Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » TRUBICE
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Cannabidiol
Stálý Člen

Karma uživatele Cannabidiol - 66% PěstitelskáKarma uživatele Cannabidiol - 66% PěstitelskáKarma uživatele Cannabidiol - 66% Pěstitelská

Dotaz TRUBICE Příspěvek č. 1

Jaké jsou nejvhodnější zářivky na růst klonů a matek?

[Edited by Cannabidiol on 28-12-2001 at 08:07 PM]

Old Post 28-12-2001 v 19:02 PM
Cannabidiol je offline   Profil uživatele Cannabidiol   Find more posts by Cannabidiol   Foto galerie člena Cannabidiol   Click here to Send Cannabidiol a Private Message   Add Cannabidiol to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JFKALFA
Stálý Člen

Karma uživatele JFKALFA - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

hele ja mam takovej pocit ze potrebujes zarivku kera bude mit co nejmin cervenyho spektra a co nejvic modryho. kuli matce aby ti samovolne nezacala kvist. rozhodne rikam ne zarivkam cool white. mam zarivku narva reptilight do teraria (6500K) kera ma presne to co popisuju nahore a coolwhite je oproti ni moc do zluta. rozdil mezi cool a warm podle me neni velkej vizuelne. ale tolik zkusenosti s tim nemam
taky mam day ligth a ta je tak s tou reptiligth podobna

Old Post 29-12-2001 v 10:56 AM
JFKALFA je offline   Profil uživatele JFKALFA   Find more posts by JFKALFA   Foto galerie člena JFKALFA   Click here to Send JFKALFA a Private Message   Add JFKALFA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smokiee
Stálý Člen

Karma uživatele smokiee - 75% Pěstitelská

Nápad Žlutá Cool White? Příspěvek č. 3

Pokud já vim tak Cool White je modrá. Je to "studený světlo" (= skoro nehřeje). Žlutá je Warm White. Ta docela peče (na zářivku).
Udělal jsem pokus. Dal jsem do skříně 2 zářivky 13w Warm White a 20w také WW. Teplota během hodiny stoupla na 30°C.
Po té jsem obě vyměnil za Cool White a teplota byla po 3 hodinách cca 26°C.

Old Post 29-12-2001 v 13:05 PM
smokiee je offline   Profil uživatele smokiee   Find more posts by smokiee   Foto galerie člena smokiee   Click here to Send smokiee a Private Message   Add smokiee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aGENT2
Nový Člen

Karma uživatele aGENT2 - 5% Pěstitelská

Palec dolů Cool White Příspěvek č. 4

Ja osobne si na Cool White nestěžuju mam dve a k nim Osram Fluoru asi jenom ze zviku. podivejte se na
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=900
tam to je celkem hezky popsaný

Old Post 29-12-2001 v 21:42 PM
aGENT2 je offline   Profil uživatele aGENT2   Find more posts by aGENT2   Foto galerie člena aGENT2   Click here to Send aGENT2 a Private Message   Add aGENT2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JFKALFA
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

smokiee: hele ty mi asi neveris, ale to uz neverilo vic lidi nez to videli na vlastni oci !!! opravdu je trubice cool white ve srovnani s narva reptilight zluta !!!!! ta narva je modra a uz sem videl specialni zarivky pro morska akvaria, kere byly este vic modrejsi
BTW: otazka zni na ,, matky a klony,, pricemz se ve foru o matkach jasne pise, ze potrebujes zarivku (svetlo) s co nejvetsim podilem modry pac ti kyti jinac zacnou samovolne kvist
kup takovy svetlo gde je graf s barevnym spektrem a tam nejvetsi podil v modry slozce a malo v cerveny.

Old Post 30-12-2001 v 10:36 AM
JFKALFA je offline   Profil uživatele JFKALFA   Find more posts by JFKALFA   Foto galerie člena JFKALFA   Click here to Send JFKALFA a Private Message   Add JFKALFA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alobal
Nový Člen

Karma uživatele Alobal - 0% Pěstitelská

Nápad Ceny Příspěvek č. 6

Cest lidi

Nevite nekdo nahopdou kolik stoji nektera s techto zarivek a kde bych ji asi mohl sehnat:

osram biolux (L18W/72); osram flora (L18W/77); osram cool white (L18W/67); osram warm white (L18W/60);

Old Post 30-12-2001 v 12:59 PM
Alobal je offline   Profil uživatele Alobal   Find more posts by Alobal   Foto galerie člena Alobal   Click here to Send Alobal a Private Message   Add Alobal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aGENT2
Nový Člen

Nejlepší ceny v praze Příspěvek č. 7

Alobal> Je to ve stejný ulici jako growshop (nevim jak se jmenuje ale to už tady zjistíš.) Je na druhý straně ulice asi 300m napravo když vylezeš z growshopu. Maj tam všechno co se světlům podobá trubice maj po 25,- a ty podělaný držáky nebo jak se tomu nadává po 175,-

JFKALFA> Ja pestuju pod coolwhite už nakej cas a nikdy to nevykvetlo. NIKDY. a TÍMTO OPĚT COOLWHITE DOPORUČUJU.

Old Post 03-01-2002 v 20:40 PM
aGENT2 je offline   Profil uživatele aGENT2   Find more posts by aGENT2   Foto galerie člena aGENT2   Click here to Send aGENT2 a Private Message   Add aGENT2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alobal
Nový Člen

Karma uživatele Alobal - 0% Pěstitelská

Nápad ceny - praha Příspěvek č. 8

> aGENT2

Dik za informaci, ale kdybych mel jet ze Slezska do Prahy pro zarivky, tak by me asi nevysly moc levne :-)

Old Post 04-01-2002 v 21:27 PM
Alobal je offline   Profil uživatele Alobal   Find more posts by Alobal   Foto galerie člena Alobal   Click here to Send Alobal a Private Message   Add Alobal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JFKALFA
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

AGENT2: je to mozny jak dlouho mas matku pod tim ?

Old Post 05-01-2002 v 11:11 AM
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Warm nebo cool... toť otázka? Ačkoliv si se zářivkami hraji již asi 3/4 roku, sám v tom mám zmatek....... Myslím že nejlepší je kombinace warm a cool třídy A. Ale pokud chete mít jen jednu zářivku (?) tak bych tam určitě dal cool třídy A - raději nějakou tu dražší s novější technologii (nezdá se to ale je v tom podstatný rozdíl - životnost, svítivost, spektrum).

To aGENT2: zatím se mi nestalo aby mi kytí samovolně vykvetlo (i když jsem svítil jen WARM), bez zkrácení fotoperiody. Čímž samozřejmě nevyvracuji to že se to stát nemůže, ale zdá se mi to divný......

GROW.....GROW...... HIGH TIME.... HIGH LIVE......
PS: pokud to co jsem napsal, nedává smysl nebo je to nesrozumitelné..... tak jsem zhulenej já...(!) nebo vy....(!!!)

Old Post 05-01-2002 v 11:29 AM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sunset
Stálý Člen

Karma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Lackyfree: Hele, to se mi normalne stalo, tedy to, ze kytky vykvetly i pri 18/6. Jednou dokonce uz i po cca 8mi tydnech rustu.
A to pod coolwhite zarivkama 4x30W...

sunset

usmivejte se, bude vam lip

Old Post 05-01-2002 v 12:18 PM
sunset je offline   Profil uživatele sunset   Find more posts by sunset   Foto galerie člena sunset   Click here to Send sunset a Private Message   Add sunset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oscar111
Čestný Člen
1983 - 2002

Karma uživatele Oscar111 - 45% PěstitelskáKarma uživatele Oscar111 - 45% PěstitelskáKarma uživatele Oscar111 - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

To by mě jen tak orientačně zajímalo,, co jsou takový ty zářivky na chodbách vod Tesly ?? Máti byla domovnice, tak jsme toho měli fpysk (dokud jsem nezačal s indoorem ) Sice je chci použít max. jen do 3 týdne, ale stejně mě to zajímá,,,

Oscar
Enjoy joint

Old Post 05-01-2002 v 16:26 PM
Oscar111 je offline   Profil uživatele Oscar111   Find more posts by Oscar111   Foto galerie člena Oscar111   Click here to Send Oscar111 a Private Message   Add Oscar111 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Oscar111! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marigator
Stálý Člen

Karma uživatele Marigator - 29% PěstitelskáKarma uživatele Marigator - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

To oscar111
bych rek ze tam budou rvat neco aby to svitilo jako denni svetlo coz by nemuselo bejt spatny......
Ale spis tam budou naky levny shity.......

Old Post 05-01-2002 v 23:43 PM
Marigator je offline   Profil uživatele Marigator   Find more posts by Marigator   Foto galerie člena Marigator   Click here to Send Marigator a Private Message   Add Marigator to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Marigator! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aGENT2
Nový Člen

Palec dolů Příspěvek č. 14

Já mám zářivky už nákej ten tejden. Ale kytky se pod nima moc neohřejou. Matky nedržim a klony jdou pod soďas a jestě se mi nastalo, že by vykvetli. Mam dva cool... a k tomu osram fluora. A zjistil jsem, že mít jich víc je na hovno. Cool... je good celkem si to frčej. Ale kdybych měl zvolit jednu tak bych asi propadnul dezinformační depresi.

Old Post 06-01-2002 v 09:59 AM
Oscar111
Čestný Člen
1983 - 2002

Karma uživatele Oscar111 - 45% PěstitelskáKarma uživatele Oscar111 - 45% PěstitelskáKarma uživatele Oscar111 - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

No ty "chodbovky" jsou jasně bílé,,, neřek bych ale, že jsou úplně cool,, zahřívaj se dost,, ale udržím je na zápěstí,, (18W),,

Oscar
Enjoy joint

Old Post 06-01-2002 v 15:25 PM
Oscar111 je offline   Profil uživatele Oscar111   Find more posts by Oscar111   Foto galerie člena Oscar111   Click here to Send Oscar111 a Private Message   Add Oscar111 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Oscar111! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marigator
Stálý Člen

Karma uživatele Marigator - 29% PěstitelskáKarma uživatele Marigator - 29% Pěstitelská

"Chodbovky" Příspěvek č. 16

tak sem to chtel jit proskoumat k nam na chodbu ale zjistil sem ze mi tam mame vlastne zarovky:-)...a pod tema-jak vime-houby roste:-)

Old Post 06-01-2002 v 20:04 PM
Marigator je offline   Profil uživatele Marigator   Find more posts by Marigator   Foto galerie člena Marigator   Click here to Send Marigator a Private Message   Add Marigator to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Marigator! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás