Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cuss lidi uz mam na balkone asi pulmetrovy kytky a zda se mi ¨ze potrebuji vice svetla tak premyslim jestli je dam do lesa nebo ke znamym do skleniku ale ted me napadla SILENA VEC co tu kytku dat na strechu nejvetsiho panelaku na sidlisti co byldlim ja??? Uz tak dva mesice pozoruju a naprosto nidko tam nikdzÿ nechodi a klice od zebriku a horniho poklopu mam takze pohoda ted sem tam byl dal jen tak kvetinac a sel se kouknout jestli je neco videt a je to v poho nebyla by videt ani dvou metrova kytka . .A co vic je tam takova budka zektere se vychazi a pres tu nic neni videt.Tudiz se chci zeptat jestli s tim ma nekdo skusenosti piste kazdej
Strašně se bude odpařovat voda. Chce to velký květináč a dát ho ještě do nádoby kterou něcím izolovat aby bylo lepší mikro klíma. Měl jsem jeden na zahradě kde to není tak horké jak na střeše a musel jsem to často zalévat. Na té střeše si to dost dobře neumím představit. Ale zkusil bych to. držím palce a hodně trpělivosti.
no jakoze nevim jak si prisel k tem klicum(to musi bydlet v tom hauzu a a byt spravce nebo ne???) a jestli je to tak mel bych byt tebou strach ze tam bude potreba jit!! a navic by si mohl nekdo vsimnout ze tam nejak moc casto lozis!!(zalivat) to bys to tam musel asi ete nejak vymyslet.. treba mega barel(odklopenej nebo z nakym vetsim a plosejsim tryctyrem aby se doplnoval destovkou a keramicky jehly...preju hodne zdaru ty jeden jamakasi!!!
kamarat mal minuli rok na streche idealne podmienky ako LANGOS a tak tiez problem s rychlo odparujucou sa vodou no vtedy sa dozvedel o bubblery tak natiahol elektricky kabel z tej budky pre kompresor na cerstvy vzduch, bubbler vytiahol von na slniecko a bolo. ale ta uroda bola proste vynikajuca
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
kamoš něco podobnýho zkoušel když hodně svítí a je tam eternit tak si na něm můžeš smažit vajíčka:-) obrovský žár a když pak přinde pořádná bouřka tak vono na střeše to fouká víc! ale zkuz to uvidíš! ale být tebou tak bych to šoupl k těm známejm do skleníku!
hej ja ti nevim langosu.jak tak slysim to jsou teda good vymozenotsi. hej ale hctelo by to urcite velkej kvetinac. a nejak to 100% zavlazovat at to ma dostatek vody.
jo a jeste.....jestli mas dostatek semen i na pristi rok tak bych to letos vse dal krome 1 kytky na tu strechu..ale chodil bych to kazdy den kontrolovat at to ma dostatek vody..
Me t taky kolikrat napadlo.... akoratze sem na to nemel odvahu...... sme taky nejvisi panelak na sidlaku, ale bydlim bliskonemocnice kam litaj vrtulniky...... takze asi trosku....divny.....ze svetle sede lochy trci cosi zeleneho...dosti o velkych rozmerech...........
Já jsem letos s kamarádem zasadil na střeše starýho skladu a nemůžu si stěžovat.Kytky rostou rychlejc a díky asfaltové střeše je tam přitahováno víc světlo a teplo.Ještě vymyslet zavlažovací systém a bude to O. K.
Kouknout se můžeš na: Fórum » Outdoor pěstování » STŘECHY,POLE,KUKUŘICE.