Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dňa 10. 11. 2005 sa bude na STV 1 vysielať relácia "Pre a proti", začína to 21:40. Keď to nestihnete alebo nechytáte STV 1 (ČR) , tak si to môžete pozriet "aspoň myslím" na internetovej stránke: www.stv.sk kohi
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Tak mam to zkomprimovane v postačujúcej kvalite na divx 105 Mb, ale sa mi to nedá poslat do //grower.cz/Upload sem!!
Posielam to cez totalcommander550 cez ftp spojenie a nejde mi to tam uploadnut. čo s tým ?
Velmi rád by som to tam poslal, ale teraz sa mi už ani nedá pripojit.
Teraz, ked mam víkendy zadarmo, tak mám problém si stiahnut nejaký filmík. Škoda!
to tixo: skus to nejako urobit tiez to xcem widiet, pripadne si wytwor ucet na freehostingu ic.cz tam to je do 100mb takze to budes este musiet stiahnut na tu 100. potom posli link ak by sa dalo....
na stv.sk sa to nenachadza.
thanks a lot
"Když kouříš Bylinu, odhalí ti tebe samého. Všechno zlo které děláš bylina odkryje - je to tvoje svědomí a dá ti čestný obrázek tebe samotného."
Takže nikto nič. Napište sem nejake nazory na tuto relaciu, lebo si myslim, ze som to graboval zbytočne. Tolko roboty a problemov z tym uploadom a nikto ani nenapiše, ano stiahol som si to a zabavil som sa pri tom.
Inak viac takýchto relácii a aj by sa asi niečo pohlo ohladne dekriminalizácie.