Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nazdar growers!!!ako sami vidite počasye nam zatial moc nepraje(aspon na SVK).....dali ste uz von seeds???ako to vidite kedy sa bude dat zacat??ja som dal uz vyklicit moye seeds ale obavam sa ze ked ich dam out tak pomrznu...co vy nato???ako riesite problem s teplom??
no neriesim vsak vonku to asi riesit sa neda vsetko zavisi od prirody..
ked bude teplo pojdu von asi tak polka aprila (duben).
Este je cas na semena...
Jeee, fuura casu..
ven bych to rozhodne
jeste nedaval, protoze
ikdyz ted treba nemzne
tak pocasi je jeste hodne
nestale.
Ja to vidim tak na konec dubna.
bye
Já dávám teď za okno dva řízky Mazara. V sobotu. Doufám, že nevykvetou nebo tak něco.
Jinak semínka až tak v polovině nebo koncem dubna.
A teď někdy zasadim taky něco, páč chci pár yktek uměle zatmívat, aby mi dříve vykvetly.
Zatím Zdar
Původní příspěvek od thcsvk nazdar growers!!!ako sami vidite počasye nam zatial moc nepraje(aspon na SVK).....dali ste uz von seeds???ako to vidite kedy sa bude dat zacat??ja som dal uz vyklicit moye seeds ale obavam sa ze ked ich dam out tak pomrznu...co vy nato???ako riesite problem s teplom??
Zdarec, zejtra začínám se čtyřma k2 a čtyřma blueberry za oknem, koupil jsem si takový hezký malý květináčky na bonsaje, takže sem zvědavej jak to pujde......