Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rozmery: v 50, š 20, h 29 cm
Skrinka je natretá Primalexom polar.
Osvetlenie: úsporky 2 x 25 w warmwhite a nad nimi je tienitko z alobalu
Osadenstvo: 1 x superskunk zo semiačka
Pestujem to v hline ( substrát na kaktusy) zmiešaný s perlitom v pomere 1:3.
Hnojivo: Kristalon Start a Kristalon kvet a plod.
Ph nemeriam a ani vlhkosť nemeriam, lebo nemám čím. Teplota sa drží keď je svetlo 25-27 a keď je tma tak okolo 22.
30 dní som svietil 18/6 a teraz už 13 dní svietim 12/12. Časom si chcem kúpiť lepšie hnojivo. A toto sú dnešné fotky.
a ešte k fotkám s druhého príspevku: 1.foto: Prihoreli mi vrcholce, lebo rastlinku som poprášil a hneď som ju dal pod svetlo.
2.foto: Celkový pohľad na rastlinku
3.foto: Snaha zachitiť s blízka šištičku ale ten foťák to nejak nechcel zaostriť.
Ten prostor by se dal využít efektivněji, kdyby jsi lepe tvaroval rostlinu a spodní výhony pěkně ohnul dolů, teď nevim jak to říct abys pochopil... Prostě to chtělo udělat mnohem hustší keřík, jinak pěkná skříněčka. Pokud podmínky nedovolují větší pak je i malej prostůrek nad zlato!
Čo je na tom bieda?Možno by tam šlo dať 50W-70W sodík,pod neho sklo,ale myslím,že aj pod tými 50W v úsporkách to nebude špatné.
Nevýhodu vidím len v malej ploche s porovnaním s výškou,tie úsporky moc do hĺbky nepresvietia,skôr širšie a nižšie,napr 4 rastlinky a z každej 15 cm palička,ale tá plocha je malá.
sodík by sa tam asi nevošiel keď tak pocítam, je to moje prvé pestovanie, a urobil som dosť veľkú chybu, že som rastlinu dosť neskoro prepol na kvet a teraz sa mi tam už skoro nevôjde.
Ak máš možnosť mať rezy,skús nabudúce tam hodiť menšie kvetináče,napr.10x10, tie by sa Ti tam zmestili a prepnúť hneď na kvet.Nevetviť,len 4 palice(btw. samozrejme som myslel 4 kvetináče) a skús porovnať výnos.
Pre niekoho,kto si zahúli raz za dva týždne by toto mohlo stačiť do ďalšej úrody,ale kto tak húli,hlavne keď má matroš doma
Tá rastlinka vyzerá fakt pekne,zdravo.
RobZaj,ja som mal skrinku len o 5cm širšiu a hlbokú 40cm a mal som tam 6 kvetináčov11x11,vžky asi tiež toľko,cca 1 litrové.Len som tam mal o dve úsporky viac,ale Tebe sa ich tam viac nezmestí.Ale ten sodí by Ti tam podľa mňa vliezol.Myslím,že má aj s objímkou menej ako 27cm.Poprípade ho dať uhloprične,to Ti spraví nejaký ten centimetrík tiež.
Ja by som to aj s tým sodíkom skúsil, lebo ma to láka k lepšiemu výnosu, ale neviem ako by som ho tam dal keď sú tam už vyvŕtané dve diery na objímky na úsporky, a už by som nemal kde dať oblímu na sodík, ten sodík zatiaľ nejdem riešiť, až keď tam budem dávať odrezky na daľšie pestovanie.