Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
řčest můj kámoš pěstuje letos poprvé a já ještě nepěstoval, proto jsem se chtěl zeptat co to je roste mu už 4. patro nějákých kvalitních sker..a mezi stonkem od rostliny a stonkama od lísku něco roste směrem nahoru, je to jrště malé ale chtěl bych vědět co to je díky.....
To nemůže bejt nic jinýho než začátek květu. Je to způsobeno tím že je ještě krátká fotoperioda... Vzhledem k ročnímu období bych doporučil otrhat a zahnojit hnojivem s dostatkem dusíku vona se vrátí do růstový faze.
BTW
EDIT: A dostatek světla je samozřejmost. kdyžtak si skus dát do vyhledávání reverging nebo tak něco.
Kvetete to temer urcite...Ja si za oknem pestuju temer celorocne jako okrasne kvetiny a mam uz celkem slusne nakvetle a to maji me minikiti tak dvacet cm ani ne(5.patro)
Presne to napadlo aj mňa.Presne v tom mieste totiž začínajú rasť ďalšie vetvy.Počkaj,kým to vyrastie a rozvinú sa tomu lístky
Ale kvitnúť to mohlo tiež začať,ale to uvidíš až neskôr
8RUCE - tak v tom případě už moc možností nezbývá . Zkus hledat výraz PREFLOWERS.
Pokud tomu tak je, tak je to normální a stává se to hlavně u kytek předčasně zasazených - prostě je na ní ještě málo světla. Já bych na rozdíl od ostatních nic netrhal, aspoň poznáš pohlaví, taky bych moc neblbnul s hnojivem, abys jí spíš neuškodil. Dej je co nejvíc na světlo (přímé!!!!!!), vyházej samce, máš dosat času, můžeš ze samic udělat řízky (aspoň budeš mít víc kytek) a ono už to poroste.
tak a teraz JA amigos!mam ten sami probik...tiez to rastie od listov a vyzera to ako bobulky samcie.....ale mam tam aj jemne piestiky...dufam ze to budu palicky nove lebo ma asi jebne!je to pritom na 20/4 a je to klon ice....
Ice je biela odroda a myslím,že od misty nemá moc ďaleko a tá mi v pohodke hádže kvety na 18/6,teda nie celé šišky,ale pri každom liste je aspoň nejaký ten pestík,alebo čo to je