Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Příspěvek od Taker Úvod do tématu
Předně bych chtěl poprosit ostatní z Teamu aby NEspojovali tenhle thread s threadem Pěstování alá kukuřice jelikož sem si dal zrovna docela velkou práci abych ho nasměroval tam kam by se měl ubírat
Jinak sem můžete postovat všechny vaše zážitky s letošním pěstěním v kukuřici
Zdarec. Tak dneska jsem byl na mem poli v kukurici, kde jsem mel docela pjekne sazenicky, a co nevidim na poli jsou koleje od traktoru tak bezim k policku a co nevidim. Traktor by se tomu v pohode vyhnul kdyby jezdil po redach jak na celim poli ale zrovna tam kde mam kytky udelal kolecko. Takze mi asi 7 kytek z 11 prejel ,ale nastesti je konopi zazracna rostlina a z tech 7 jen jedna vypada opravdu bydne a 1 je na tom spatne ale snad prezije. ostatnim prejetym se nic nestalo. Pozdejc jsem zjistil ze ty svine jezdej po kukuricnejch polich a sbiraj rucne kameny. Takze doufam ze si niceho nevsimli i kdyz mi je divny ze udelali krouzek zrovna po mim poli.
Tak co lidi. Už jste poctili kukuřici svou letošní návštěvou? Už jste do ní zasadili? Já už se na to chystám. A už se nemůžu dočkat.
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
dneska sem si uz prosel policka s kukurici a oblihlidl sem si tam mistecka kolem sloupu. na zkousku uz sem si tam hodil 5 seminek ( kdyby nepraskovali ).
Tak včera jsem si byl takhle zaběhat a co to nevidim. Normálně nad kukuřičnym polem lítal nějakej vrtulník asi tak deset metrů nad zemí a systematicky z jedný strany na druhou prolítával po celý jeho velikosti. Fakt nevim co to bylo za shit. Jestli cajti nebo nějaký to práškování.
Nemáte někdo ponětí?
Přitom to nevypadalo, že by měl na sobě nějakou konstrukci umožňující hnojení ze vzduchu.
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
tak to ja jsem zasel na poli uz pred tejdnem a doufam ze az tam dnes pujdu tak ze uz bude neco venku!!dofam ze nic takovyho jako u vas mne nezastihne nejakej vrtulnik ci nejaky jiny problem!!??
ja tam byl take dnes a za rtejden mi vyrasily 4 a jeste nejaky cekam a dal jsem tam pac rizku uz aby ta kukuriice byla vetsi!!aby to nebylo tak napadny az tam zase pujdu jak casto tam kdo chodite??slysel jsem ze to staci minimalne!!?
Zdarec, tak je tu zas dalsi problem. Rostlinky na kukuricnym poli mi uplne belaj od novejch listu od stredu, ale nejsou povadli nic co to muze bejt? stalo ze to ve stejnou dobu na kytkach ktery jsou od sebe dost vzdaleny a jsou i jinak stary. Co to muze bejt.
...no jestli ses zrovna nestal šťastlivcem, jehož kukuřičný pole postřikujou proti plevelům...
to by opravdu nebylo dobrý - ty větší by to možná daly, ale strašně je to zbrzdí a už by to nebylo ono (vim to, schytali sme s kytičkama předloni )
U nás to stříkaj každopádně, proto taky v kukuřici ještě nic nemám...
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Tak jsem zatím v kuřici vyfiknul 3 políčka. Na každý políčko připadá tak 8 dírek po 3 semínkách. Snad se něco chytne.
Jinak se ještě chystám na poslední velkou sázecí operaci - taky do kuku. Dal jsem naklíčit pár semínek, pak dojedu na pole, tam vezmu trochu toho kravskýho hnoje, zakopu pod zem a pak na to píchnu ty předklíčený kytky. Jak budou prorůstat kořeny, tak se to dostane k tomu hnoji a pak to bude zajímavý :-)
Kua, to by bylo něco, kdyby mi to letos konečně nevyšlo!
Tak dneska jsem byl si připravit ty pole, o kterých jsem včera psal a bohužel nastává to, o čem jsem tu na Groweru zatim půl roku jenom četl:
BACHA NA ZEMĚDĚLCE. VIDĚL JSEM DVA KOMBAJNY JAK SI CHEMICKY DÁVALI POLE S NĚJAKÝM OBILÍM A ŘEPKOU. TZN., ŽE KUKUŘICE JE NEJSPÍŠ TAKY V OHROŽENÍ. TY ŠMEJDI TO NĚJAK ZAČÍNAJ STŘÍKAT, TAK BACHA V JIŽNÍCH ČECHÁCH!!!
tak to ja jsem byl vcera u kamosu na svem poli a nasel jsem po 14 dnech 6 kyticek!!a dal jsem dalsich 40 to bude žužo!!plus kamosovi pole v kuku!!takze tam bude vic zelenych palic nez kukuric!!!
Ja si dal asi deset predpestovanejch kyticek do kukurice a pro zbytek sem vykopal velky diry hned na kraji pole pod kerema ktery tam rostou a z pole sem tam dotahnul jen hnuj (zemedelci ho tam zapomeli ) a jinak jeste budu davat 4-12 kytek na stromy do kyblu
seth: ja mam 2 kamose hulici cajti a maj na to nakej radar.... fse vidi zelene a kwiti cervene...a maj to prave pridelany na helikopterach..sou to ale svinsky predatori co.... kdyby praskovali tak bys to snad poznal ne????