Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec Groweri
Tak v tomto threadu chci predstavit muj letosní out,pac sem letos sazel
skoro jen klony tak bych asi mel zacit matkama.V zaveru sem vyselektoval tyto odrudy:
Early Misty/nirvana/
Early Bud/nirvana/
Shaman/uz ani nevim mam ho dlouho/
Alpin rocket/kamos swajc/
Mamicky jsou u dobrych lidi na balkosku,jihozapad,10L kwetinace/kaktus smes+pokojove kvetiny/,hnojeno zatim jen kristalonem,ale premejslim ze se na rustoví hnojky vysru páč to roste jako z vody.
Foto:
1.EM
2.EB
3-4.Komplet
5.Shaman
6.Alpin rocket/tahne hrozne na visku brutalne sem ji zastrih/
7-8.kwítky
9.To sem prostrihal,ale mam pocit ze to bude chtit jeste1.
10.
V prubehu leta sem nahazim i nejake foto z luhu a haju,jen co se knim dostanu,zatim peace&grass
trosku popisu:
1.celek
2+3:AR
4-6:EB
7-8:EM
9.AR
10.No Name
ta posledni herb mela byt puvodne Shaman....neni,bud se mi popletli seminka
nebo genetika,ale zklaman nejsem je to krute krystalickeAlpinu i No name jsem uz skosil zrali semena+ovadle blizny nedavali jinou moznost
EB to ceka za tyden a EM ta nejdriv za 3tydny.
Nejakej popisek
1-4:EM no moc radosti mi nedela roste to pekne,ale ten qwet....jsem zvedav jestli to nejak kloudne dozraje.
5.Alpina tu sem pokosil
6.Mírne skeptycky pestitel
7-8.EM u druhy fotky je videt jak mi zrasil jelen jednu herb,skoda jí
Prestoze je za pulkou rina EM ne a ne dozrat,posledni navsteva polnosti
me moc nepotesila,plisen napadla qwety,a tak jsem musel neco sundat,zbytek vrsku pude asi o vikendu,spodky necham co to pujde.
Posledni kytky sli v sobotu pod kosu,nektery byly dozrali,ale vetsina jeste14dni chtela nechat,vzdalenost a strach z plisne me donutil k radykalnimu zakroku.Nejake foto opet vse EM.
Na poslednich 2fotkach je kamosovo EM,docela monstrozni zalezitost.
Celkem si letosek pochvaluji,akoret toho strihani,nedivim se ze si v NL
nato najimaj brigadniky
A aby se mi pristi rok lepe rylo zakopal jsem si na poli sklenicku
Hallelůůůůůja,jaro uz jednoznacne prevladlo,koprivy zacali rust,tak si rikam zeje nejvisi cas zabyvat se polnostma
Stejne jako loni chci sazet jen klony,max.sazenice,rozhodl jsem se ze vytahnu do boje z temito modylky: