Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vsetko sa da. Niekde tajne v lese si natiahni snuru a tam zaves dole hlavou svoje hulivo. A ked to budes mat zavesene tak potom by som to prekryl nejakym igelitom kvoli dazdu. Odspodu sa ti to bude vetrat takze v pohode.
ma este niekto nejake napady (najlepsie osobne odskusane), mna by to tiez zaujimalo, dik.
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Poobzeraj sa po okoli. Nenajde sa prazdna budova v okoli do ktorej nikto nechodi?( myslim nejakych faganov, decka)
Vystveraj sa na povalu, odpil rebrik.
Alebo pri vlakovych staniciach su vzdy prazdne vozne bez kolies, alebo tak.
Supni to do vraku nejakeho auta, alebo pohni rozumom a urcite na nieco prides
Pamataj ze by mala byt tma a sucho tam kde susis.
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
da sa, co by sa nedalo, ale ked bude prsat a bude vlhko ... tak to bude schnut pomaly, lebo sa bude ta vlhkost dostavat zo spodu hore ... shit.
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Jedine co me napadlo je udelat z papirovej krabic[treba od monitoru] takovej pristresek 2m sirokej a 1m vysokej [z dreva udelam zaklady a pak to tim obalim]pod nej zavesit kyti a pretahnout to maskovaci siti a sup s tim mezi nake keriky !!! Pestuju v lesni skolce takze si myslim ze bych to tam v poho schoval spis mi de o to abych to nezkazil,bude to mit tmu,vzdusnost-udelam do krabic dirky,ale teplotu podle toho jak bude pect slunicko >o/
co si o tom myslite ???
bych se bal ze pod igelitem / v krabici venku se vam to zapari
co kamaradi nejsou? pripadne nekde u babicky na pude ?
hlavne pozor, abys nedopadl jako ja kdysi
myslim, ze pokud nebude prset, tak to v tom lese bude idealni....ja mam podobnej problem, ale resim to opustenym domem(stara vojenska zakladna).
Myslim, ze kdyz zalezes do takovyho toho HLUBOKYHO lesa, kde je plno chrasti(doufam, ze vis, co myslim, takovej ten les, kde jsou stromy u sebe a aji ty zvirata se tam boji chodit), vlezes tam a nejak to tam poresis, tak mas pohodu. I kdyz asi budes mit bomba schizy....
V nejhorsim naber kamose a nekde to narychlo ususte, ale to jenom fakt v krizi
Travička zelená, to je moje potěšení, travička zelená....
myslite ze je dobre susit marjachuanu v suprave VacSy ? kde sa vlastne da "nieco" do nadoby a potom to z toho uplne vytiahne wzduch .. ? co myslite ... ? a potom tu supnut niekam pod postel...mylsim ze je to dobre..ziadne swetlo, ziaden pach .. ?co WY na to ?
Neak mi nejde do hlavy ako funguje ten VacSy pri suseni.
Ako pises bawy tak by to malo vytahovat vsetok vzduch z neakeho priestoru,ale vytiahne to aj vodu?Ze ci to nezacne hnit bez pristupu kyslika.
Na skladovanie tak to uz teda hej