Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny groweraky prave rozjizdim muj 2 Indoorek ktery si predstavuji asi tak: na rust budu pouzivat 2* 70w sodik a na kvet bych chtel 250w moje holky budou 6 x JOCK HORROR a 5 x prekvapeni …. Z Meho 1 indooru mam 39g sucheho co se mi zda celkem malo tak bych vas chtel poprosit at mi pomuzete s tim 2 Indoorem hlavne ten zacatek jak to mam zastřihávat jak ohybat a hlavne cim hnojit na rust pouzivam kristalon START jestli znate neco lepsiho za slusny peníze tak piste prosim …. Zatim zdarek at roste.
Pekna skrin, kup treba Plagron Alga Bloei(Bloom), P13%, K14%, N1,5%, organicko mineralni hnojivo, jednopu tydne zalivka, redi se 4ml/1litr vody, litrovka stoji pres 4kila a namychas z toho 250l, pouzivam a je v pohode, oranicke, mineralni hnojivo, K+ do zacatku druheho growu
Je to myslim na porad, ja to nepouzivam, cetl jsem to tu, v tomhle radsi pockej na thalose, ja ti to tu nebudu zasirat a hlavne ti nechci spatne poradit, trochu to tu prosmejdi a nekde to je, nevim jestli je to presne ono, ale taky se pouziva, nebo je to mozna to samy, sul do koupele normalne z drogerie, ale pockec radsi na thalose, aby si kuli me neco nepokazil, jinak o tom je zminka nekde v threadu u clenky wilda, tak kdyztak koukni na jeji prispevky