Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na jaro si asi objednám semínka této odrůdy,ale nemám s ní vůbec žádné zkušenosti... Proto se ptám dobrých duší na zkušenosti...myslím že už to tu padlo,ael pořád si nějak nemůžu představit sílu "halucinogenní high" :-))
Možná je Belladona něco vyjímečného, ale podle mého názoru je téměř každý šlechtěný model halucinogenní. Stačí ho podat v dostatečném množství a výsledek se dostaví.
Vzpomínám jak jsme se brutálně sprášili mým brkovým likérkem a zahulili a kámošovi se zdálo, že leží v rakvi a nad ním stojí v kruhu postavy v kápích, v rukou svíčky...
Tobě se nikdy nestalo, že sis vyhulený tak dlouho myslel na nějakou věc, až jsi ji viděl?
belladonna má každopádně všechny klady šlechtěnýho konopí
kup si ty semínka ale určitě dřív než na jaře-jaro už pro některý rostliny začalo-tak ať to nepromeškáš
a podobný ůčinky má asi i žralok
!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
herbsman de la vega phmh45@centrum.cz
Toho žraloka vřele doporučuju. Loni sem ho měl venku a vyrostly z toho metrový kytky s jednou paličkou vedle druhý. A jak to makalo. Dal sis špeka a hodinu si byl úplně nekdě jinde. To nemluvim vo tom, když sem z toho udělal čokoládu a koláčky. Ještě mam jeden schovanej pro vyjímečnou událost. Je to fakt nářez. Žralok tě překousne vejpůl.
když jsme žraloka vysadily na začátku května tak to byl klon velký asi 15cm a větvičky 1-2mm tenké a na konec to byla kytka 2,5m na výšku i na šířku a stonek měl 10cm průměr v místě těsně nad zemí-každá strana kytky byla ale jinak dozrálá a bylo by asi lepší to sklízet postupně,ale to nešlo rostlo to v ovocné zahradě a tak jsou i květy z něj nasáklý ovocnou vůní-no prostě venkovní luxus
!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
herbsman de la vega phmh45@centrum.cz
Začínal sem normálně v dubnu vod semínek, předpěstoval v pařníku do 10 cenťáků a pak už jenom šup do země a přihnojit kravincema. Potřeboval sem to schovat, tak sem to hodně zastřihával a v říjnu sem vychytal par dní sucha a hned to sklidil. Palice sice nebyly tak velký, ale zato to bylo úplně celý vosypaný.
No nevim ,tuhle sem se zhulil ,ze na co sem sahnul to bylo jko molitan, kamosi mi druhej den rekli ze sem vypadal jak prase a vykrikoval jesem neco o molitanku :-),a ja si to za boha nepamatuju - takze tohle by mohlo bejt docela high
Taxem si objednal Belladonnu a zajímá mě jestli (a popřípadě jak) bych ji měl zaštipávat. Nechtěl bych si totiž nevhodným zaštipováním zbytečně snížit výnosy.
Jelikož jde o novou odrůdu, kterou asi moc lidí nezná tak mi napište vy, co jste pěstovali Super Skunk (Belladonna z něj vychází) jak jste ho zaštipovali a jaký má účinky.
Díky.
Budu ji pěstovat out i indoor, tak až sklidím dám vědět co znamená u konopí halucingenní high.
Ted ji mam v kvetniku ,sou teprv 10 cm vysoky ,jak pises je to krizenec super skunka ,takze to zastipnu podle rady tady z fora od nakyho teaboosta ,kterej pri tom jeho systemu udelal pry 90g na kytce ,tak myslim ,ze na beladonu by to mohlo jit taky.
jo souhlas,
haluze sou při hulení sice spíš vyjímečný, ale rozhodně
k nim nepotřebuješ belladonu ani jinej skunk -
taky záleží jak co sedne žejo - všichni víme vo čem je řeč Ale kámíkminulej rok vypěstoval model, po kterým sem měl haluze skoro pravidelně. Třeba takový animovaný postavičky jak pouští draka na skle okna vlaku - nekecam! taky sem měl voči jak králík only red
Co se týče haluzí, tak ja jsem po nějaký strejcovi citronovce chodil v udolí s kamenama, na kterých byli runy a viděl jsem nejaky roury na ktery se dalo hrat. Prostě bomba. I Lowe you haluz!!!
Taky sem si objednal belladonnu a už sem pět semen zasadil a další du sázet dneska. Sem na ty halušky zwjedawej, doufám že to bude gooooooood. Pokud mě někdo nepodělá tak to bude řek bych v pohodě.