě když je elektrikář, tak to se nebojím...

Jinak si tu fólii asi koupím, když už sem se na ten indoor dal, tak už to musí být pořádné

zdravim

Old Post 18-07-2006 v 10:56 AM
Host
Host

Příspěvek č. 11

2 b779: no podle mě byly semínka starý tudíž polovina popraskanejch a klíčivost taky nic moc!

2 Cecylcompany : Já mam černo-bílou a nemůžu si ji vynachválit a ty agro reflexivní jsou drahý jako svině! Jo a ještě ti držim palce až ji budeš vylepovat, páč já to dělal dva dny

Old Post 18-07-2006 v 14:52 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cecylcompany
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Tak semínka pořád nikde Už sem z toho ůplně nervózní, že mi to nepříde!!

Jinak lampička bude asi v pátek

Už bych si chtěl objednat i ty hnojiva, o kterých jsem psal výše.... myslíte že jsou vhodné???

zatím

Old Post 19-07-2006 v 12:52 PM
Cecylcompany
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

Zdar jak prase!!!!!

Tak lampičku už mám, tu černobílou fólii už mám, hnojiva už mám.... jenom větráčky mi chybí

Ty hnojiva: na růst- Alga wuchs od Plagronu
na květ- BN PK 13-14

Takže až seženu ty větráčky tak jdu na toooo!!!!!!!!!!!!!

zatím čus

Old Post 27-07-2006 v 14:26 PM
expiry_date1
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

citace:
Původní příspěvek od Cecylcompany
Zdar jak prase!!!!!

Tak lampičku už mám, tu černobílou fólii už mám, hnojiva už mám.... jenom větráčky mi chybí

Ty hnojiva: na růst- Alga wuchs od Plagronu
na květ- BN PK 13-14

Takže až seženu ty větráčky tak jdu na toooo!!!!!!!!!!!!!

zatím čus

A semienka už prišli?Inak hustý avatar

Jak na houbičky
Nová skriňa 150W HPS

Old Post 27-07-2006 v 23:28 PM
Cecylcompany
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

expiry_date1: diiky

Jinak ty semínka už mi přišly.... byly zabalené v rukavicích

Celá skříň už je hotova!!!! jenom zasadit a.... sklízet!!
Jenom se chci zeptat, jestli je normální, že mi předřadník žhaví jak prase.... nejde na něm udržet ruka!? to mě seere..

Old Post 06-08-2006 v 08:22 AM
zemi
Stálý Člen

Karma uživatele zemi - 89% PěstitelskáKarma uživatele zemi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Tlemivka má provozní teplotu kolem 70 stupnů takže se ti nedivím jestli ses spálil

Old Post 06-08-2006 v 16:03 PM
zemi je offline   Profil uživatele zemi   Find more posts by zemi   Foto galerie člena zemi   Click here to Send zemi a Private Message   Add zemi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
06-10-2003 - 150W sodik - 1 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás