Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jak susite listy salveje? ja kdyz je dam uschnout, tak se desne scvrknou, zkroutej a jsou hrozne krehky (hrozne rychle to hori) nemate nejaky napad, jak se tomu vyhnout? pripadne, daly by se listy fermentovat?
já jetaky takhle sušit, s tou křehkostí moc nenaděláš, možná tak před kouřením navlhčit aby to hořelo pomalej, ale neví proč... fermentace by možná zničila salvinorin, takže rači ne
btw skladuju je vzduchotěsně a po otevření lahvičky mě vyloženě praští do nosu jejich aroma
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
no fermentuje se tak, ze ty listy das do igelitaku (tak hrst do normalniho pytliku) a zavases ho a nechas ho tak 1-3 dny pekne parit na slunicku nebo nekde ve stinu, ale v teple, asi takova nejlepsi teplota pro vetsinu bakterii (ktere za fermentaci mohou) je optimum tak 50-60....a az ty listy jakoby zvlacni...zhnednou... tak se pomalu susi ve stinu...ale je to takova osemetna metoda....musis na to furt koukat, aby to neschnilo, k tomu, jak by to melo vypadat ti muzu dat treba tabak....puvodne list kterej je v cigaretach taky zelenej... a po nekolikanasobne fermentizaci a jinych upravach.... vypada jak vypada...
jinak jak udrzet vlhkost "tabaku" jsem nekde slysel, ze si do pytliku pridavaji kousek jablka...
no...trvalo mi dlouho, ale na strankach http://hyperreal.info/drugs/go.to/art/3820 kde ukazuji co dela salvej jsem nasel i zpusob jak to susit aby objem zustal stejny....
taky jste si "za mlada" delali herbaře? ...to se vezme list, vlozi se mezi 2 papiry a vlozi se do knihy a na tu se polozi dalsi knihy....
vysledny produkt....si jiste dokazete predstavit....
trosca: ....sem puvodne k tomu mel docela "respect"-pristup, ponevadz jsem nevedel co mam od toho ocekavatat (clanky na biotoxu me pripravily na HIGH)....sem to jeste nezkousel, vis....tak mi to tak nejak dodalo odvahy (po poslednim zazitku s houbickami:-))....
ale asi hlavne mi ten film ukazal, jak susit.....tj. mezi knihami....
to je mi jasné ale napr pri fajčení extraktu 20 sa mi to zdalo efekt zrýchleny a napalovanie neobratne skoro sme stratili sklo. naopak pri žuvani maš ten efekt dlhší a dá sa v tom trocha vyznať. asi tak by som to povedal.