Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čezt lidi . rozjíždím tedka muj první indoor (jsou to mé první kytky celkově)...chci aby ste mě kritizovaly ,nebo mi řikaly své postřehy ...co mam špatně a co je oukej.takže moje skřín 60X35X60 (V Š D) (viz první a druhé foto) uvnitř jsem to vylepil alobalem a dveře(kryt) jsem vyrobil z kartonu a do nich jsem nainstaloval větrak(obr.3).... no ve skříni mam dvě usporky(OBR.4) .A z toho jednu philips warm light 20W a druhou "nějakou" ecolight 23W a všechno po hromadě je na fotce poslední.........jo a substrát jsem zvolil Agro pro kaktusy
mimo to na květ planuju 70W sodík...ale nevím nevim
Podla mna su dve usporky na 60 cm dlhy box sakramensky malo
Si cekni napr http://grower.cz/forum/showthre...16&pagenumber=1
Tam ma na 15 cm dve 9W usporky ... skoro ako jedna tvoja dvaciatka ... a ked si do kalkulacky hodim 60 deleno 15 mi vyjde ze si tam mas hodit aspon styri dvaciny ... aspon moj nazor ... a tem sodik daj na kvet urcite ... pesteniu zdar a "ať te sila špeku sprovádzí"
zaza007: Alobal je na prt po krátký době bude odrážet pořát míň světla... třeba kapky vody když stříkáš na kytky udělaj krásnej matnej film... raději to natři na bílo máš tak i rovnoměrně odražený světlo... Třeba Latexevou barvou (neni drahá, kryje dobře, je vodouředitelná, nehoří)
drzim palec ! taky si valim na usporkach, a ten sodik do kvetu je mnohem lepsi... ohledne te wataze co tady vzpomel rogu, tak nevim , moznyto je , poznas to sam na kytkach jestli se budou moc tahnout... ale asi jo,
jo a ten vnitrek jelepsi na bilo...
Jel jsem o neco mensi skrin s 2*13W a to bylo hoodne malo, jeste bych tam lupnul aspon jednu 20w. Na kvet tam dej urite sodik-dal bych ho tam i na rust
2: zaza
na tvoje rozmery by som dal rovno a) sodík alebo b) trubice od narvy alebo viac usporiek, nech sa darí, a skus pohladat este nejake veci ohladom tohto... http://grower.cz/forum/showthread.p...light=Osvetleni
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
hod ty usporky bliz ke kytkam, par centaku nad ne. jinak se ti budou tahnout a budou mit stonky jak paratka....
ten vetracek je na pritah nebo odtah ze skrine? chtelo by to taky neco na ofuk qetinek, aby zesilel stonek.
peace
ahoj lidi kítí už se vytáhlo tak na 2cm a začínají rust druhe llístky pozdějc hodím foto
2 Janxu: větráček je na přitah vzduchu do skříně ....jen doufam že to nefouka nejak moc protože to jede na 12V a je tam docela fičák ...např.:když dam ruku k mezeře ve dveřich tak to od tamať feeest fouka ....takže doufam že to není moc..poraďte
Ta zadní usporka ma už hodně černé konce za chvíli ti odejde a navíc má mnohem menší svítivost než nová. Vyměň si ji a svítivost ti stoupne o 100% .
Kromě toho bych tam přidal minimálně ještě další dvě po aspon 20W . Jinak substrát OK , stěny bych natřel na bílo, ale to už ti tu Paryba radil.