Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau groweri mám trochu menší problém ve skříni tvoří se mi tam totiž plíšně.Nevím co s tím mám dělat jak snížit vlhkost a nebo jak zvýšit účinější odvětrávání??dík za rady peace
Promiň te zapoměl jsem se zmínit o jakou plíseň jde.Jedná se asi o plíseň která se vyskytuje na dřevě uvnitř skříně, dík peace
for Super Skunk: sorry ale to jsem měl thread o lísních co je na usušených šiškach marihuany promiň nevijáddřij jsem se jasně k těm plísním.
A dá se když tak ta vlkost nějak snížit nebo nějak tak??no je to možné zkusím přestat zalívat jak zalímvám a změním to.potom napíšu výsleden.(jak snížit vlhkost??) rady dík peace
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
TO Super Skunk
Nemyslym tim aby vydezinfikoval kytky......., myslym tim aby ty kytky vyndal ze škříně a tu skříň vydezinfikovakl ze vnitř Savem, pak opláchnout čistou vodou, zadělat díry(jestli tam nějaký sou), a potom se tý plísně uvnitř skříně zbavíš.........
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Predávajú aj Savo originál na plesne a fakt zaberá.Síce som to na skriňu použiť nemusel,ale na plesne po zatečení kúpelne mi krásne zmizli a netvorili sa ďalšie
Původní příspěvek od expiry_date1
Osobne si myslím,že ak to nenasiakne do dreva tak nie.Ja som ním striekal steny,klasická omitka a v pohode to vyprchalo,cítiť nie je nič
Zdar tak jsem to teda vymetl očistil a jednu boční stěnu jsme musel vyměnit protože toho tam bylo už fakt dooost hodně.Jak jsme to vyměnil tak jsem tu skříň celou natřel bílou barvu a škvíry jsem zatmeloval a pohoda ale moje kytky to nějak poznamenalo protože se jim začali nějak usichat listy a jsou takové nijaké poraďte s tímto problémem.dík peace (hledání jsem zkoušel ale nic o tom co mám tam nebylo.) peace