Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » michaný vs. čistý
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Co ti libi lepší, michaný nebo čistý jointu?
michaný
čistý
nevadí
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
danielf
Stálý Člen

Karma uživatele danielf - 45% PěstitelskáKarma uživatele danielf - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Tak co, hulite cisty?A co si myslite o michani s tabakem?Ja nekde cet(samozrejme uz nevim, kde...), ze tabak rusi ucinky marihuany.Nevim.

Old Post 16-03-2002 v 17:57 PM
danielf je offline   Profil uživatele danielf   Find more posts by danielf   Foto galerie člena danielf   Click here to Send danielf a Private Message   Add danielf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
abra007xas
Stálý Člen

Karma uživatele abra007xas - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Hulení a tabák. Jsem nekuřák tabáku ale povim ti můj názor. Já osobně jsem pro hulení čistýho.Záleží kolik toho člověk má. Člověk si vychutná opravdu tu pravou chut modelu. Tabák jednak kurvý plíce, mění chut modelu, ale na druhou stranu špek líp hoří. Já osobně dávám tabák před filtr, tak 0,5cm to aby to nepropadávalo filtrem a líp to táhne, navíc ten konec pak zahodim a mám jistotu že nehulim filtr. Pak papírek lehce pocukruju kvalitním tabákem žádné startky nebo něco podobného. Stočim papírek, sklepu dosypu nechám nahoře místo tak 2cm. Úplně nahoru dám tabák tak 1cm to aby když zapálim špeka schoří tabák a tak krásně a rovnoměrně hoří, ten tabák prostě špeka libově zapálí. Tot vše možná to není nic nového ale mě to tak vyhovuje a osvědčilo se to.

Old Post 16-03-2002 v 18:28 PM
abra007xas je offline   Profil uživatele abra007xas   Find more posts by abra007xas   Foto galerie člena abra007xas   Click here to Send abra007xas a Private Message   Add abra007xas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Hulení zásadně čistý. S tím zhasínáním problém nevidím. Když se hulí s kámošema, tak to jde dokola a zhasnout to nestačí a když hulim doma, tak už jsem si zvyknul na fajfku a tam je to zhasínání spíš výhoda, protože zapálím, natáhnu, pěkně podržím v plicích a matroš zatim poslušně zhasne a čeká až ho znovu nakopnu a nepálí se pánu bohu do oken.

Old Post 16-03-2002 v 19:16 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
YAHMAN
Stálý Člen

Karma uživatele YAHMAN - 79% PěstitelskáKarma uživatele YAHMAN - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Ja mam docela dobre zkusenosti s cernym cigaretovym tabakem (zware shag)+hash. Na sile to spis pridava. Doporucil bych Van Nelle.

Old Post 16-03-2002 v 19:45 PM
YAHMAN je offline   Profil uživatele YAHMAN   Find more posts by YAHMAN   Foto galerie člena YAHMAN   Click here to Send YAHMAN a Private Message   Add YAHMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Pravda, pravda, tabak do jointu jen pri nejvyssi nouzi huleni,jinak rozhodne ne!
Kdosi tu psal, ze na konec jointu k filtru nacpe jen tabak a ten pak zahazuje... hmmm, pane boze, vzdyt se tak ten clovek ochuzuje o to temer nejlepsi - samozrejme zaverecny shoty ).

Old Post 16-03-2002 v 21:01 PM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koblihostrom
Tree Grower

Karma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

zdravím taky moc hulení s tabákem nemíchám,ale když už tak používám Yahmanův tmavý Zware shag/samson/ dost hustý a kořeněný tabák, většinou ale jen když balím brko s hašíkem tak tam tabáku něco dám lépe to pak hoří a brutálně ůčinkuje dávám do jointíka cca 90% hulení 5% tabáku a 5%hašíku

Stromový kytičky,voňavý paličky

Old Post 17-03-2002 v 15:56 PM
Koblihostrom je offline   Profil uživatele Koblihostrom   Find more posts by Koblihostrom   Foto galerie člena Koblihostrom   Click here to Send Koblihostrom a Private Message   Add Koblihostrom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MR.GRASS
Stálý Člen

Karma uživatele MR.GRASS - 4% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 7

Já sem milovník tabáku sice bych potřeboval nový plíce ale zatim to de a když mám hodně hulení tak čistý a zapálim si až pak.

Old Post 17-03-2002 v 16:40 PM
MR.GRASS je offline   Profil uživatele MR.GRASS   Find more posts by MR.GRASS   Foto galerie člena MR.GRASS   Click here to Send MR.GRASS a Private Message   Add MR.GRASS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smokiee
Stálý Člen

Karma uživatele smokiee - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

To jste mě teda překvapily. Já dávam zhruba 1:1 - 1:3, podle síly. Jinak samozřejmě to necpu startkou, ale kvalitnim tabákem. (Johanes nebo tak nějak) Nezdá se mi, že by to přetloukalo chuť nebo oslabovalo účinky.

[Edited by smokiee on 17-03-2002 at 06:41 PM]

Hulení mě ještě nezabilo , tak proč bych přestával. => Keep smoking with Smokiee .

Old Post 17-03-2002 v 17:38 PM
smokiee je offline   Profil uživatele smokiee   Find more posts by smokiee   Foto galerie člena smokiee   Click here to Send smokiee a Private Message   Add smokiee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 9

No jasně,že jedině s kvalitním tabákem,ale na druhou stranu ,když fakt je po ruce jenom na žilku,což se stane opravdu zřídka ;-) ,a navíc není na bytě nic ani kvalitní tabáček,pouze moje fcelku oblíbené stařenky,tak to tam stejně šoupnu,protože jsem se už fcelku navyk na mix.Po těch letech outdooru ,možná kdybych od začátku kouřil skaňourky ,tak bych tu psal něco ůplně jinýho.

Old Post 17-03-2002 v 18:24 PM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubba
Nový Člen

Karma uživatele bubba - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

ačkoliv jsem odpůrcem tabáku jednu vyjímku bych tu měl a to jest HAŠIŠ

Old Post 17-03-2002 v 19:09 PM
bubba je offline   Profil uživatele bubba   Find more posts by bubba   Foto galerie člena bubba   Click here to Send bubba a Private Message   Add bubba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piskot
Stálý Člen

Karma uživatele Piskot - 25% PěstitelskáKarma uživatele Piskot - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Na jointy micham 3/4 Javanase s hulenim 1/3.
Ale v posledni dobe hulim radeji z faje.Ten joint je pro plice dost velkej zahul at uz je michanej s tabakem nebo ne.Uz ten papirek.
Nekde jsem cetl,ze prave papir na cigarete vadi stejne jako ten tabak.Tak nevim ale uz delsi cas nejsem priznivcem jointu.
A taky ja rad vetsinou dost silny modely a ty kourit cisty ani nelze.Takze me posledni dobou (asi 5 let) berou spis 2-3 prdovky.

[Edited by Piskot on 18-03-2002 at 01:39 PM]

Piškot @ like @ high

Old Post 18-03-2002 v 12:25 PM
Piskot je offline   Profil uživatele Piskot   Find more posts by Piskot   Foto galerie člena Piskot   Click here to Send Piskot a Private Message   Add Piskot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddevil
Stálý Člen

Karma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% Pěstitelská

Palec dolů tabak Příspěvek č. 12

Ja si osobne mylim, ze cpat tabak do huleni neni buhvi co.......
Sam bych rizl ganju tabakem jen ve vyjmecnem pripade....
Mel sem ted moznost porovnavat a cista ganja v jointu je proste cista ganja v jointu.....
Na druhe strane je fakt, ze umotat 100vkace z bile vdovy by byla asi kravina, ale to se da elegantne vyresit dymeckou, fajivkou, chilumkem, vodarnickou.........

Resume....:
Tabak do jointa (pro sebe) v zivote nedam, protze se mi potom mota hlava a zvracim

Ale tu bilou vdovu bych s tim tabakem asi zase snesl

Z cehoz vyplyva... ,,nekdo vdolky, jiny holky,, (buchta jak buchta)

Kdyz nejde o zivot, de o hovno
DDevil

Old Post 18-03-2002 v 12:44 PM
ddevil je offline   Profil uživatele ddevil   Find more posts by ddevil   Foto galerie člena ddevil   Click here to Send ddevil a Private Message   Add ddevil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thcpalice
Nový Člen

Karma uživatele thcpalice - 0% Pěstitelská

spek bez tabaku jako papirek bez lepitka Příspěvek č. 13

hoy ja balim speky uz asi tak rok a pul a vzdycky s tabakem. tak aspon 0,4 cm cigarka. ale je to ovlivnene urcite tim kdo kouri a kdo ne. protoze typci kteri drti speky s tabakem a nekouri cigarety tak nemivaji moc dobre stavy po speku s tabakem. kazdopadne spek lepe hori a podle me se rychleji dostane do hlavy kdyz dame tabak (bohuzel x bohudik?). Jsem rozhodne pro tabak ale kazdy podle sebe.

dxt a uz to ubal umare

Old Post 18-03-2002 v 13:37 PM
thcpalice je offline   Profil uživatele thcpalice   Find more posts by thcpalice   Foto galerie člena thcpalice   Click here to Send thcpalice a Private Message   Add thcpalice to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MUT
Stálý Člen

Karma uživatele MUT - 78% PěstitelskáKarma uživatele MUT - 78% PěstitelskáKarma uživatele MUT - 78% PěstitelskáKarma uživatele MUT - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Takže koukám že drtivá většina z vás jede téměř bez tabáku. Já sám sem kuřák, takže tabák JO
Já dávám okolo 1/4-1/2 tabáku podle modelu do jonta . Tabák zlepší chuť, posílí účiny a zlepší hoření. Navíc jelikož jedna z mých oblíbených značek je Start, tak mi nevadí ani ve špeku. Nejlepší je ale Marlboro light Podotýkám že jde o moje vlastní názory. Jeden fakt: kouřením cannabis vzniká více karcinogenů než kouřením tabáku. Šlukovka, vodnice, atp je však specifikum (pro mě) tak cpu jenom čistý hůlo.

Old Post 18-03-2002 v 14:02 PM
MUT je offline   Profil uživatele MUT   Find more posts by MUT   Foto galerie člena MUT   Click here to Send MUT a Private Message   Add MUT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MUT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
abra007xas
Stálý Člen

Karma uživatele abra007xas - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Lehký máčka asi nejlepší .Ale jen mikro jak jsem psal tam nahoře. Před několika dny jse mi dostala do ruky celkem velká vodnice. Celá skleněná. fakt hezká. Kluci nacpali kotel ale s tabákem. Já jsem nekuřák a nevěděl jsem to. Navíc to byl skanour. To jediné jsem věděl. Nabublal jsem hrdlo plné kouře, pustil jsem dirku a nadechl se. Dostal jsem do plic takovej kopanec jako nikdy v životě. Rozdejchával a rozkašlával jsem to 15 minut. A první 2 minuty jsem myslel že upadnu na zem a pobliju se. Pak přišli hrozný pumelenice z hulení do hlavy a brutální zhulenost. Takže já a tabák příště si dám veliký pozor.

Old Post 18-03-2002 v 21:39 PM
abra007xas je offline   Profil uživatele abra007xas   Find more posts by abra007xas   Foto galerie člena abra007xas   Click here to Send abra007xas a Private Message   Add abra007xas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marc
Stálý Člen

Karma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

50% tabak 50% ganja

Lepsi horeni, lehci chut, mensi spotreba, pro me idealni.

Old Post 18-03-2002 v 21:58 PM
marc je offline   Profil uživatele marc   Find more posts by marc   Foto galerie člena marc   Click here to Send marc a Private Message   Add marc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:27 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás