Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čaute lidičky.Asi 10 z 25 kytiček má špičky listů zbarvené do modra.Je to nějaká nemoc?chybí něco rostlince?pěstuji Indoor a všechno je v pohodě až na těchto pár kytek.ostatní kytky jsou úplně normální.Co mám dělat??prosím o radu,peace
Pěstuji indoor a mám 25 kytek.naráz mi u 10 kytek modrají konečky listů.Je to nějaká nemoc???zalévám pravidelně a jedu na 24/0 15 cm nad kytkama.co je špatně??
2 elacro: mohl by sem pls aploudowat fotky at wime wic pac we skrini sem se este s nicim takowym nesetkal (dyz pominu blueberry a ji podobne ke konci qetu)
2 monio: taky sem nahod wic info at nemusim je spekulowat jo a je zprawit (zmena stawu ale nic si z toho nedlej me zase delaji problemy icka a takowy jim podobny mrchy)
2 santcha: wenku to je neco jinyho nez we skrini, wenku je to na wic jek dewadesat procent zpusobeno zimou to je muj skromny odhad zbytej je rekl bych zpusoban geneticky
Já ale nemám digitál.Skusim to vyfotit mobilem a dostat do kompu a pak to jsem kdyžtak hodím.Jasan??jo a mám ještě jeden problém:trochu jsem připálil kytku.má ožehlé všechny lístky a nevím co dělat??mám to už vyhodit??
to xerthon:
já si myslím že když na to budu svítit 24/0 tak že by to mělo růst rychleji.takhle svítím když jsou ještě menší.až jsou větší tak přepnu na 16/8.