Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Měl sem takovej nápad, udělat třeba ve VB datab. program, kam by se daly každej den ukládat hodnoty o kolik kytička měří, jak byla zalejvaná, hnojení, světlo atd., a brzo to budu mít hotový, takže kdyby to někdo nechtěl, ať mi řekne, já to pak hodim na web (možná po domluvě na http://indoor.aktualne.cz - když by to nevadilo majitelům a líbil by se jim ten nápad), a kdokoliv si to budete moci stáhout...díkys za pozornost
Jestli to někoho zajímá, tak tady sem natípal pár obrázků, možná se vám to bude víc líbit... :
-------------------------------------------------------
Hlavní část celého programu, přehledy, je dole useknutej, aby se dal zobrazit, ale je jasný, jak to pokračuje. Musel sem brutálně zhoršit grafiku, ale styl barev je stejnej jako v dalších screenshotech:
Formulář pro denní přidávání záznamů:
A formulář pro přidávání rostlinky )
Musel sem trochu snížit počet barev, tudíž i kvalitu obrázků, aby to nebylo moc velký....
Bolo by to dobre nerobit vo Visual Basicu, lebo kto pouziva Linux alebo Mac, bude mu to na srac. Skoda, ja viem, to sa Ti asi robi dobre.
Urob, skusim sa na to pozriet (keby si mi poslal zdrojak na ijjojo@zoznam.sk), tak by som to prerobil aby to slapalo aj pod MacOS 9 aj pod X :-)))
2 iJoJo:
dobře, až to bude komplet hotový, tak ti pošlu celý zdrojáky, a předěláš si to jak budeš chtít... snad jen bys tam mohl nechat že sem to vyrobil já a tys to předělal pro iný platformy )))
2 oton:
oki, až to bude hotový, dám to někam ke stáhnutí i se setupem atd.
Takže tady to je!
Výpis všech funkcí v programu, většinou je to jasný:
- zadávání rostliny (jméno kytky, model - jestli se to vůbec nějak jmenuje, ale můžete si vymyslet vlastní ), datum zasazení)
- ke každý rostlině přidávání záznamů (zalejvání, hnojení, použitý světlo - např. 400W, výška zářivky - např. 35 cm nad kytkou nebo 70 cm nad zemí atd.)
- upravování či mazání jak záznamů, tak rostlinky, nebo smazání všech záznamů
- malý popup menu když stisknete pravý tlačítko na formuláři, tam najdete pár blbostí
- při minimalizaci se to přehodí akorát na taskbar, je tam taková malá ikonka travky, a když kliknete pravym tlčítkem, hodí se tam menu
To je asi tak všechno co ten program umí, a nezapomeňte na několik věcí:
1, když smáznete kytku, smažou se všechny její záznamy a vše je nenávratně v pr..li
2, měli byste mít rozlišení aspoň 800x600, jinak se vám program nezobrazí úplně celej
3, nejlepší je mít víc jak 2656 barev, jinak stojí grafika za h...o
4, pokud objevíte nějakou chybu, nebo nedostatek ap. tak mi to napište, je jasný že něco takovýho jistě obejvíte )
5, nezapomeňte že dataábze musí být ve stejnym adresáři jao program, a musí mít jméno "data.mdb", jinak vám to nepude
6, pište mi všechno, co byste chtěli aby tam přibylo, co by se dalo vylepšit a tak, a spolu pak uděláme třeba verzi 2.0 která bude o dost namakanější )