Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jsme tu po dlouhé době opět se soutěží, tentokrát jde o design dlouho očekávaných triček Grower. Od myšlenky tisknout každé tričko "na míru" členovi (tj. s username a karmou) jsme upustili i když bude k mání více verzí "designu". Představa je logo nebo obrázek na přední stranu a vtipná hláška nebo slogan s adresou http://grower.cz na stranu zadní.
Takže jsou vlastně dvě kategorie: grafika a slogan. Autoři nejlepších návrhů dostanou samozřejmě tričko se svým nápadem zdarma plus cenu od sponzora Groweru.
Kontest může začít!
ps. Pokud budete někdo mít chuť využít nějaký font nebo kus grafiky z magazínu, pošlete mi mail nebo PMko a já vám ho obratem zašlu.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Tady jsou nějaký návrhy na slogany, třeba tím inspiruju někoho dalšího :
Šla Nanynka do zelí....www.grower.cz
Nejlepší zelí je domácí....www.grower.cz
Pěstujte rajčata....www.grower.cz
Do přírody s umytýma nohama....www.grower.cz
Zelená lékárna....www.grower.cz
Keep smiling ....www.grower.cz
Mám zelenýho koně....www.grower.cz
a známý slogan:
Make love not war....www.grower.cz
Mám šikmej stín....www.grower.cz
Hm, vidíte, že na tom nic není , tak ploďte ať má Carlos z čeho vybírat . Dejte si dlouhej kouř a půjde vám to líp než mě.
P.S. Nechci soutěžit, toto je můj sponzorský příspěvek . Btw, líbilo by se mi černý triko se zeleným nápisem, výška max. do 4 cm (druh písma jako na úvodní stránce GROWER)
[Edited by livo on 25-10-2001 at 08:30 AM]
LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...
Podle mě by nemuselo být až tak bijící do očí, že jde o trávu, líbilo by se mi decentnější triko, trochu záhadný. Ať se každej koukne na....WWW.GROWER.CZ . Nebo udělat dva typy trik - jeden pro teenagery a druhej pro decenťáky (jako jsem já ). Bylo by docela hustý, když mě lidi znaj v kvádru a pak by mě potkali běhat s konopným listem na hrudi
[Edited by livo on 25-10-2001 at 08:24 AM]
LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...
Chtěl jsem napsat absolutně to samý už včera. Taky bych byl klíďo pro dva typy. Něco extra pro vyzývavý tvrďáky (...nebyli jsme jiný...).
Osobně bych však preferoval jednobarevnou příjemně zelenou kvalitu s decentním náprsním mikronázvem superserveru.
Dá se s tím materiálním zajištěním (samotný trika) nějak pomoct, Carlosi ?
Ahoja,před čtyřma hoďkama jsem si dala brčko, začetla se do groweru a přečetla si výzvu. Výza mě nadchla a s nedostatkem sebekritiky jsem si řekla že to taky zkusím, no a tohle jsem splodila.......
Just breathe in. grower.cz
Legalize your mind. grower.cz
Šiš it! grower.cz
Grow in, grow out, grow up! grower.cz
Tygří mastička. Ta pálí! grower.cz
Kliknesh a puknesh.grower.cz
Rybník Brčálník.grower.cz
A z tradice: Komu se nelení, tomu se zelení.grower.cz
Nejvíc se mi ale líbí Walhalla2000´s slogan Enjoint your life, to bych na triku nejradši ( walhallas rules!)
Díky všem, potřebujeme co nejvíce nápadů, takže pokračujte . Já tu mám od mého kamaráda původní design přední strany trička (thx to Pasta ). Tohle jsou defaultní barvy na bílý podklad, není problém je změnit - takže pokud máte chuť si pohrát s barvami a přijdete na nějakou pěknou kombinaci, postněte to sem. Obrázky jsou v GIFu, takže by neměl být problém upravit barvy jednotlivých ploch.
Je jasný, že konopný list už je dost profláklej, ale na druhou stranu bude každému jasný o co jde... Každopádně jsou k dispozici dvě verze:
pouze piece...
a s ganjou...
[Edited by Carlos on 02-02-2002 at 04:01 AM]
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Jsem rovněž pro víc verzí pro různý příležitosti, ale stejně bych si koupil všechny.
"Nenutim - chápu" by byla stylovka a "enjoint your life" je taky fklidu. a ten poslední picture s tim listem vzádu je taky fajn.
Ale dal bych něco víc do punku, třeba jako tmavě sytě zelený triko, dopředu velkej bílej nápis "děte se vysrat" nebo "kašlem na vás" nebo tak, pod to velkej bílej fakáč a dozádu něco decentního s hlubokou myšlenkou, jako třeba "kdo si pěstuje, nezlobí", to by bylo do dvou řádků a mezi tim jako v popředí přesně tim fontem jak to bylo o pár threadů vejš GROWER.CZ. Jo, tak přesně takhle bych to viděl... musim vám nakreslit obrázek...
a to se z toho poděláte
eště další návrhy sloganů:
Slunce dalo sílu, pohodu přidá zem (- kabát, ale to by asi nesedělo indoorářům)
One joint a day, and you can fly your way... (klasika)
Holandsko, náš vzor...
ale z těch decentnějších bych chtěl spíš něco co neprosazuje přímo hulení, toho je hromada všude kolem, ale právě spíš něco co prosazuje to pěstování, nevim třeba
zasaď si sám, pěstováním k lepším zítřkům nebo třeba se sodíkem nejdál dojdeš...
ale nakreslim to triko, když to dobře půjde, mam teď paintshop nějak nestabilní...
nevim ale
No tady je další návrh. Na zadní straně by bylo místo groweru nějakej ten slogan. Jo a všechny ty nápisy, i u předchozích triček, by asi v tom fontu tady z groweru.