Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdárek. Chtěl bych poradit jaký nejvhodnější hnojiva abych se vešel tak do 600,-. skříň mám velkou chtěl bych tam dát tři kytky. dvě do hlíny a jednu hydro. tak poradit nějaký hnojiva aby se dali použít jak do hlíny tak do vody. Jako osazenstvo plánuju zakoupit modýlek z názvem Shiva. díky za rady
no tak to jsi na tom stejne jako ja me bylo doporuceno hodne veci ale kazdej ma na urcity hnojivo svuj nazor ostatne tady vsude ej o hnojivech a pude hodne zajimavejch veci ale kdyz koupisnaky super hnojivo za 400,- tak si myslim ze budes spokojenej ja budu hnojit NPK11-7-7 a kristalonem zadna velka veda prvni indoor slozeni pudy budu mit asi z kokosovejch vlaken, perlitu a vermikompostua pak jen ty hnojiva
heh takze rikate ze hnojeni kristalonem je na hovno jo? ja uz ho koupil ael kdyz budu hnojit jen tim plod a kvet tak to tvorbu samcu neovlivni ne? takze nemam pouzivat start ja budu hnjit ze zacatku hlavne tim NPK
Bo jestli to tva šrajtofle dovoli tak kukni sem [url]http://hydroponieplus.cz/inshop/[/url]
S tim krystalonem je to samozdrejme vec nazoru ,nekdo je spokojen nekdo ne. Ale ja bych do nej teda nesel....