Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam takovy problem...jelikoz pestuji na balkoone a zabradli je vysoky cca 110 cm, nemuzu si dovolit aby kytka rostla vic jak 120 do vejsky...mam tam takovy plastovy oblozeni takze kytka ma dost svetla ale proste ji ci ochranit nepovolanymu zraku...taky nechci kytku posrat moc castym zasmikavanim...jakej je nejjednodussi navod aby kytkaa rostla pokud mozno vic do sirky a mene do vysky....jestli uz tu takovy dotaz byl ta kse omlouvam ale nenasel jsem ho
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
rastlinka sa ti taha za slnkom preto ti rastie do vysky a nie ako indoor do sirky...nabuduci rok si pozhanaj klon od niekoho(trebars od niekoho z g.cz). ver tomu ze ti to uz nebude tak rast do vysky ako teraz...
aby som sa vrstil k tomu co si sa pital..:teraz by som to uz nezastrihaval uz je dost neskoro, nestihne sa ti rozvetvit(uz sa ti o cca 2-3tyzne zacnu robit palice), konariky mozes tvarovat pomocou snuriek, nitiek, spagatov ktore priviazes o klineec zapichnuty o kvetinac....
potom daj vediet ako sa ti s tym dari..alebo posli fotos
shrts
Já osuhlasím s Piannem ,protože 4l. na 30 cm. je blbost,protože já mám na balkoně skoro ůplně to samý jako on,takže s tímto fakt nemůžu soluhlasit,ale když sem si to zprůměroval jen tak pro zajímavost u svejch kytek tak mi vyšlo docwla dost vostrý číslo....
Ale ještě jednou 4l na 30 cm je fakt holej nesmysl......
a tos jako mel fakt jenom 1l qetinace, jo??? dyt to je jakobys urizl pulku 2l flasky -> to je kurefsky maly.. Ja mam teda kyble aspon tak na 30-50l, nevim to presne, proste takovy ty obrofsky.. a nemam zadnej problem, kytky sou veliky tak okolo 2m a to sem to kurefsky zastipoval..
Čus W3n3k,koukal sem na tvijí zahrádku na terase a nezbývá mi než Tě pochválit,akorát by mě zajímalo,jak Ti kocour atakoval kytky
sice jich mohlo být o něco málo víc,ale stejně je to docela slušný....
rociik
netreba ziadne velke vedro alebo kvetinac staci ju ohybat a ohybat zastrihavat zastrihavat a zas ohybat a zastrihavat.Uvezuj ju o kraj kvetinaca a ona ti zacne aj hrubnut a zacnu aj vyskakovat dalsie vyhonky.Pozry foto ja ich mam na balkone maju max.60cm a v pohodicke nie...
zožen si nizke odrody-trebars early misty .Viem si predstaviť že v kvetinači narastie fakt nizka za pomoci zastrihovania.-4l kybel a narastie ti asi 60 cm vysoky košaty krik
když to budeš táhnout po zemi, dej si pozor na to, aby se ti stonek někde znovu nedotýkal země. Jinak pustí kořeny a kytka většinou v tom místě uhnije.
oukej dikec panove...kazdopadne kytky se uz zastavili okolo toho metru, jen jedna prelezla asi o 5cm zabradli...pokud ovsem nekdo neveme dalekohled tak tezko pozna co to je za kytku bydlime celkem vysoko...akorat jeste musim izolovat jeden hermafrodit...) ta metoda s tema provazkama je taky nemalo kruta
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček