Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec!Tak sem taky rozjel můj první indoor.Zatim sem měl zkušenosti asi 3 roky s outdoorem.Postavil sem si skříň,rozměry 90x90x170cm,svítim výbojkou PHILIPS HPI-T master plus 400w (růst) a na květ mám zvlášť výbojku GIB Lighting Xtreeme.Osazenstvo mám 8x jeck herer a 2x Ice + ňáký no name modely,ale dost good... ale ty no name modely mám jenom na růst,pak je hodim ven ať zbytečně nezas***j místo těm ''kingům'' :-)) hned přihodim fotozz....
tak tady sou fota..
1.Celá skříň
2.Jeck Herer
3.Jeck Herer(y)
4.ICE
5.ICE
jo a tý velký kytky si nevšímejte,přitáh sem ji zvenku a byla je to dost chudinka :-)
jinak kytky sem jel ze semínek a když vyjely klíčky (měl sem to v odličovacích tamponech) tak sem je hodil do země a když vyjela malinká rostlinka ze země tak sem jí dal rovnou pod lampu.. kytkám sou 4 dny :-)
já sem právě slyšel že když je v noci zima tak to celkem brzdí růst.. a myslíte že když sou kytky ze semínek 4 dny pod tou výbojkou tak je to ok? nebo by měli bejt větší??
a jak to mám zvednout jinak než abych jim musel přitápět?? to topení žere totiž asi 300w (to je to nejmenší co sem našel)... a to se mi nechce pouštět přes celou noc....
no nakonec sem sehnal vod souseda 200w topení který nepoužívá.. je to takovej ten obdélníkovej sranec s větrákem,a docela to fouká velký teplo.. mám to na spínacích hodinách a zapíná se dycky na 15 min jednou za hoďku.. :-))
Caj Jecku,vypada to zatim slibne .Nepremyslel si napr. bednu zaizolovat z venci nejakym silnejsim izolantem(napr. polystyren d5cm) hm?O par stupnu by ti to mozna mohlo vylezt.
At se dari...Cerda
Zdavim Jeck....zatim to vypada dost good....
Ono i zalezi na tom jestli vetras i pres noc...je to asi lepsi, ale ja to nedelal...no a kdyz jsem nalepil kolem skrine silnej polystyren, tak se tam ta teplota, co nadelala vybojka pres den, na noc svezla max. na 15 st. No a skrin je ve sklepe, kde taky neni zrovna teplo.
Dumb § Dumber: no snad jo.. já sem tam byl kolem 2 hodiny v noci to zkontrolovat a zrovna topení neběželo a bylo tam na teploměru kolem 15 stupnů tak snad ok....
no koukam ze tady nekdo taktez rozjizdi svuj prvni indoor projekt...mozna by to chtelo trochu vic dokumentace budu sledovat,at se dari a hod sem naky ty fotooooooz
tak sem si objednal zvlhčovač vzduchu,je to ten co mezi growerama poslední dobou dost letí ( http://2324.elektrocoleti.cz/ultraz...s-818a+dp36001/ ) pak ho předělám jak to má r-man podle jeho návodu a je to v cajku! :-))
zdarec.mám malej problém! dneska du zalejvat a vidim tak ňáký malý mušky,newim co to je,ale je to takový černý a má takovej dlouhej šlahoun na prdeli a křídla... normálně se mi to asi hrabalo v květináčkách svině jedny... a taky lítaj za výbojkou mrchy... nevíte co to je? je to ňákej sajrajt co mi to může pořádně podělat??