Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Má s timhle něgdo zkušenosti? Prej to jde, ale musíte mít hooodně velkou bednu a samozřejmě i světlo, takže si počítač vlastně tuníte. je to i taková součást toho tuningu...
Myslim, že by to bylo ideální místo pro každýho...
ale nevim, jak by tak taková kytka co rostla mezi elektromagnetickými vlněními chutnala
jestli ste něgdo na netu potrefil na tohle zajímavý pěstování nebo s tim dokonce máte zkušenosti, dejte vědět
inspiraci pro pestovani v case najdes tady http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=5963 ale jestli chces pestovat v casu ktery je v provozu, tak nevim nevim jak dopadnes. Vezmi si kuprikladu vlhkost, kytka ji potrebuje ale komp jaksi nee. Nebo teplo od vybojky taky asi PC komponentum neudela dobre atd. atd.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
jo, šlo mi o to, abych se dozvěděl víc info o pěstení i za běhu PC. jinak ta stránka co mi odkazuješ mi nepomůže. To si rovnou koupim skříň...
a co se týče tepla, myslim, že kdyby se to chladilo, bylo by to dobrý pro obě strany (okolo 30, C) ale ta vlhkost , s tou máš pravdu...
Miris ja myslim, ze to nepude. krome te vlhkosti se ti do tak maleho prostoru kytka nevejde.. Proc to vubec chces cpat do pocitace za chodu? kvuli utajeni?
protože sem to něgde tuhle četl že to jde. Samozřejmě to mohl bejt super kec, ale prostě sem dychtivej po informacích. Gdyž totiž budeš ve vatě a obstaráš si pořádný věci, tak si myslim že by to TEORETICKY mohlo jít. Proto se vás ptám na info...a ne na to že to nepude...
ale při nejmenšim je to zajímavý, ne?
Pestovanie v PC nevidim dovod preco by to neslo, pokial bude ten PC fungovat treba to urcite nejak okdelit ako spominat lakladno ale ked sa ti jedna len o efekt ze budes mat v compe rastlinku dal by som tam trubice a robil matku uroda v tom malom priestore aj tak nejaka velaka nebude a sodik by ti to dost zahrial teplotou sa znizuje zivotnost tvojich komponentova o tej vlhkosti ani nehovorim takze asi tak moj nazor kazdopadne ked uz sodik ja by som tam dal 70
Ja vim ze nechces prispevky typu ze to nepude ale ono to asi opravdu nepude tedy pokud nebudes mit oooobrovskej case a jeste k tomu s prepazkou oddelujici kytku a zbytek pc PEACE
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
já jedu zatim jenom outdoor ale gdybych chtěl, tak i indoor. Ale v tom sem nezkušenej (rozuměj teoretik). Totiž budu asi tunit kompa a gdyž už prachy vrazit do kompa, tak proč ne takovymhle způsobem
hanyz:
odstínit? myslíš třeba takovejma těma šedejma sáčkama nebo tak něco???
miris: ne, mam na mysli elektromagneticke stineni. Provedlo by se to kovovym uzemnenym krytem, ale v tomto jsem jen teoretik takze ruku do ohne za to nedam